Andrej Šiško protidržavni element?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-02-27 ob 12:28:26

Kot strela z jasnega se je pojavil še en politični konstrukt proti Andreju Šišku, ki je dobil še eno sporno obtožnico, češ da je užalil policista Janeza Hancmana, ko je na novinarski konferenci izjavil, da naj bi ga Mariborčani imenovali po nadimku »moteni uha«.  

V Gibanju Zedinjena Slovenija menimo, da gre za lažno obtožbo s strani omenjenega policista, ki je bil vpleten v incident 26.3.2018, ko je policija uporabila prekomerno silo nad štiri mesece nosečo žensko in na njeni enajst in petnajst let stari hčerki. Nosečnica je utrpela zlom dveh reber, punci sta utrpeli lažje telesne poškodbe in psihične travme.

 Mati je ob začetku postopka poklicala Andreja Šiška, če lahko pride na kraj dogodka, da bo priča, kaj se dogaja. Ko je Andrej prišel do policistov, ki so stali ob kombiju, ga je policist najprej odrinil. Kljub temu je Andrej ostal s ostalimi opazovalci v bližini in opazoval kaj e je dogajalo. Čez par dni je dobil kazen za prekršek zaradi oviranja postopka , na kar je podal zahtevo za sodno varstvo. To je bilo to. 

Andrej Šiško je nesebično priskočil na pomoč nosečnici in dvema dekletoma, absurd vsega pa je, da se ga zopet pribija na križ, ker naj bi se nasilni policist počutil razžaljenega. Ves dogodek je bil predstavljen na novinarski konferenci, posnetek je na FB strani Gibanje Zedinjena Slovenija. In ravno posnetek te konference je povod za obtožnico.

Podana je bila kazenska ovadba in policijska notranja preiskava traja že skoraj leto dni, epiloga ni, več kot očitno je, da se dogaja nekaj zelo čudnega. Specializirano tožilstvo je preiskovalo policiste, če so v tem postopku uporabili pretirano silo, ta preiskava je v mirovanju oz. iz nje ni nič.

 Zato tudi pozivam medije, da zadevo raziščejo, da se zadevi pride do dna. Andrej Šiško spoštuje delo policije in policiste, ki častno opravljajo svoje delo, to je povedal tudi na novinarski konferenci. Posamezniki, ki izvajajo nasilje nad državljani, pa nimajo kaj delati v policijskih vrstah.  

Proti političnemu priporniku Andreju Šišku je bila 7.2 vložena še ena obtožnica na Okrožno sodišče v Mariboru. On jo je prejel pa 18.2.2019 ob 15.23h. Obtožnica ga bremeni razžalitve uradne osebe po2. v zvezi s 1. odstavkom 158. člena KZ-1 in v zvezi s 2. odstavkom 168. člena KZ-1.

Dejstvo je, da je Andrej Šiško že skoraj pol leta protipravno v priporu. Za novo očitano mu kaznivo dejanje pa je zagrožena kazen do 6 mesecev zapora.

Očitno je tožilstvo ugotovilo, da Andrej Šiško ne bo obsojen zaradi Štajerske varde, ker je primer na trhlih temeljih in brez dokazov. Domnevamo, da je njihov namen obsoditi ga za drugo dejanje, da jim ne bi bilo treba izplačevati kake odškodnine za protipravni odvzem prostosti Andreju Šišku. Seveda je pa cilj tudi preprečitev nastopa na EU volitvah in dodatno blatenje njegovega imena in seveda tudi imena Gibanja Zedinjena Slovenija. 

V zvezi s tem dogodkom je Gibanje Zedinjena Slovenija pripravilo tiskovno konferenco 9.4.2018, kjer smo pojasnili podrobnosti nasilja nad otroki. Na tej tiskovni konferenci pa je Andrej Šiško, kot predsednik in zakoniti zastopnik politične stranke omenil med drugim tudi to, da dotičnega policista ljudje kličejo »moteni uha«, ker imajo z njim pač slabe izkušnje ob opravljanju njegovega dela. Zdaj, če ta policist tega prej ni vedel, je to njegov problem, morda mu pa kolegi tega niso hoteli povedati. Mariborčani pa tudi verjetno, če se med sabo pogovarjajo, niso šli do policista in mu povedali tega.

Očitno ima pa ODT Maribor kar precejšnje probleme z razumevanjem pojmov. Isto tožilstvo je namreč v prvo obtožnico zapisalo, da je Andrej Šiško ustanovil Gibanje Zedinjena Slovenija z namenom da bi pridobil somišljenike za rušenje ustavne ureditve. Že to je žalitev vseh, predvsem pa ustanovnih članov. Za ustanovitev stranke je namreč potrebno 200 overjenih podpisov državljanov. In stranka ni samo Andrej Šiško, ampak smo vsi člani. V novi obtožnici, pa je isto tožilstvo večkrat zapisalo Združenje Gibanje Zedinjena Slovenija – le to bi lahko oklicali že trije člani, brez overitve podpisov. To je žalitev in norčevanje tožilstva. Mi smo stranka ki je nastopila že na več volitvah, zakoniti. Očitno tožilstvo in policija ne ločijo niti združenja in stranke. S tem, da je tožilstvo 7.2.2019 s FB strani Gibanje Zedinjena Slovenija naredilo izpis, tam pa točno piše, da je to politična organizacija in še isti dan je tožilstvo vložilo obtožnico na sodišče.

Preverite luči pri svojem vozilu, ker v nasprotnem primeru imate lahko polomljena rebra, vaši otroci bodo pa ukljenjeni in vrženi v marico!
Novinarska konferenca 26.2.2019 https://www.facebook.com/100008215742746/videos/2336778219939347/
Primer "moteni uha" ❗️❗️❗️SRAMOTA, kaj se gre državno tožilstvo❗️❗️❗️ - Nova kazenska ovadba zoper Andreja Šiška. Nasilni policist tožilstvu ni sporen. Rezultat sporne policijske akcije, zlom dveh reber pri nosečnici. Poškodovani enajst in petnajstletnici, odlični učenki in že tri leta državni prvakinji v svojih športnih disciplinah. Policisti povzročili za 12 000€ materialne škode na vozilu pri opravljanju kontrole prometa. Voznico so policisti identificirali, vozniško dovoljenje je imela veljavno in ji ni bilo odvzeto, kakor zavajajo mediji. Mediji so celo podali dvom o tem, da je bila voznica štiri mesece noseča na dan dogodka. Za zlom ima zdravniško potrdilo, o nosečnosti je pa trden dokaz, pol leta star sin!
Novinarska konferenca, ki so jo mediji ignorirali 9.4.2018https://www.facebook.com/Gibanje.Zedinjena.Slovenija/videos/1214288698674520/

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-02-27 12:28:26 (Feb 27, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj