Ali bodo Američani posneli dokumentarec o Šišku?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-02-15 ob 20:29:54

Ukraden sendvič je bil zrežiran medijski spin zaradi več razlogov. S takimi, za lase privlečenimi zgodbicami, se delajo norca iz »raje«. Zanima me, koliko je oziroma bo omenjeni poslanec dobil nagrade za ta odstop? Moje mnenje je, da je to vse zrežirano in zaigrano. Ni nobene razumne razlage. Da ukradeš sendvič, greš pred kamero to povedati in potem odstopiš.

So nam s to, slabo zaigrano predstavo, želeli pokazali, da je Marjan Šarec in njegova vlada »poštena« vlada?

Mainstream mediji peljejo zgodbo v to smer, da se javno dviga priljubljenost Marjana Šarca in njegove stranke za EU volitve. Odločeno je že, da mora njegovi stranki pripasti eno poslansko mesto. Glede na rezultat lokalnih volitev, kjer niso dobili niti enega župana, kljub medijski podpori, sedaj že izvajajo volilno kampanjo.

Prvi medijski spin je bil; Šarec - najbolj priljubljeni politik, na družabnih omrežjih pa najbolj spljuvan. Ta zgodba ne pije vode. Tudi s tem sendvičem so pokazali kako odličen in pravičen je Marjan Šarec. Ne pozabimo, da je ravno njegova vlada sprejela Marakeško deklaracijo, se v parih mesecih zadolžila za 1,5 milijarde, pod ceno prodala banko…

Seveda mediji tudi ne povedo, čeprav so bili nekateri seznanjeni, da je na dan sojenja Andreju Šišku v Slovenijo prispela ameriška producentska ekipa, B & B PRODUCTION C.I. To se ne dogaja vsak dan. Prišli so na informativni razgovor o snemanju dokumentarca z naslovom The best world perfromance of 2018 – Štajerska varda. Američani so namreč fascinirani nad mojstrovino Andreja Šiška, ki je ustvaril tako prepričljiv performans, da je celo pristal v priporu in spravil na noge večino obveščevalnih služb po svetu, od Amerike do Azije.

Od prudukcijske ekipe mi je bilo zastavljeno vprašanje. NI jim jasno zakaj naši mediji molčijo in ne pišejo, na kakšen način naj bi  Andrej Šiško pripravljal državni udar, glede na to, da so imeli par plastičnih pušk. Prav tako jim ni razumljivo, na kakšen način naj bi iz  gozda rušil ustavo RS.

Do konca marca bomo verjetno dobili odgovore na ta vprašanja.   

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-02-15 20:29:54 (Feb 15, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj