Mi iz te države ne bomo bežali!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-02-14 ob 09:11:21

Bližajo se evropske volitve, Gibanje Zedinjena Slovenija se bo s pripornikom Andrejem Šiškom podala  v boj  za EU parlament. Vemo, da je že določeno kdo bo izvoljen poslanec  v EU parlament. Izpeljati morajo samo še medijski show preko vladnih anket. Preko mainstream medijev bodo, kot mantro vsiljevali volivcem favorite in to je to. Če bi ankete izvajali samo na dan volitev, bi bili rezultati čisto drugačni. Tako pa, se nikoli ne zmotijo in nam dobesedno vsilijo svojo izbiro.

Lahko napovem, da se bodo tradicionalno pojavile nove stranke in gibanja s svojimi kandidati, kateri nimajo prav nobene možnosti, za izvolitev. Te stranke so nastavljene samo zaradi drobljenja glasov in preprečitve slišanja Andreja Šiška, ki je trn v peti prevarantom.

Utišanje  Andreja Šiška ni poceni za davkoplačevalce. Andreja in sedaj tudi vidne predstavnike ZSi tajne službe ves čas nadzorujejo, pa ne samo zaradi varde. Andreju se to dogaja že vsa leta. Meni je bilo to sprva smešno in nisem verjela v to "kao" teorijo zarote.

 V to sem se prepričala sama in potrdili sta mi to celo dve uradni osebi. Posneto imam celo izjavo. Ugrabitelji države točno vedo koliko »nor« je Šiško. Da ga ne bo zaustavil niti zapor in lažna podtikanja, on se bo boril naprej do zadnjega diha. Takih ljudi v Sloveniji ni prav veliko, nastal je pa velik problem, ker se gibanje nenadzorovano širi. Odkar sem se jaz včlanila v ZSI se je članstvo povečalo za najmanj 100 x. To potrjuje dejstvo, da plačanci ne opravljajo svojega dela, kljub ogromnim stroškom. Za državo je najceneje, da Andrej ostane v zaporu, ZSi pa uničijo.  

Člani in podporniki Gibanja Zedinjena Slovenija dobivamo z vseh strani napade z lažmi, podtikanjem lažnih podpornikov, tudi vrinjenih nastavljenih članov, ki so se celo lažno zaklinjali, da za Andreja Šiška dajo življenje, če bo treba. Vendar se prej ali slej vsak pokaže v svoji pravi luči. Takim ljudem ni nič sveto, Slovenci imamo pregovor »denar je sveta vladar«, žal je za nekatere res tako.

Taki ljudje so nemoralni in se mi smilijo, zato ne bi bila rada v njihovi koži. Napad na Andreja, ki  je v priporu poskušajo  izvajati tudi preko mene in ostalih članov. Vsi vemo, da je Andrej Šiško nedolžen glede obtožbe, vendar je priprt in se ne more branit. Zato so taka dejanja podla!

Menda imajo celo mafijci kodeks časti o nenapadanju, če se kateri izmed njihovih nasprotnikov znajde v zaporu.  

Domoljubi vemo, da je Andrej Šiško velik borec, domoljub, ki bi vse naredil za svojo državo in  državljane. To potrjuje že njegovo delovanje v  vojni za Slovenijo in ves njegov boj proti političnim prevarantom, ki nam uničujejo državo.

Da je Andrej pravi patriot, dokazujejo mnoga njegova dejanja, tudi njegov trenutni pripor. Zato menim, da je prav, da ga podpiramo, ker Andrej Šiško je samo eden.  Koliko ljubi Slovenijo se kaže tudi v strasti do raziskovanja slovenske zgodovine.  Andrej je avtor in soavtor trinajstih knjig, posnel je celo deset domoljubnih pesmi. Nekaterim že postaja jasno, da je Andrej Šiško velik Slovenec in se bo zapisal v zgodovino, kot velik mož. 

Končala bom z Andrejevim nagovorom pred volitvami » V tej državi smo Slovenci doma, druge države mi nimamo! Mi iz te države ne bomo bežali, ne bomo se umikali in nikamor ne bomo odšli, mi bomo tu ostali in če ne, raje tukaj umremo.Da vam bo jasno!" Osti jarej!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-02-14 09:11:21 (Feb 14, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj