ANDREJ ŠIŠKO ZA ZAČASNEGA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-02-08 ob 20:26:52

Predlagam, v svojem imenu in na pobudo civilne iniciative »Domoljubi Slovenije«, da vlada Marjana Šarca s predsednikom države na čelu odstopi! Zaradi spornega vmešavanje zunanjega ministra Mira Cerarja v dogajanja v Venezueli.  Namreč, Miro Cerar javno poziva s svojim vmešavanjem k rušenju  izvoljenega predsednika Nicolása Madure. Istočasno podpira Juana Guaidója, samooklicanega, neizvoljenega vodjo za novega predsednika Venezuele. Mislimo, da gre za grob notranji poseg v politično delovanje tuje države. Ne vem s kakšno pravico se Cerar vmešava v notranje zadeve tuje države in to v imenu slovenskih državljanov?

Jaz sem absolutno proti diktatorju Maduri, vendar je poteza na državljanih Venezuele, da vržejo s prestola samodržca. Vmešavanje tujih držav bo katastrofa za Venezuelo, ker bodo s tem povzročili državljansko vojno. Interes je pa samo nafta in plin. Podobna uničenja držav smo že videli.

Mislimo, da gre tu za skrajno neodgovorno dejanje s strani Mira Cerarja, saj se Slovenija s tako nerazumno politiko vmešava v konflikt tuje države, ki bi lahko zaradi takega pritiska sprožila celo državljansko vojno.

V civilni iniciativi Domoljubov Slovenije mislimo, da bi bilo smotrno, da vodstvo države prevzame Andrej Šiško, ki je trenutno v priporu. Ravno zaradi političnih pritiskov iste politikantske oblasti. V civilni iniciativi Domoljubov Slovenije se še kako dobro zavedamo, kako važna je varnost države. Andrej Šiško in pripadniki Štajerske varde so celo prisegli s svojim življenjem, da bodo varovali Slovenijo.

Kako neodgovorni so politiki, ki imajo vajeti v rokah potrjuje dejstvo, da smo bili državljani RS in tudi ostala Evropa dejansko ogroženi s strani neodgovornih politikov leta 2015. Slovenijo je namreč prečkalo cca 530 000 ilegalnih migrantov. V tem času je bil predsednik države Borut Pahor, vlado je vodil Miro Cerar.  Marjan Šarec je prevzel odgovornost vodenja vlade RS.

Vsi omenjeni dobro vedo, kako so ilegalci prečkali Schengensko mejo. S tem delovanjem niso ogrozili samo slovenskih državljanov, ampak tudi vse ostale evropske narode. In to se še kar dogaja. Jaz, Anica Bidar mislim,                                      da je leta 2015 od 530 tisoč ilegalnih migrantov, bilo vsaj 500 000  pripadnikov ISIS vojske. Zato javno pa pozivam Boruta Pahorja, Mira Cerarja in Marjana Šarca, da nam državljanom RS dokažejo nasprotno. Mislim, da tega ne morejo in tega se tudi zavedajo.  Neodgovorno dejanje vseh treh je tudi to, da se ne izvaja in se ni izvajal 308. člen KZ-1.

 Za koga vlada sprejema zakone? Predsednik države jih potrjuje in mi, kot njihovi delodajalci pričakujemo od njih, da te zakone tudi oni spoštujejo in izvajajo. Več kot očitno jih ne spoštujejo, zato naj nepreklicno odstopijo. To je naša legitimna zahteva.

Poziv za odstop omenjenih je podan v dobro RS in njenih državljanov, z namenom, da ne bodo omenjeni povzročili še večje katastrofe, kot so jo že. Nesprejemljivo in skrajno neodgovorno je tudi to, da je Marjan Šarec postavil za zunanjega ministra Mira Cerarja, ki je sprejel sedaj še sporno Marakeško deklaracijo.

Kar se pa Venezuele tiče, smo Slovenci v zelo podobni situaciji, mogoče še hujši. Mediji poročajo, da je zaradi humanitarne katastrofe iz Venezuele zbežalo že desetina prebivalcev. V Sloveniji se dogaja podobno.

Menda se vsak dan iz Slovenije izseli cca. 50 državljanov. Ta podatek je bil pred dnevi omenjen celo v parlamentu. Vendar moram poudariti, da so v Venezueli v bistvu v prednosti pred nami, ker jim tam ne naseljujejo migrantov vsakodnevno, tako kot nam Slovencem, kolikor nas je še ostalo.

Upravičeno državljani RS sumimo, da v Sloveniji menjajo narod. Podatka koliko Slovencev še živi v Sloveniji ni, ker so ga leta 2011 ukinili, zato v C.I. Domoljubi Slovenije menimo, da se nad slovenskim narodom izvaja genocid. Oblast je v 28 letih s krajo družbenega premoženja in ostalimi dejavniki povzročila kaotično stanje, bi lahko rekli primerljivo z Venezuelo, s to razliko, da imajo tam prazne police. V Sloveniji so trgovine polne, vendar si preko 300 000 ljudi, ki so pod pragom revščine, ne more privoščiti praznjenja teh polic. Torej, kaj nam je storiti?

Zavestno predlagamo Andreja Šiška za začasnega predsednika RS, ker je edino on do sedaj slovenskemu narodu dal zaobljubo s svojim življenjem.

Zavedajmo se, da nam svobode ne bo podaril nihče, vzeti si jo moramo sami. To so nam celo zapisali v 3. člen ustave!

 Se vidimo v soboto ob 11.oo na Trgu svobode v Mariboru! Osti jarej!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-02-08 20:26:52 (Feb 08, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj