Operacija državi uspela, pacient

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2019-02-07 ob 10:02:38

Evroskeptik, politični pripornik kandidat za EU poslanca Andrej Šiško se je iz protesta odločil, da kandidira za EU poslanca. Odločitev je sprejel predvsem zaradi pobude Gibanja Zedinjena Slovenija, Zveze domoljubnih društev Hervardi,  deželanov Dežele Štajerske, pripadnikov Štajerske varde, deželanov Dežele Krajnske in ostalih domoljubov Slovenije.

Andrej Šiško je 1.9.2018 zelo prepričljivo in uspešno uprizoril performans "Štajerska varda". To, da mu je uspel, potrjuje dejstvo, da se že pet mesecev nahaja v priporu. O samem performansu se je poročalo po celem svetu, vendar lažno, ker so tuji mediji povzeli slovenske pristranske mainstream medije, ki so vodeni s  strani politike.

 Sam dogodek je Šiško s člani Štajerske varde mojstrsko uprizoril z namenom, da odpre javnosti oči, da vidimo v kakšni nepravični skorumpirani državi živimo.

Zavedal se je namreč dejstva, da mu bo odvzeta svoboda, ni pa vedel da so oblastniki toliko nori, da ga bodo v priporu držali toliko časa in to na podlagi lažnivih obtožb brez enega samega dokaza. Očita se mu namreč, da je s plastičnim airsoft puškami poskušal narediti državni udar.

Upravičeno se lahko vprašamo.  Ali našo državo vodijo norci ali strahopetci? Pisalo se je, da je Šiško na skrivni lokaciji naredil postroj Štajerske varde, vendar se je kasneje pokazalo, da je bila pot javno označena s smerokazi od glavne ceste pa vse do mesta dogajanja. Ob cesti je namreč prav Andrej Šiško postavil že vsaj en dan pred dogodkom vidne smerokaze na katerih je pisalo »VARDA«. Prav tako ne moremo mimo dejstva, da je poklical novinarja, da je ves dogodek posnel z namenom, da se ga spravi v medije in to mu je tudi uspelo. Sedaj vas pa vprašam; Ali se je že kdaj v zgodovini naredil državni udar, da so prevratniki javno napovedali prek medijev državni udar s petimi plastičnimi igračami. Tu se lahko strinjamo s predsednikom države, da je pripravljenost slovenske vojske na nizkem nezadostnem nivoju in prav bi bilo, da odstopi, ker si enostavno ne predstavljam, da pride nekdo s pravimi petimi puškami. Bi v tem primeru politikanti s predsednikom države na čelu, kar zbežali iz države.

No seveda so v ozadju čisto druge igre. Oblast želi prek Šiškovega performansa pokoriti že tako ponižen in ponižan slovenski narod. V ozadju se pripravljajo zakoni za omejevanje svobode na vseh področjih, od svobode govora do osebne svobode. Istočasno nas pa prepričujejo, da smo pravična evropska demokratična država.

Čeprav smo bili leta 2015 na sramotnem prvem mestu po kršenju človekovih pravic med 47 evropskimi državami. Neodgovorno od nas državljanov je, da ne ukrepamo proti nesposobni oblasti, katera se je na nek način samooklicala z nelegitimnimi volitvami. Po zadnjih podatkih ima Republika Slovenija sistemsko 3.5 milijardno letno korupcijo.

 Po programu Gibanja Zedinjena Slovenija bi s pravilnim in odgovornim vodenjem države lahko brez problema izničili korupcijo in uvedli DTD - državljanski temeljni dohodek in to v znesku cca. 400€ na vsakega državljana RS. Večina socialnih transferjev bi se v tem primeru ukinila. Kupna moč bi se povečala, gospodarstvo bi dobilo zagon. Posledično bi se dvignile tudi plače. Tudi večina upokojencev, ki je socialno ogrožena bi z dodatnimi 400€ zaživela človeku vredno življenje.

Da se vrnem k performansu »Štajerska varda«. Vodilni politiki, ki že 28 let delujejo proti narodu, so v paniki, kar prek manipulativnih medijev, pozivali, da je treba Andreju Šišku soditi za rušenje ustavnega reda in poizkus državnega udara. Vsakemu normalnemu človeku je jasno, da gre tu za tretji politično montiran proces proti Andreju Šišku, ki se ni začel z ustanovitvijo Štajerska varde.

Prvi politično montiran proces se je zgodil že davnega leta 1992, ko so Andreja lažno obdolžili, da je podtaknil bombo in s tem dobil javno nalepko »bombaš«.   V bistvu je pa samo opozoril, da se v Sloveniji na veliko ponarejajo Tolarski boni, v to kaznivo dejanje je bila menda vpletena slovenska in hrvaška takratna oblast.

Od leta 2004 do 2008 je bil Andrej Šiško nad vse aktiven, ker je že takrat opozarjal na pasti evropske unije, zveze NATO, Lizbonske pogodbe, o spornem zakonu o mednarodni zaščiti tujcev, ki daje ilegalnim migrantom iz tretjih držav možnost pridobitve statusa begunca prek spornega člena o subsidiarni zaščiti…Podal je tudi kazenske ovadbe proti odgovornim.

 Rezultat vsega tega je bil, zapor Andreja Šiška. Oblastniki so se ga na ta način »losali« za malo manj kot dve leti. Andrej Šiško je pred prestajanjem neupravičene kazni posnel več domoljubnih pesmi, med drugimi tudi original Prešernovo Zdravico v rock izvedbi  https://www.youtube.com/watch?v=zjDWVvhO_qI  Ustanovil je tudi  društvo Hervardi in ga kasneje povezal v zvezo društev Hervardi, http://www.hervardi.com/novice.php   Obenem je tudi avtor in soavtor 13 knjig. V vednost, niti ena knjiga ni bila financirana iz javnih sredstev.

Napadi na domoljuba Andreja Šiška so se vseskozi stopnjevali, leta 2014 si je državna RTV v svojem dokumentarcu https://4d.rtvslo.si/arhiv/dosje/174263197  dovolila javno ožigosati Andreja Šiška, da je neonacist, da ima paravojsko in  to na podlagi fotografij z airsoft dogodkov, ki jih je prav Šiško objavil. Zakaj ga takrat niso zaprli?   http://www.hervardi.com/airsoft.php  Andrej Šiško je zaradi žalitve tožil novinarja Erika Valenčiča, vendar je Višje sodišče razsodilo v prid Valenčiča in sicer z navedbo, da ima omenjeni novinar pravico objavljati kar misli, če tudi to ni res. http://www.hervardi.com/ustavna_pritozba_erik_valencic.php 

Z Erikom Valenčičem sem se lani Novembra v Mariboru pogovarjala, ko sem se skupaj s parimi člani Gibanja Zedinjena Slovenija udeležila predstavitve filma koalicije sovraštva. Erik Valenčič je namreč po svoji predstavitvi odgovarjal na vprašanja. Vprašala sem ga, od kdaj so ljudje ki polagajo vence na partizanske grobove neonacisti? http://www.hervardi.com/porocilo_bataljonskega_staba.php Valenčič nam je takrat javno priznal, da je storil napako in celo poudaril, da je Andrej Šiško pravi domoljub, ter da ceni njegovo prizadevanje za Slovenijo. Upravičeno se lahko vprašamo,  zakaj tak napad na pokončnega domoljuba?

Andrej, od kar ga poznam, trdi da je bil upor proti fašizmu svetla točka naše zgodovine. Sramotno pa je bilo, medsebojno pobijanje Slovencev in o tem nerad govori. Lotili so se ga tudi prek Radia Študent, ki je tudi v državni lasti. Žalili so ga in se norčevali iz njegovega dela, na prsi so mu namontirali hrvaško šahovnico in ves čas je v ozadju igrala slavonska glasba.    https://radiostudent.si/kultura/odprti-termin-za-kulturo/izrabljena-seja-dr%C5%BEavnega-sveta , posnetek iz državnega sveta   https://www.youtube.com/watch?v=u8B-_0EG0B4 

Tisti, ki poznamo Andreja Šiška vemo, da je Andrej enciklopedija znanja, to je pa tudi eden od vzrokov, da ga že vsa leta zatirajo. Lotevajo se ga sistemsko prek zmanipuliranih medijev, tako da ga cenzurirajo, če pa že pride v medije je pa vedno prikazan, kot huligan, kriminalec neotesanec, rasist….

Poudarila bi tudi, da v našem gibanju ZSi imamo tudi člane, ki niso po narodnosti Slovenci, so pa slovenski državljani in srčni domoljubi. Tako, da vsa ta javna napadanja postavljajo medije na laž.

Nikoli se ne omenja, da je bil Andrej Šiško v vojni za slovenijo poveljnik voda 711 TO in vodja slovenskih specialcev. https://www.youtube.com/watch?v=Gl40_l0U7hY 

Podprimo na EU volitvah Andreja Šiška, s tem bomo dali jasno sporočilo Evropi, da ima Slovenija političnega pripornika in to v letu 2019.  Andrej je že večkrat kandidiral, vendar nikoli zaradi položaja, ampak zato, ker želi, da narod dvigne glavo in dejansko prevzame oblast, tako kot je zapisano v 3. členu ustave RS. V bistvu si on samo želi v miru raziskovati slovensko zgodovino in pisati knjige. Mar zahteva preveč?

Mislim, da se slovenski domoljubi zavedamo, da je Andrej tisti človek, ki ne bo šel po vetru, ampak bo šel proti izdajalcem slovenskega naroda, za dobrobit Slovenije in to čisto iz enostavnega razloga. Takšen je pač Andrej, ker mu srce bije za Slovenijo. OSTI JAREJ

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2019-02-07 10:02:38 (Feb 07, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj