Kdaj smo izgubil nadzor nad svojo državo in našim premoženjem?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2018-10-21 ob 18:05:51

V tej državi smo Slovenci doma, druge države mi nimamo in iz te države, ne bomo bežali, ne bomo se umikali in nikamor ne bomo odšli. Mi bomo tu ostali in če ne, raje tukaj umremo, da vam bo jasno! ( iz govora Andreja Šiška)
Kdaj smo izgubil nadzor nad svojo državo in našim premoženjem?
Leta 1990 smo podpisali plebiscit v katerem je bilo jasno zapisano, da hočemo živeti v samostojni in neodvisni državi, približno taki državi, kot je Švica. Izhodišče smo imeli dobro in kaj smo naredili iz svoje države?
28 let kasneje, DANES moramo živeti po fašističnih direktivah evropske unije! A je to to, za kar smo se borili?
24.6.1991 leta so nam prevaranti začeli postavljati svoja pravila, po katerih moramo živeti in to prek njihovih zakonov! Določili so nam ustavo, volilni zakon in ostale zakone brez, da nas kdo kaj vpraša, če se strinjamo.
Ravno prek teh zakonov so iz nas naredili ubogljive sužnje. 
Kdor jih ne uboga ga zaprejo, kot Andreja Šiška ali še huje, konča na psihiatriji. Tudi to se dogaja.
MI NISMO SUŽNJI IN TUDI NE BOMO. Suženj je tisti, ki pravi, da se nič ne da! Verjemite, moč je v ljudstvu! Dejstvo je, da so prevaranti, ki vodijo državo navadni izdajalski hlapci, ki so se prodali evropskim gospodarjem. Zakaj so se prodali? Odgovor je zelo enostaven. DENAR IN SLA PO OBLASTI!
Na deset tisoče, oziroma na sto tisoče mladih ljudi je primorano zapustit Slovenijo, pred tem fašističnim terorjem, nekateri začasno, a večina za stalno. 
Dejstvo je, da Slovenija umira na obroke. Statistični urad tega podatka ne da v javnost, mislim, da ga z razlogom skrivajo. Oziroma ga morajo skrivati.
Sprašujem se, kje so upokojenci? Oni so gradili to državo, denar so jim pokradli, pokojninska blagajna je prazna. Srebrnino so razprodali in jo še razprodajajo. 
S to srebrnino mislim na našo skupno družbeno premoženje, do katerega imamo še vedno pravico, TO JE JASNO ZAPISANO V DEKLARACIJI ČLOVEKOVIH PRAVIC (17. člen), da imamo pravico do zasebnega premoženja in skupnega premoženja. 
Kaj se pa dogaja z našo lastnino katere vrednost je presegala krepko prek 100 milijard evrov, pa sami veste. Kradejo in plenijo vse povprek, NIČ JIM NI SVETO!
Leta 1992 so SI DRZNILI prek LOPOVSKEGA zakona razglasiti, da družbeno premoženje nima znanega lastnika, kar je navadna laž. S tem so zbrisali lastninske pravice dva milijonom ljudem. 
Del te lastnine je bil tudi moj! Jaz jim svojega podpisa nisem nikoli dala, ali ste ga vi? 
Ukradenega premoženja nam ne bodo, kar tako vrnili. Zahtevati ga moramo nazaj, ker je to naše! Če se bomo smilili sami sebi, si ne zaslužimo, da nas nosi slovenska zemlja. Še enkrat sprašujem, KJE SO UPOKOJENCI, ZAKAJ NISO PROTESTNO NA SLOVENSKIH ULICAH? KAKŠNA JE NJIHOVA ZAPUŠČINA SVOJIM OTROKOM in VNUKOM? 
Ali je to to, kar imamo, opustošena država, zadolženost, suženjstvo, revščina. Ali so za to delali in se nekateri izmed njih tudi borili za neodvisno Slovenijo.
Če je to to, si ne zaslužimo svoje države, niti to, da se imamo za Slovence. 
Povežimo se med generacijsko in jasno povejmo tej bandi, DOVOLJ VAS IMAMO!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2018-10-21 18:05:51 (Oct 21, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj