Andrej Šiško - RESNICE JE ZMAGA

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-10-01 ob 16:44:20

OJ, podpise smo uspešno zbrali. Kandidatura je uradna zato se zahvaljujem v svojem in Andrejevem imenu za podporo in pozitivno energijo vsem in vsakemu posebej .

Medijska cenzura se očitno nadaljuje. Mediji so si celo drznili predčasno objaviti seznam kandidatov za predsednika države brez  kandidata Šiška,  ki vodi v vsaj dveh neodvisnih anketah, še več namerno ga blokirajo, vsi vemo, da je Andrej tisti, ki bo speljal lustracijo dogodkov od 1991 naprej, da bodo barabe odgovarjale, to je  pa tudi razlog za medijski linč.

 Še več, RTV si je celo drznila objaviti, da je zavrnjen kandidat, kljub  3457 zbranih podpisov.

Planet TV je z Andrejem posnel 8 minutni intervju. Predvajali so samo en stavek iz koncepta, kompletni intervju si lahko ogledate na FB strani Andrej Šiško za predsednika.

Siol je objavil laži da kandidira pod eno x stranko, da ima samo gostinsko šolo. Ne bodo poročali, kar je javno znano, da je Andrej inženir informatike in diplomant marketinga, tudi tega ne da je zgodovinar, pisatelj in urednik, da je družinski človek, oče treh otrok. Novinarji naj povprašajo  sosede, kaj si mislijo o Andreju, če je res tak huligan. Prepričala sem se in vem, da je z vsemi v dobrih odnosih. Namerno zavajajo in dajejo lažne informacije. Po nalogu koga se pa ve!

Planet TV je tudi omenil, citiram »zloglasni Mariborčan«, halo! Medijsko blokirani, to pa ja. V to se je prepričala cela Slovenija.

Pišejo samooklicani domoljub. Andrej Šiško je izvoljen predsednik domoljubnih društev že od leta 2004.

Leta 1991 je bil tisti gobar, ki je bil vodja specialne enote 711 Hervardi. Vse do danes se je pisalo samo, da so to bili gobarji, nikjer ni omenjen Andrej Šiško, Dokazi za to pa obstajajo!

Kaj je domoljub? Tega ti lažnivci, ki trosijo laži ne vedo.

Domoljub je vsak posameznik ne glede na rod, z emocionalno pripadnostjo svoji državi,  državi Sloveniji in svojim državljanom. Vsak domoljub  to dokazuje brez poniževanja, žaljenja, obsojanja, blatenja drugih narodov in narodnosti!

Označili so ga tudi za nacista, sprašujem pa po zdravi pameti te kvazi medije. Od kdaj nacisti polagajo vence partizanom. Domoljubje in naciji preprosto ne gre skupaj. Nacisti so napadli Slovenijo. Pravi domoljub jo pa brani in to Andrej je.

Andrej ima močan socialni čut za soljudi. Ne podpira pa delitve Slovencev na leve in desne in na  razne skupine. Kar nam dnevno lansira politika.

Največji greh nas državljanov je, da smo nasedli lažni propagandi, podtaknjeni nefunkcionalni bombi, ki nikomur ni mogla škodovati. Namišljeni politični proces je trajal kar šesnajst let in pol. Obsodili so ga brez dokazov, obsodba je bila izvršena po dokumentaciji iz leta 1992. Takrat so ga morali po pol leta izpustiti iz preiskovalnega zapora, ker enostavno ni bilo dokazov.

Če bi slovenski narod, že takrat leta 1992 prisluhnil Andreju Šišku, bi bili danes dejansko Švica. Tako so nas pa dejansko pokradli sredi belega dne, krivi smo pa sami. Imejmo toliko poguma in si to priznajmo.

 Sam dogodek je povezan s ponarejanjem bonov, ki so bili takratni denar. Namreč Andreju in mnogim Slovencem so bili ponujeni denarni boni v pranje.  Andreju so ponudili za cca 2 miljona nemških mark v bonih. Vse to je takoj prijavil kriminalistični policiji. Za nagrado so pa njega obtožili in kasneje obsodili.  Prevaro državne razsežnosti so speljali. Rezultat je takratna privatizacija. Tajkuni so imeli kar naenkrat polno denarja. Denar so pa dobili od naroda, ki so za ponaredek dali svoje prehranke v devizah. Tu je dejansko šlo za rop stoletja. Sram naj bo vse tiste, ki blatijo Andreja Šiška. Andrej je že velikokrat v življenju dokazal, da je načeln človek.  

Prav tako so na Planet tv, ki se financirana iz davkoplačevalskega denarja označili, da izhaja iz »nacinalistične zedinjene Slovenije« Nacionalistična se sliši zelo dvoumno. Nacionalna je že RTV. Slovenci imamo svojo besedo za to, in to je NARODNA. Kaj to pomeni! To pomeni, da je Andrej dejansko za narod, pa naj to obračajo kakorkoli že.

Prav tako je planet tv približal značko, katero Andrej ponosno nosi na svojem srcu in s tem hoteli prikazat, da je nek skrajnež. Karantanski panter je simbol slovenske vojske. Vod, ki mu je poveljeval 1991 Andrej Šiško je imel  znak panterja imenoval se je Hervardi.

Mediji omadežujejo državne simbole, nič jim ni sveto.

Vprašajmo se zakaj se cenzurira Andreja Šiška? Česa se tako bojijo, da ga ne spustijo v medije. Če pa že omenijo, da kandidira se pa prav potrudijo da naredijo neke zmaličene slike in da ga prikažejo čudaka.

Na RTV bo Andrej Šiško pač dobil zakonsko določen čas za predstavitev. Ostali mediji pa očitno ne smejo poročati, kajti vsi so priklopljeni na državne jasli.

Očitno bodo soočenja zelo okrnjena in cenzurirana. Vse kaže na to, da uredniki in politika  delujejo z roko v roki proti narodu.

 Politikantska elita se ne boji Andreja Šiška! Njih je strah NARODA, ker točno vedo, da je Andrej rojen vodja, ki mu ljudje sledijo.  Zna se narediti, da celo 2. kroga ne bo.

Javno pozivam, kot vodja volilnega štaba predvsem Pahorja in Šarca, ki sta kao favorita in seveda tudi ostale kandidate, da se javno soočijo.  Prostor lahko organiziramo tudi mi iz Gibanja Zedinjena Slovenija. Novinarji so pa seveda vabljeni. Kako se bodo oddzvali, vas bom pa obvestila, ker vem, da vsi spremljajo moje posnetke.

Sami bomo morali poskrbeti da slovensko ljudstvo spozna Andreja Šiška in resnico o njem. Kajti »RESNICE JE ZMAGA«. To je ena od knjig Andreja Šiška, izšla je leta 2011 in je cenzururana.

Zato rabimo tudi vašo pomoč, to  pa pomeni, da ste vsi dejansko vključeni v šov resnična resničnost o kateri govorimo že par mesecev preko FB. Državo mora dobiti v svoje roke narod!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-10-01 16:44:20 (Oct 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj