Policija odira narod, podkuplivi mediji molčijo, politikantje si pa filajo žepe

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-07-15 ob 11:17:04

Oj, Sprašujem se do kdaj lahko še prenašamo to represijo s strani republike Slovenije, Sploh pa od policije.

Direktorja policije Marjana Fanka javno sprašujem. Ali je policija privatna korporacija in kje je registrirana?  

Pred kratkim je mojega moža na javni poti ustavil vaščan in mu grozil s streljanjem, češ če se bo še tako hitro vozil, da ga bo ustrelil! Tam se več kot 30 ne moreš peljati, za kar je kriv prav ta vaščan!

Namreč v nepreglednem v zaprtem v »U« ovinku ima nasejano visoko  nepregledno zelenje. Zaradi problematike na  cesti sem celo sklicala civilno iniciativo in pridobila 25 podpisov. Vse kar hočemo je po zakonu urejena javna cesta. 

 To vse se je dogajalo zjutraj, ko je slučajno mož peljal osemletnega sina v šolo, mislim, da je ta vaščan pričakoval mene. V avtu imam kamero, tako da imam posnetek kako sredi ceste stoji z iztegnjeno roko in zaustavlja avto.  K sami sreči ni prišlo do nesreče, če bi pripeljal res hitro bi lahko prišlo do katastrofe.

 Sina v šolo v večinoma vozim sama.  Vozim ga pa ravno zaradi nevarne ceste. Da je cesta nevarna je potrdila policija, PISNO!

Pred kratkim sem že v enemu od posnetkov govorila, da mi nekdo  grozi. Imam celo podpisano pisno grožnjo od istega človeka. Policiji očitno to ni mar.

V glavnem, ko je mož prišel domov, sem poklicala policijo, da bi prijavila grožnjo. Policist je prišel sedmi dan. 

 No, ni pa prišel praznih rok s seboj je prinesel položnico za 250€ in to zaradi motenja javnega reda in miru. Policist je pa tisti, ki je motil našo zasebno posest.

 Mož, ko se je zgodil ta incident, sploh ni stopil iz avta, bil je na javni poti v svojem avtu! Na silo je bil zaustavljen!

Ko sva policaju hotela razložiti, kaj je bilo, nama sploh ni pustil do besede. Rekel je je da bo najprej oddal nalog potem pa lahko poveva svoje.

Smo pač priseljenci 11 leto, mogoče je bil to razlog?


 Položnico je mož prevzel.  In dejal policistu »sedaj ste me obtožil« pa je ta rekel, »ne, ne, saj se lahko pritožite«.  Mož ga je vprašal zakaj bi se moral pritožit, če nisem obtožen. Če se ne pritožim sem pa avtomatsko kriv. Si morete mislit? Butale sistem!

KRŠENJE ČLOVEKOVIH PRAVIC!

Policistu sva nato vse razložila in mu tudi podala dokaze , no to je pa sedaj malo drugače, je dejal. Toda naloga ni storniral.

 Problem je bil očitno v tem, ker je imel nalog že napisan na podlagi izjave kršitelja. Zgleda, da se mu ni dalo še enkrat vse pisati.

 Taki postopki v Sloveniji nekaj normalnega, kakor je meni znano.

V Sloveniji policija in sodišče množično kršita človekove pravice!

Delo policije naj bi bilo zbiranje dokazov! Ne, oni nam sodijo! KATASTROFA!

Sodilo naj bi sodišče in to v imenu ljudstva! Ravno zaradi represivne policije in nesposobnih sodišč smo končali na sramotnem prvem mestu po kršenju človekovih pravic. Vsak ima pravico do sodnega varstva in enakih možnosti.

  Podala sva zahtevo za sodno varstvo, da bi na sodišču dokazala resnico in pravico, pa so jo zavrnili, češ, da ni utemeljena, brez možnosti pritožbe.  Zopet kršenje človekovih pravic.

Zato javno sprašujem Gorana Klemenčiča ministra za pravosodje: Ali je ministrsvo za pravosodje privat korporacija in kje je registrirana.

Kdo so oni, da si to dovolijo. Mi jim dajemo kruh, delajo pa proti roki, ki jih hrani!

Delali naj bi red, delajo pa nered!

Oblastnikom ni mar za to sramoto pred Evropo. Važna je ekonomska računica, ne človek. Poštena pravda očitno, sploh ni pomembna.

Malokdo se pritoži in prav to korporacija izkorišča.

Tisti, ki gre do konca, ponavadi  zmaga na sodišču za človekove pravice.

 Takih, ki se pritožijo je pa mogoče na 10 000, eden ali dva.

Res je, da RS zgubi par jurjev evrov.  Toda pozor, če je povprečje vrednosti kazni 500€. Večina ljudi nima živcev za to in plača polovičko s tem seveda tudi vsak avtomatsko prizna svojo krivdo. Vsaj tako si oni to razlagajo. Na ta način se vsem množično krši pravica do sodnega varstva. Tak sistem je pokvarjen do obisti!

No koliko je korporacijska policija zaslužila? Cca 2,5 miljona evrov na 10 000 prekškarjev. Jaz jim ne nasedam več, da revčki nimajo denarja.  Glede na to kako odirajo svoj narod.

Kako je to v tujini?

Sin se je v Nemčiji peljal s kombijem mimo policista, ni bil pripet, pa mu je nemški policist samo z roko nakazal na pas.

V Sloveniji pa ljudje zaradi strahovitih položnic delajo samomore. Ali mediji kaj pišejo o tem?

Policija je neunčikovita!  Po naših cestah se vozijo prekrškarji, ki imajo preko 50 000€ dolga z več kot 750 kršitvami in se še kar vozijo.

 To inkasantstvo, ki ga policija izvaja zagotovo ni prava metoda in se mora prenehati!

No, ko sem jaz 24.6.2017 pri nas doma imela piknik so policisti prišli kar dvakrat! Od glavne ceste do nas je 1 kilometer. Policija se vozi gor in dol, prav tako redarska služba  in svet za preventivo, toda nihče ni opazil, da imamo na istem delu ceste v vsako smer drugo omejitev. Na javni poti imamo v eno smer 30, v drugo 90, policiji sem to že večkrat omenila, pa nič, celo rečeno mi je bilo, da niso oni pristojni. Prav tako imamo izven naselja znak 30, menda edini v Sloveniji.

Pa še več drugih nepravilnosti je, ki jih občinska gospoda, niti policija noče videti, čeprav so opozorjeni in plačani za to!

V glavnem, policija je prišla na zasebno posest in nas slikala. Ne vem s kakšno pravico? Policist, ki je slikal mi je rekel, da sta morala priti, ker nas je nekdo prijavil, da se pri nas nekaj dogaja. Živimo na samem, malo manj kot sredi gozda na vrhu hriba. Policistoma je bilo vse ok, in sta odšla.

Zvečer, okrog pol desetih, ko se je že delal mrak, sta prišla pa druga dva policista, tokrat z velikim črnim džipom,  policist me je prepričeval, da na mojem pikniku niso moji prijatelji in da mi bo dal plačilni nalog, seveda ga nisem sprejela.

 Kljub temu da so oni meni 2x vznemirjali goste na zasebni posesti in to brez naloga. Za koga se imajo, da si dovolijo take spodrsljaje. Kdo mora sedaj komu izstaviti račun?

Zanimalo ga je, kdo je vodja varnostnikov oziroma redarjev? Halo? Kam so ti ljudje hodili v šolo? Koga vse plačujemo z davkoplačevalskim denarjem?

 Zakaj bi morala na svojem pikniku imeti redarje? Za svoje goste bom pa že poskrbela, da se ne bo komu kaj zgodilo. Zgodilo se ni nič!

Na vsak način me je hotel prepričati kako bi morala jaz iskati prijatelje, da poznanstva preko facebook-ka ne veljajo.

 Me zanima kam zdaj uvrščajo pare, ki se spoznajo preko interneta. Ali jih bodo tudi kazensko preganjali? Sedaj vidim, da je kar nekaj resnice v vicih o policajih!

 Policist je rekel, no, saj ni nič narobe, nobenega ne motite, nismo bili preglasni, vse Ok, samo škoda da niste zadeve prijavili, da ne bi imeli stroškov.

Občino  sem obvestila, čeprav se jih to ne tiče, kaj se dogaja na privat posesti. Od njih imam celo potrdilo, da bom imela imela zasebni piknik na katerega bo prišlo več ljudi, naprej sem hotela piknik celo prijaviti in sem o tem govorila tudi z lokalnim policistom.

Ko sem začela urejati papirje za prijavo piknika, sem ugotovila da na obrazcu ni rubrike za piknik na zasebnem zemljišču, prijaviš lahko samo javne prireditve na javnem prostoru.

Očitno policija krši človekove pravice! Vsakdo ima pravico, da se svobodno združuje z drugimi. Vsaj tako piše v dekleraciji človekovih pravic!

Ugotovljeno je bilo iz preverljivih virov, da naj bi nas ovadil vaščan, ki je grozil meni in mojemu možu.  Kasneje mi celo  znanec iz režimskih vrst to namignil, da je ta oseba preverjeno njihov tajni sodelavec. Jaz to ne bom trdila, možno je pa pri nas vse.

Rajonski policist mi je omenil, da bo tega problematičnega vaščana, osebno obvestil o  mojem pikniku, da ne bo kaj narobe. Ne vem zakaj ni obvesti še ostalih, ki živijo v istem radiju. Zgleda, da se tega vaščana zares vsi bojijo, čeprav krši zakone in ustrahuje ljudi, to pa potrjuje da vplivneži iz prejšnjega sistem še zmeraj delujejo in imajo vpliv.

Vidi se kako smo pred zakonom vsi enaki. No, vem da niso vsi policisti slabi, se tudi kakšen korekten  vmes najde.

Moje mnenje je, da policija ščiti bandite, kaznuje pa žrtve! Vsaj pri nas so to dokazali!

Tega dne smo opazili tudi dva črna terenca, zatemnjena, kot v filmu. Pri nas so morali obrniti, ker se cesta konča in ne morejo neopaženo mimo, so bili pa preverjeni.

No to bi lahko potrdil tudi sovaščan, ki živi ob tej cesti in ima menda vse to posneto, kar se dogaja na javni poti.

 Nikoli nisem imela težav s policijo, pa sem imela doma že veliko piknikov. Vem, politikantom gre  v nos, ker se zavedajo , da jim je potekel rok trajanja. Strah jih je! Očitno pritiskijo na policijo? Mene bi bilo tudi strah, če bi kradla kot sraka in izdala svoj narod.

Režimci so nas obletavali kot sitne muhe, ker so točno vedeli. Kaj se dogaja.

 Namreč, 24.6.2017 smo ustanovili in potrdili državo Deželo Štajersko. To je  šele začetek, v ustanavljanju so tudi ostale Slovenske dežele, ki se bodo kasneje zedinile in vem, da so nam sedaj dovoljene sanje vsak dan, ne samo 24.6.1991, kot je dejal neki murgelčan, češ nocoj so nam dovoljene sanje. Takoj naslednji dan so nam jih pa ukradli in to je trajalo vse do 24.6.2017.

O sami ustanovitvi države Dežele Štajerske je bilo obveščenih tudi preko 200 novinarjev in večina medijskih hiš, o tem ni nihče  poročal. So pa na nacionalki poročali o pomembni novici, da je v Ljubljani nekdo hotel ukrasti kolo, samo lastnika kolesa niso še uspeli najti, da bi potrdil lastništvo. KRIMINALKA!!! Direkt se delajo norca iz nas državljanov!

Se še spomnite   Pogumne korošice in policista, ki je javno povedal, da pred zakonom nismo vsi enaki.  To izjavo so vodilni korporacijski organi slovenske policije ignorirali še več, celo policijski sindikat je zaščtil domnevnega kršitelja dekleracije človekovih pravic, ki je izjavil, da policiji dopušča zakon, da ga krši, da pred zakonom nismo vsi enaki. Marjan Fank direktor policije s svojim molkom to očitno potrjuje.

Posnetek je več, kot očitno šokiral SLOVENSKO javnost, saj je bilo samo na FB preko 500 000 ogledov v enem popoldnevu.   

To se še ni zgodilo v Sloveniji! Toda pozor, medijsko, kot, da ni bilo nič, policija, kot da ni bilo nič.

 Celo to so si drznili mediji, da so bili pristranski! Avtorico posnetka, niti en novinar ni vprašal, kaj je bilo. V to sem se prepričala osebno!

 Vsi pa so poročali, da je ona tista grozna, ki je storila prekršek. 

Slepo se je verjelo policistu.

 Policistova beseda proti državljanu naj bi bila enakovredna, v praksi očitno ni. Pa saj narod to vsak dan čuti na svoji koži!

Deklaracije človekovih pravic režimci očitno ne spoštujejo. Denar je le denar!

Ljudi, ki delujemo proti njihovemu sistemu se medijsko blokira. Kot sem napisala so v napovedni špici RTV1 objavili domnevno krajo kolesa, isti dan so v Italiji potekali protesti za svobodno odločanje ceplenja OTROK.

Protestov se je udeležilo cca 70 000 ljudi!!! Ali je mogoče kaj zaslediti o tem v slovenskih medijih? Nič! Cepiva puščajo katastrofalne posledice na otrokih, vendar mediji molčijo.

Narod se sploh ne zaveda, kako mediji uničujejo Slovenijo in svet s tem, ko ne poročajo dejstev in resnice. Očitno je, da ščitijo drug drugega, tudi policijo in politikante.

Večina novinarjev je vodena s strani elite. Naše Gibanje Zedinjena Slovenija je medijsko blokirano, dobro se ve zakaj.

 Največji trn v peti jim je Andrej Šiško, ki mu srce bije za pošteno Slovenijo, narod to čuti in politikantje se tega močno zavedajo, vedo kaj temu sledi?   KRAMOLA!

 

Politikantje so naleteli na velik problem, ker nas je vsak dan več,  iz dneva v dan je več članov in podpornikov. Pridružujejo se nam razne civilne skupine. Saj je razumljivo, kdo normalen pa hoče živeti v tako pokvarjenem korporacijskemu sistemu, kjer se izkorišča in ponižuje človeka. Pa saj to gledamo in čutimo vsak dan.

Zahtevamo in imamo v svojem planu lustracijo dogodkov od 1991 naprej.

Politikantje še kako dobro vedo, da jim je ogrožena svoboda in njihovo imetje.

Predsednik Gibanja Zedinjena Slovenija Andrej Šiško je tudi podal kazensko ovadbo proti politikantskim zločincem, ki so krivi za RODOMOR (genocid) in VELEIZDAJO Slovenije, glede arbitraže.  Mediji so bili o tem obveščeni. Poročal o tem ni nihče!

Mislim, da o tem ne smejo poročati, ker so medijske hiše odvisne prav od teh politikantov, ki nam uničujejo Slovenijo.

S tem, ko ne poročajo resnice so postali lažnivci, oziroma lažnivi novinarski kljukci!

Večina medijev je financirana s strani politikantske hudodelne združbe in to z davkoplačevalskim denarjem, vsaj tako jaz mislim in mislim, da se ne motim.

Raziskovalno novinarstvo v Sloveniji je več ali manj mrtvo!

Zakaj?

Kriv je „internet“, do večine novic je dostop brezplačen. Medijske družbe se še kako dobro zavedajo, da brez naklade ne morejo preživeti! Za razliko od RTV, kjer je naročnina obvezno plačljiva!

Zelo malo ljudi še plačuje novice, to  pa politikantska banda izkorišča.

Tudi uredniki in novinarji se borijo za preživetje sebe in svoje družine. Seveda pa to ni razlog, da lažejo svojemu narodu in ščitijo BANDITE!

S temi in podobnimi dejanji so postali IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA!

Vsi, ki se ukvarjajo z lažnivim novinarstvom imajo tudi povečini otroke, se sploh zavedajo, da  lastnim otrokom uničuje dom in domovino.

Če ne zaradi sebe, SVOJE VESTI in svojega pohlepa, bi ravno zaradi svojih otrok lahko pošteno opravljali svoje novinarsko delo.

Kakšni ljudje so to, da jim ni mar za svojo domovino, za svoj rod?

Še kako drži rek „denar je sveta vladar“. Zato  javno obtožujem, podkupljive medije, da so sokrivci pri VELEIZDAJI, genocidu in ostalih zločinih proti SLOVENSKEMU NARODU.

Kako je, če se te lotijo lažnivci iz vrst medijev je izkusil ravno Andrej Šiško, ko so ga v dokumentarcu o skrajnih neonacističnih skupinah, kar priključili zraven. Vendar njegova dejanja dokazujejo ravno nasprotno temu,  je velik domoljub, ki izžareva ljubezen do Slovenije.

O tem, da gre vsako leto na Osankarico se priklonit Pohorskemu bataljonu, so pa zamolčali, čeprav je vse to dokumentirano na spletni strani Hervardov.

Javno sprašujem te medijske lažnive kljukce, od kdaj neonacisti polagajo venec padlim partizanom?

 Za konec !

Dosegli smo dno, zedinimo se in prenehajmo napadat eden drugega in se deliti na levo in desno, s takimi dejanji podpiramo levico in desnico naenkrat. Samo sprtemu narodu se lahko krade in ga uničuje!

anica.bidar@gmail.com

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-07-15 11:17:04 (Jul 15, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj