ZA KAKŠNO GAMAD SE IMATE?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2017-01-27 ob 11:24:07

Točno to se mi dogaja v zvezi z našimi problemi z našo občinsko upravo KOZJE. Na probleme v zvezi z našo cesto sem večkrat opozarjala županjo Milenco Krajnc in tudi prejšnjega župana. Problem vsega je. ker  nista spoštovala zakona in USTAVE, kar se tiče naše ceste, istočasno sem opozarjala tudi na druge nepravilnosti, ki jih niti nadzorni odbor občine Kozje ne opazi.

Omenjena nista bila sposobna napisati dveh dopisov občanom, ki ne spoštujejo zakona, DOKAZANO ga ne spoštujejo!

Na napake sem najprej opozarjala na štiri oči v županjski pisarni. Nič kolikokrat sem telefonirala in jih rotila, da se nekaj ukrene za boljšo varnost na cesti.  Po parih mesecih mi je županja rekla, da naj napišem in opišem problematiko. Naj zberem podpise, to sem tudi storila. Zbrala sem jih 25 in istočasno smo tudi ustanovili civilno iniciativo, ki jo gospoda iz ne vem katerega razloga ne prizna. Zlorabili so podpise C.I. zlorabili so moja osebna pisma... Nobeden se pa ni poglobil v samo problematiko! 

Tragikomično pa je, da se me toži, ker sem očitala, da so neposobni, da si ne zaslužijo takih plač, ker sem jih vprašala za kakšno gamad se imajo, da si lahko privoščijo take napake. 

Svoje menje in razmišljanje se ni nič spremenilo, še več, VSE BOLJ SEM PREPRIČANA V SVOJ PRAV.  

Na te probleme in na nesposobno občinsko oblast sem opozarila, predsednika države, varuha človekovih pravic, informacijsko pooblaščenko, krajevno skupnost Lesično,  tudi policijo Šmarje pri Jelšah, direkcijo za ceste RS, na razna   ministrstva, na uredništvo demokratičnega glasila ZMAJEV GLAS, KI JE SVETLOBNA LETA DALEČ OD DEMOKRACIJE...

Na napake sem tudi opozorila  Mileno Grobelšek predsednico nadzornega  odbora občine Kozje,  in še enkrat javno opozarjam, ker vem, da bere moj blog, tudi lokalna policija. 

Menim, da se moj blog spremlja, žal samo zato, če bodo našli še  kako besedo za tožbo, ne pa zato, da bi rešili probleme!

Navedla bom eno od mnogih spornih stvari!

SUM KORUPCIJE, na javni poti v občini KOZJE! Priprava in asvaltiranje ceste, ki sploh ni bila vrisana, brez razpisa, na zasebno zemljišče! Celo na računskem sodišču so mi rekli, da je absolutno zadeva za njih, vendar ne morejo obljubit revizije, ker so prezasedeni, ker se v mnogih občinah dogajajo podobne nepravilnosti. Tako, da zadeve nisem dala na računsko sodišče, ki je itak brezobi tiger. NA ŽALOST! 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
8
Slavica Hočevar
1
Feb 10, 2017
Ani ne vem , kaj še čakaš? Več kot očitno je da gre za nek skrit dogovor med zasebnikom in občino. Te stvari je treba preprečit takoj ! Glede na to , da naj bi bil vpleten še celo vplivnež iz bivšega sistema si zadevo dolžna prijavit! Moram ti čestitati za tvoj pogum v boju proti pokvarjencem!
#8
Ani Bidar osebni blog
1
Feb 09, 2017
Vse piše v mojih predhodnih objavah.
#7
Zim Zelen
0
Feb 09, 2017
Ne poznam situacije!

Zapisala pa si, da gre za javno pot.......
Javne poti ne more biti, če ni vrisana, zabeležena, v katastru...
Kako je pot dobila status "javna"...
Bojim se, da se boš zapletla....

Kamera, ki posega, domnevno v tvojo zasebnost!
Informacijska pooblaščenka je pravi naslov ali prijava na policiji, bodo po službeni dolžnosti peljali postopek.
(brez prijave ne bo nič. Ni tožnika ni sodnika)
#6
Ani Bidar osebni blog
1
Feb 09, 2017
Odločila sem se, da podam prijavo organom pregona in vsem nadzornim službam, ker vidim, da je zadeva obsežnejša, kot sem na začetku mislila.

Javno vsem naznanjam, ki tako in drugače pritiskate name in na mojo družino.

DOVOLJ JE, NE BOM TIHO IN NE BOM ODNEHALA!

Zakoni so zato, da se spoštujejo! Obiskovalce Osojnika pa dobronamerno obveščam, da so pod video nadzorom. Domačini točno vedo za katero osebo gre, ki krši zakon zasebnosti. Vemo, da je v naši občini nekaterim osebkom dovoljeno vse. Za katerega sprevrženca gre, vam pa lahko odgovorim na moj mobitel, če ga imate. Ali na email,
anica.bidar@gmail.com
#5
MIŠKO
1
Feb 09, 2017
Poznam dobro tista dva turčina , ki vam nagajata in me prav nič ne čudi da je tak , gospa Ani, na tem odseku so se že tepli in predlagam vam, da se jim umaknete , saj po pisanju sodeč se mi zdite razgledana gospa. V vednost , tu se to dogaja že več kot 30 let.
#4
reno
1
Feb 05, 2017
Vprašanje kaj , bi bilo , če bi jim v pismu poslala moko tip 500 . Mislim , da bi prej kot eno uro po prejemu dobili odgovor ,hehe.
#3
Ani Bidar osebni blog
0
Jan 28, 2017
Občinarji ne odgovarjajo na moja pisma, ne odgovarjajo na pisma civilne iniciative. Živimo pač v občini, kjer je normalno, da se krši zakon in USTAVA. Sojenja pa še ni, obljubljena mi pa je javna podpora na dan sojenja. Nasprotujočih argumentov nam ne povedo, ker jih očitno ni. V letnem planu smo menda že 20 let, ponekod se ceste in trgi urejajo že drugič, tretjič, na tiste za prvič so pa pozabili. Denar je za vse traparije, tudi za zamenjavo javne razsvetljave z ročno kovanimi lučmi, nefunkcionalne avtobusne po 14000€, ....

Problem je samo v tem, da sem jaz občinsko gospodo, kot priseljenka opozorila na napake. To se pa v naši občini ne sme. Problem je v tem, da občino upravljajo tretjerazredni karieristi, ki jim ni mar za ljudi. Enako se nam pa žal dogaja tudi na državni ravni
#2
Zim Zelen
0
Jan 27, 2017
Težko je razumeti zakaj se pričakovanja ne uresničijo, saj argumentov nasprotujočih ne zapišeš jasno. Zakaj se temu ne posvetijo in dajo v letni plan izvedbe?
Morda so druge točke v občini še bolj kritične in zajemajo še več prebivalcev?
Gledati svoje dvorišče in ne videti soseske.....?

(kako se razvija sojenje?)
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-01-27 11:24:07 (Jan 27, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj