ALI JE BIL RES DELOVNI SESTANEK, KAR NA GRADU PODSREDA?

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2016-10-09 ob 13:23:19

Ali zmaj v občini Kozje še živi, je njegov duh še prisoten, ali ga občinska gospoda postavlja nazaj na svoje mesto?

Ali je to dobra taktika, ali je to konflikt interesov, da Župan  povabi predsednika računskega sodišča, kar na grad Podsredo in to županja občine Kozje, ki je dobilo negativno mnenja leta 2008. Sprašujem se, ali jim bo g. Tomaž Vesel pogledal skozi prste za napake omenjene v poročilu? No, če so ga dobro pogostili .....ne, ne on že ni tak! Vsakega se pa tudi ne da peljat žejnega čez vodo. Mislim, da bo županja morala zavihati rokave, in odpraviti napake, ki jih pa ni malo! Zgrožena in razočarana sem nad dejstvom; županja je v nekem intervjuju izjavila kako ona vse ljudi jemlje enakovredno! Smešno!

Eni si privoščijo »kao delavni sestanek, kar na gradu«. Medtem, ko drugi ne dobijo na občinskem sestanku niti vode izpod pipe! 

Me zanima, če bomo kdaj izvedeli kako so se gospoda  gostili po uradnem delu,  če so se ?

Take dogodke bi bilo smotrno posneti, da občani vidimo, kaj se dogaja z našim denarjem.

Kot sem že pisala smo imeli na občini sestanek v mesecu februarju, na katerega so bili vabljeni ljudje iz cele Slovenije, menim pa, ker so bili podpisniki civilne iniciative Osojek niso bili vredni niti vode, kaj šele normalnega odnosa od vodilnih občinarjev. Ja to pa zagotovo zaradi tega, ker je bila gospoda opozorjena, da ne dela vestno svojega dela, še več opozorjeni so bili na nespoštovanje in kršenje zakonov.  Najbolj je pa zaskrbljajujoče, da gospoda sploh ne prizna civilna iniciative in kje je potem tukaj demokracija? 

 Mi jih lahko volimo ne smemo jih pa kritizirati. Pravico imamo do naslednjih volitev biti tiho, če se pa oglasiš te pa tožijo v poduk drugim, da si ne bo slučajno kdo dovolil dvigniti glavo...!  Meni se ta predstava na gradu zdi nehigienična, ali jim ni dovolj, da si isplačujejo prekleto dobre plače. Sprašujem se, kdo si jo sploh zasluži od njih. Sram je lahko OU Kozje z županjo Milenco Krajnc na čelu, da si  dovoli tak lapsus. 

Občinski gospodi predlagam da si uredi svoje prostore kar na gradu Podsreda, saj imam občutek, da hrepenijo po moči in oblasti, sploh ob dejstvu, da je bilo vloženo v grad Podsreda okrog milion evrov, no upam, da smo pridobili tisto eno delovno mesto, ki je bilo predvideno, še dobro, da država ne rešuje brezposenost na ta način, saj bi za 100 000 brezposelnih potrebovali kar sto miljard evrov.  

Ne vem zakaj se ne morem znebiti občutka, da nam tretje razredni politični karieristi uničujejo Slovenijo?

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2016-10-09 13:23:19 (Oct 09, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj