JAVNO PISMO ŽUPANJI MILENCI KRAJNC

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2016-09-01 ob 12:36:35

 Res da sem malo ven iz pisanja in oblikovanja, a se bom potrudila, obljubim!

Hočem  samo to, da tudi  vi spoštujete zakon, mi ga že! 

Kljub vaši prezirljivosti do mene,  se  v vaši družbi počutim kot navaden gnoj, to velja tudi za ostale, ki so zaposleni v OU Kozje. 

Obljubljam vam celotni upravi, borila se bom kot levinja, vsak vaš korak mi da 10 novih idej. Sprašujem vas ali zavestno kršite zakone. Ali mi odrekate pravice? Naj vam bo jasno, da sem bila med prvimi v Sloveniji, ki je začela z udarnimi reklamnimi letaki, z več sto tisoč izvodi, kvalitete po vsebini  katerih se tudi danes ne bi sramovala. Ta pisma, ki sem vam jih poslala v preteklosti ( zaradi vas so  postala javna. Zakaj? Na sestanku 19.2.2016 ste vse vprek delili moja pisma namenjena vam.

 

Če bi bili pa na občini vsaj malo prisebni in fleksibilni in bi vsa pisma natančno  prebrali, prepričana sem, če bi to storili, da sigurno ne bi to posredovali  v javnost, zaradi vas občinarjev, občine Kozje in drugih ljudi, ki ste jih vpletli z javno objavo.

 

Hkrati se vam zahvaljujem za vsa gradiva in ideje , ki mi jih dajete z vašim  vodenjem občine Kozje. Gospod predsednik države Borut Pahor daje medijem kar precej gradiva s svojimi spodrslajji, a vam ne seže do kolen,(z vsem spoštovanjem do predsednika) z vašimi delovanjem.

S tem, da je gospod Pahor med ljudmi priljubljen.  Kdaj lahko pričakujem vaš odstop z mesta županje Občine Kozje, pričakujem disciplinske ukrepe  glede zaposlenih, ki so menda zavestno kršili zakone.

Namesto, da bi uvedli disciplinske ukrepe glede zaposlenih v OU, delate na tem, kako  osramotiti mene, ki vas opozarjam na nepravilnosti in diskreditirati civilno iniacitivo. Če bi imela kaj posluha do občanov, bi bila lahko hvaležna na opozorila in bi skupaj rešili zelo lahko rešljiv problem. Od vas pa samo dobivam laži, ki sem jih prenehala šteti in kršenje pravic.  Sram naj vas bo! Od vas pričakujem odgovor?  Vsi razgovori in vsa pisma do sedaj so bili osebno namenjeni vam. Ali si smete dovoliti to, kar ste storili meni, posredovati  v javnost pisma, pogovore in razgovore z g. samooklicanim intelektualcem (bivšim komunistom s Kumrovško šolo), Ki ne prenese ženske oblasti? 

Kot sem vam že povedala, podprle so vas desne stranke, vi pa menda rešujete pokvarjenega bivšega komunista, ki krši zakone redom...(opozarjala sem vas preko pisem), Kako boste pa to razložili svojim volivcem. Poskrbela bom, da bodo o tem nazorno seznanjeni. Saj si jemlem pravico do svobode mnenja in izražanja, ki je temeljna pravica vsakogar.  V svoj prav sem tisoč procentov prepričana in mislim, da tudi vi v sebi čutite, da imam prav, a je več kot očitno, da si ne drznete rešiti problematike.

Na podlagi česa sem prišla do takega mnenja o vas? Opozarjala sem vas ustno! Rekli ste, da boste zadevo preverili in bom dobila odgovore. Mislim, da je bilo po tretjem razgovoru z vami, ko ste mi rekli naj vam napišem da bom dobila odgovore. Nato ste se sklicevali, da občina nima redarske službe, da bo to delo za njih, čeprav zakon o cestah veleva če ni redarske službe je stvar v pristojnosti policije. OPOZARJALA SEM VAS PISNO NA NEPRAVILNOSTI, občina, kot upravljalec ceste, župan kot odgovorna oseba ste pa menda dolžni zadeve reševati oziroma posredovati ustreznim organom. To sem storila namesto vas jaz. Ali si res zaslužite svoje plače, medtem ko drugi poskušamo reševati nastalo problematiko.

 

Menim, da vam je zatajil kompas za smer in obračunavate z napačno osebo. To bo pokazal čas.

 

 Na žalost moram sedaj končati, petelinčki so zapeli, in grem nafutrat kure, več pa naslednjič...

 

 

 Lep pozdrav, 

 

Anica Bidar

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Ani Bidar osebni blog
1
Sep 04, 2016
Gospod, Franc najlepša hvala za moralno podporo. Problem pri nas Slovencih je , da smo preveč ponižni, hlapčevski. Verjamem, da bo prišel naš čas. Se pa strinjam z vašim razmišljanjem, gospoda si res preveč dovoli. Prišel bo čas, ko naklepno kršenje človekovih pravic in temeljnih svoboščin ter krivičen pregon drugače mislečih ne bosta več tako tolerirana. Mislim, da je res čas za nov odločen korak.
#2
Franc Jazbinsek
0
Sep 03, 2016
Spoštovana Gospa. Anica Bider, da osebno ne poznam delovanja občine Kozje in da sem iz kozjanskega obnmočja sam, si bom tokrat dovolil samo podati čestitko na vas Anica Bidar, ker mi podajate občutek kot članica ljudske incijative, ki se borite za pravice v tej slovenski Đungli nikakeršne zakonodaje. Mnogo vodilnih ljudi je zapustila vsa etičnost do svojij sodržavljanov. Borite se naprej, vaš čas bo kmalu nastopil, takrat se bo pa mnogimi do sem skleda obrnila.

Lep pozdrav v Kozje iz Baden-Württemberga-Deutschland
Franc Jazbinšek
#1
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2016-09-01 12:36:35 (Sep 01, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj