Pismo županji, kjer lepa beseda ne zaleže!

OddajAni Bidar osebni blog, dne 2016-04-21 ob 16:23:59

  Moderna in urejena infrastruktura, kot nam lažete na proslavah. Kako vas ni sram? Želimo se ukvarjati z gospodarsko dejavnostjo, pa nam vi s svojo nesposobnostjo in ignoranco to preprečujete, niste sposobni napisati dveh dopisov občanom, ki ne spoštujejo zakona o cestah. Kako si sploh dovolite, vi občinski uradniki vstrajati na svojih položajih. Smotrno bi bilo razpisati referendum, o ukinitvi občine Kozje in pridružitvi občini Podčetrtek, saj je mnogo manj potratna in veliko gospodarnejša od občine Kozje. Ljudje že vse glasneje govorijo, da bi bilo to smotrno. Priključitev bi pozitivno  vplivala na naše kraje. Zares bi se razvilo gospodarstvo, turizem in infrastruktura,  ki je v večini v  kaotičnem stanju. Če se vam pa to ne zdi smotrno, pa bi g. Misja lahko večkrat vprašali za kak nasvet, da nas potegne iz tega stanja. Več kot očitno je da je občina sama sebi v namen. Ogromno denarja se nameni za sam obstoj OU. Ljudje, ki jo vodijo so pa v glavnem brez vizije in gospodarnosti. V glavnem, ko človek opazuje to šlamastiko v upravi dobi močan vtis, da se gre tu samo za položaj in požrešnost po denarju. Ne vem zakaj smo talci mi občani Kozjega, zaradi par nesramno bogatih plač, ki si jih vi izsplačujete? 

primer;

javna pot 681490

Na to pot smo leta 2005/2006 zvozili cca 100m3 peska. Vse smo plačali sami, od krajevne skupnosti je bil napisan kao nalog za, 60m3, ki se je menda čudežno izgubil. Tako vi uradniki sprejemate z lažmi prišleke. Kocman se je leta 2005, kar topil od sreče, ko je izvedel, da pride v občino večja družina ( je že vedel zakaj, denar-glavarina  ), obljubljal je asvalt, laže očitno prav tako kakor vi gospa županja. Naj vas opozorim, da se zmanšuje prebivalstvo v občini, statistično gledano na dolgi rok. Otrokom omejujete varno pot  v šolo.

Medtem, greste drugim,  skrbno izbranim  staroselcem močno na roko, čeprav ne spoštujejo zakona. Na primer,  skrivnostno brez razpisa asfaltiranje dela javne poti na naši cesti, ja gospodu bivšemu komunistu se je mena kadilo, vi občinarji pa takoj v akcijo, pa tudi če ni bilo vse po p.s.. Zanimiv primer je tudi izsplačilo odškodnine kmetu, 500€, katerega partnerica je menda vaša sošolka. Odškodnino je dobil za čiščenje gramoza iz svoje njive, par ur dela.  V zahvalo vam je pa menda zabil cev za odvodnjavanje ( z lesenim colekom ), v to se je prepričal tudi Kocman. Res ste naivni in pristranski.

Trava po sredini ceste, zaradi malomarnosti uradnikov in neprimernega vzdrževanja. Iz 40 cm nasutja  je na sredini samo še kak centimeter peska. Travo po sredini pa tako in tako kosimo sami, namesto vas. Sprašujem vas, do kdaj še? 

V najkrajšem možnem času pričakujem vse odgovore na moja pisma ali vaš odstop!

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2016-04-21 16:23:59 (Apr 21, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!
PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE
Slovenskega naroda sin!
UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj