Ani Bidar osebni blog

Prijatelji (11)
Božo žabjek
Branko Gaber
Društvo CZPNN
Ana Kos
Rudi Pintar
Dajana Babič
Laščan Zlatorog
Viktor Moravec
Spremljevalci (13)
SVLO ZA SLOVENIJO
Majin Maraž
Janez Čeh
Janez Gril
Tadej Oblak
Simo Simo
Dajana Babič
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Volitve so prevara - vseslovenska vstaja!
Andrej Šiško protidržavni element?
Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor
Ne gane me! DO KDAJ ŠE?
Ustanovljena država Dežela Štajerska
Kozje mleko za zdravje in lepoto
KAZENSKA OVADBA - Marjan Šarec!
SMO RES TAKI HLAPCI?
JAVNO PISMO ŽUPANJI MILENCI KRAJNC
Zakaj gre Gibanje Zedinjena Slovenija na EU volitve?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

REŠIMO SLOVENIJO NA PRAVI NAČIN!

Ani Bidar osebni blog
07.10.2019 20:56 (Oct 07, 2019)

Približno take bi morale biti zahteve!

1. Razglasitev izrednega stanja!

2. Odstop vlade in razpustitev parlamenta.

3. Popolna oblast ljudstvu. Vzpostavitev ustave, da ne bo sama s seboj v nasprotju. Potrditev ustave s strani ljudstva!

4. Ustanovitev krizne prehodne ljudske vlade.

5. Ustanovitev ljudskega sodišča.

6. Lustracija.

7. Podati kazenske ovadbe proti domnevno odgovornim za kraje, prevare…

8. Potencialnim begosumnim storilcem omejiti gibanje na področju Slovenije z namestitvijo nožnih sledilnih naprav.

9. Nov volilni sistem potrjen s strani ljudstva.

10. Pregled vseh mednarodnih zavez in pogodb, prekinitev škodljivih zavez.

11. Ukinitev škodljivih in nepotrebnih zakonov.

12. Potrjevanje vseh novih zakonov s strani ljudstva.

13. Ureditev medijske zakonodaje, glede volitev.

14. Vrnitev zasebnega družbenega premoženja in razveljavitev zakona o denacionalizaciji.

15. Slovenski vojski zagotoviti takojšnjo zakonsko pristojnost za varovanje meja in zračnega prostora.

16. Izstop iz N

PONIŽEVANJE SLOVENSKE VOJSKE!

Ani Bidar osebni blog
25.09.2019 09:10 (Sep 25, 2019)

https://reporter.si/clanek/slovenija/vojska-na-mejo-posilja-dodatne-vojake-731975


Pošiljanje vojske na mejo je totalno brez smisla! Vse kar lahko dela vojak na meji je opazovanje in da dela družbo policistu. Tu se njegove pristojnosti končajo. Dokler se ne bo spremenila azilna zakonodaja in povečala vojski pristojnost je to ogrožanje, PONIŽEVANJE in norčevanje iz pripadnikov slovenske vojske in iz nas državljanov.

Naloga policije ni in nikoli ni bila varovanje meje. To so že jasno povedali predstavniki policije.
Svojo uspešnost pa Pokljukar zagovarja po številu prijetih migrantov. Tako, da ne moremo reči, da niso uspešni.

Istočasno pa se moramo zavedati, da je vsak ujet migrant strošek države.
Šarec je iz razumljivega razloga povečal proračun policiji, ker je ilegalnih migrantov v notranjosti države vse več. Tako, da ima policija posledično vse večje stroške.

Zakona o mednarodni zaščiti ne bo spremenil, ker ga ne sme! S to spremembo ne bi država kršila človekovih pravic. Temveč

Laži in podtikanja Blaža Babiča in moj odgovor

Ani Bidar osebni blog
17.07.2019 22:44 (Jul 17, 2019)

Oj, danes se bom odzvala na laži Blaža Babiča. Že večkrat sem bila opozorjena, da me Blaž Babič javno blati in širi laži preko družabnih omrežij. Na facebook njegovega profila ne vidim, ker me je očitno blokiral.  Verjetno zato, da se ne morem odzvati na njegove žalitve in laži.

Dobila sem od prijateljev in znancev več sporočil, celo kopije njegovih objav. Na te trditve se bom tokrat odzvala in to prvič in zadnjič.

Prva trditev » lagala si glede replike vislic, da jih ne bosta postavljala »

Na našem posestvu so v srednjem veku stale vislice in ječa, da je vse to res, ti lahko potrdi gospod Kebe, ki je celo dal v analizo neke kovinske kose predmetov, ki so bili najdeni na tem mestu. Nasproti našega hriba sta stala dva gradova, ki so ju leta 1515 požgali kramolniki. Takrat se je namreč prav na tem mestu začela kramola ali bolje poznan kmečki upor.

Z možem sva se večkrat pogovarjala, da bi bilo dobro, da se naredi neki obred za očiščenje. Blaž tebi se je zdelo sporno, da bi vislice

Ljudska veča ob drugi obletnici ustanovitve DEŽELE ŠTAJERSKE

Ani Bidar osebni blog
21.06.2019 08:48 (Jun 21, 2019)

Vabimo vas, da se udeležite splošne ljudske veče, ki bo v ponedeljek in torek, 24. in 25. 6. 2019 v Lesičnem, na ekološki kmetiji Bidar, s pričetkom v ponedeljek ob 15. uri.

Naslov: Lesično 40, 3261 Lesično - občina Kozje Na tokratni ljudski veči se bomo predvsem družili v sproščenem vzdušju in obenem obeležili drugo obletnico ponovne ustanovitve Dežele Štajerske z odkritjem spominske plošče, ter državni praznik Dan državnosti Republike Slovenije. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno (stroške bomo poravnali s pojezdo). Možno je tudi prenočiti sredi neokrnjene narave, zato s seboj prinesite vsaj spalno vrečo ali šotor, če ga imate. Na veči bosta prisotna tudi vojvod Dežele Štajerske in vojvod Dežele Krajnske. Zaradi priprave veče prosimo, da potrdite svojo udeležbo. Vljudno vabljeni! Zedinjeni zmoremo vse! Osti jarej

Slovenskega naroda sin!

Ani Bidar osebni blog
17.05.2019 11:02 (May 17, 2019)

Andrej Šiško je dokazal že leta 1991, da je pravi sin slovenskega naroda. Z ustanovitvijo Štajerske varde je javno prisegel, da bo branil Deželo Štajersko in Slovenijo, tudi s svojim življenjem, če bo potrebno. Ponovna ustanovitev Dežele Štajerske in Štajerske varde je bila potrjena s strani sodišča. Sodišču je bil najbolj sporen posnetek, ki so ga lažnive režimske Slovenske Novice objavile 11.9.2018.

https://www.slovenskenovice.si/bralci/video-andrej-sisko-znova-udaril-to-je-novi-posnetek-90711 Več kot očitno je bil cilj, da se prestraši javnost in da se Andreja Šiška označi, kot nekoga, ki želi škodovati Sloveniji. Sam posnetek je bil predelan. Dodali so grb Štajerske varde in dali v javnost laž, da gre za nov posnetek. Čeprav je bil video objavljen v času pusta in tudi original ima naslov "Pustne norčije". https://www.youtube.com/watch?v=JL4L0cy7Mts. Po objavi tega posnetka so Andreja naslednji dan aretirali. Posnetek iz Slovenskih novic je bil obremenilni dokaz za ščuvanje k nas

UPOKOJENCI, dovolj nam je vašega jamranja!

Ani Bidar osebni blog
15.04.2019 20:40 (Apr 15, 2019)

Leta 1990 sem se poročila in sva šla z možem naslednje leto na Domplan vprašat za solidiarnostno stanovanje, kar je bilo do tedaj v praksi. Povedali so nama "žal solidarnosti ni več"! Ni mi pa jasno, zakaj moramo biti mi solidarni do tistih upokojencev, ki so vsa leta pridno volili tisto gamad, ki nam je pokradla naše skupno družbeno premoženje. Ti isti volijo po naročilu medijev pokvarjence, ki nam naseljujejo ilegalce.

Ravno ti isti upokojenci volijo te politikante, ki so krivi za množično izseljevanje Slovencev. Istočasno pa pričakujejo penzijo, ki so si jo zaslužili, da ne bo kakšnega nesporazuma. Vendar moram opomniti, da teh njihovih vplačil ni več. Od upokojencev pričakujem, da bodo s svojo držo vzor naslednjim generacijam, da stopijo na ulice in trge, ter jasno povedo. Vrnite nam ukradeno! Ta moja misel je namenjena tistim upokojencem, ki jim še služi zdravje in tudi ostalim, da se zavedajo  kaj so svojo ponižnostjo storili sebi in svojim zanamcem.

Čas je pravi, da to zahtev

Pogovorni večer z Andrejem Šiškom in Ani Bidar

Ani Bidar osebni blog
11.04.2019 07:53 (Apr 11, 2019)

Je nova stranka DOM res za dom?

Ani Bidar osebni blog
08.04.2019 20:05 (Apr 08, 2019)

V mainstream medijih se na veliko pojavlja nova politična stranka DOM – domovinska liga. Katere predsednik je bivši sekretar Janševe vlade Bernard Brščič in odvetnica Andreja Šiška, Lucija Šikovec Ušaj.  

 

Gospa Ušajeva je javno izrazila navdušenje nad znanjem in srčnostjo Andreja Šiška.  Nesmiselno je deliti glasove med domoljubi. Upam, da imajo zares poštene namene in da ni to še en satelit, ki jih spretno lansira »udbomafia«. 

 

Vseskozi že trdim, da so vse parlamentarne stranke pod nadzorom stricev iz ozadja. Levi in desni so vodeni od iste roke. Moje mnenje je, da je na desnem polu stranka SDS premočna glede na sorazmerje ostalih parlamentarnih strank. Strici nam že vsa leta balansirajo levi in desni pol na 50% : 50%. Tako nobena stranka ni premočna, (ne more nič narediti) in lahko delajo, kar si hočejo. Nihče pa nikoli ni nič kriv!

 

Zato je moralo vodstvo SDS-sa namerno sabotirati protest proti podpisu  Marakeške pogodbe. Z namenom, da se ustvari prostor za še eno desno str

Heroji so umirali, izdajalci se tolčejo po prsih!

Ani Bidar osebni blog
27.03.2019 10:42 (Mar 27, 2019)

Poraja se mi vprašanje, zakaj ljudje nasedajo raznim borčevskim organizacijam, ki s figo v žepu častijo upor slovenskega naroda proti fašizmu? Ta država ni postala samostojna zaradi ljudi, ki so izdali slovenski narod in se pridružili marksističnim neoliberalcem, ki so narodu ukradli zmago nad fašizmom. Skrivajo se pa za simbolom rdeče zvezde, skrivajo in za izdajo. Slovenija je postala samostojna ravno zaradi herojev, ki so se 1941- ega leta uprli fašizmu.
Slovenija, kot država, danes te je lahko pošteno sram. Rojstna hiša Josipa Vidmarja, ponos slovenskega upora proti nacistom je v lasti Nemčije. DRUŽINA VIDMAR JE HIŠO PODARILA DRŽAVI, z osamosvojitvijo Slovenije je ta prišla v zasebne roke in bila prodana bivšim okupatorjem.
Zveza borcev za vrednote NOB si je celo drznila podati izjavo, da je pretirana skrb, da Nemci ne bi skrbeli za Vidmarjevo hišo odveč, kar je totalen absurd. Upravičeno se lahko vprašam, zakaj ni v Sloveniji Izraelske ambasade. Morda bi bila zato primerna pr

Zbiramo podpise za Andreja Šiška

Ani Bidar osebni blog
12.03.2019 18:34 (Mar 12, 2019)

❗️Sreda, 9h - 17h pred občino v Mariboru lahko oddate overjen podpis podpore Andreju Šišku, da mu omogočimo kandidaturo na volitvah za EU poslanca. Sedaj imamo edinstveno priložnost, da v evropski parlament pošljemo človeka, ki bo razkrinkal barabe! Tisti, ki ne morete priti, lahko overjen podpis pošljete na naslov,

Gibanje Zedinjena Slovenija,

Miklavška ulica 26, Maribor.

Osti jarej❤️

Andrej Šiško protidržavni element?

Ani Bidar osebni blog
27.02.2019 12:28 (Feb 27, 2019)

Kot strela z jasnega se je pojavil še en politični konstrukt proti Andreju Šišku, ki je dobil še eno sporno obtožnico, češ da je užalil policista Janeza Hancmana, ko je na novinarski konferenci izjavil, da naj bi ga Mariborčani imenovali po nadimku »moteni uha«.  

V Gibanju Zedinjena Slovenija menimo, da gre za lažno obtožbo s strani omenjenega policista, ki je bil vpleten v incident 26.3.2018, ko je policija uporabila prekomerno silo nad štiri mesece nosečo žensko in na njeni enajst in petnajst let stari hčerki. Nosečnica je utrpela zlom dveh reber, punci sta utrpeli lažje telesne poškodbe in psihične travme.

 Mati je ob začetku postopka poklicala Andreja Šiška, če lahko pride na kraj dogodka, da bo priča, kaj se dogaja. Ko je Andrej prišel do policistov, ki so stali ob kombiju, ga je policist najprej odrinil. Kljub temu je Andrej ostal s ostalimi opazovalci v bližini in opazoval kaj e je dogajalo. Čez par dni je dobil kazen za prekršek zaradi oviranja postopka , na kar je podal zaht

Zakaj gre Gibanje Zedinjena Slovenija na EU volitve?

Ani Bidar osebni blog
21.02.2019 11:24 (Feb 21, 2019)

Poziv predsedniku stranke ZSi, Andreju Šišku!

Predsednika stranke Andreja Šiška javno pozivamo, da utemelji razloge zakaj bi se stranka udeležila evropskih volitev, če ima v lastnem programu zapisan slogan Si-Go?

Odgovor!

Odgovarjam na  javni poziv, da utemeljim razloge, zakaj  bi se naj Gibanje Zedinjena Slovenija udeležilo volitev v parlament EU. Javno nam je bilo očitano, da imamo v svojem programu stranke Zedinjena Slovenija zapisan slogan SI-GO. Sam o tem, kolikor razumem, angleškem sloganu, ne vem ničesar, zato ne bi rekel, da imamo v programu zapisan ta slogan. Bi pa poudaril, da imamo v programu ZSi zapisano: Slo-ven, kar pomeni Slovenija ven iz EU, pa še nekaj, kar po mojem tudi javnost dobro razume. In ta slogan SLO-VEN, bi res lahko bil naš strankarski slogan  tudi na evropskih volitvah.

Sprašujete me, »Ali je res potrebno izgubljati energijo za neko stvar, v katero ne verjamemo, v obstoj takšne zbirokratizirane in od malega človeka odtujene organizacije«? Vsekakor v ZSi n

Vlada Marjana Šarca in predsednik RS naj odstopijo!

Ani Bidar osebni blog
19.02.2019 21:48 (Feb 19, 2019)

Predlagam, v svojem imenu in na pobudo civilne iniciative »Domoljubi Slovenije«, da vlada Marjana Šarca s predsednikom države na čelu odstopi! 

 Andreja Šiška predlagamo za začasnega predsednika RS, ker je edino on do sedaj slovenskemu narodu dal zaobljubo s svojim življenjem. Od Andreja Šiška pričakujemo, da bo razglasil izredno stanje. Glede na to, da smo  državljani RS in tudi ostala Evropa  ogroženi s strani slovenskih neodgovornih politikov.

Slovenijo je leta 2015  prečkalo cca 530 000 ilegalnih migrantov. V tem času je bil predsednik države Borut Pahor, vlado je vodil Miro Cerar.  Marjan Šarec je leta 2018 prevzel vodenja vlade RS , proti omenjenim ni primerno ukrepal. 

Vsi omenjeni dobro vedo, kako so ilegalci prečkali Schengensko mejo. S tem delovanjem niso ogrozili samo slovenskih državljanov, ampak tudi vse ostale evropske narode. In to se še kar dogaja.

Jaz, Anica Bidar mislim, da je leta 2015 od 530 tisoč ilegalnih migrantov, bilo vsaj 500 000  pripadnikov ISIS vojske. Zat

Ali bodo Američani posneli dokumentarec o Šišku?

Ani Bidar osebni blog
15.02.2019 20:29 (Feb 15, 2019)

Ukraden sendvič je bil zrežiran medijski spin zaradi več razlogov. S takimi, za lase privlečenimi zgodbicami, se delajo norca iz »raje«. Zanima me, koliko je oziroma bo omenjeni poslanec dobil nagrade za ta odstop? Moje mnenje je, da je to vse zrežirano in zaigrano. Ni nobene razumne razlage. Da ukradeš sendvič, greš pred kamero to povedati in potem odstopiš.

So nam s to, slabo zaigrano predstavo, želeli pokazali, da je Marjan Šarec in njegova vlada »poštena« vlada?

Mainstream mediji peljejo zgodbo v to smer, da se javno dviga priljubljenost Marjana Šarca in njegove stranke za EU volitve. Odločeno je že, da mora njegovi stranki pripasti eno poslansko mesto. Glede na rezultat lokalnih volitev, kjer niso dobili niti enega župana, kljub medijski podpori, sedaj že izvajajo volilno kampanjo.

Prvi medijski spin je bil; Šarec - najbolj priljubljeni politik, na družabnih omrežjih pa najbolj spljuvan. Ta zgodba ne pije vode. Tudi s tem sendvičem so pokazali kako odličen in pravičen je Marjan

Mi iz te države ne bomo bežali!

Ani Bidar osebni blog
14.02.2019 09:11 (Feb 14, 2019)

Bližajo se evropske volitve, Gibanje Zedinjena Slovenija se bo s pripornikom Andrejem Šiškom podala  v boj  za EU parlament. Vemo, da je že določeno kdo bo izvoljen poslanec  v EU parlament. Izpeljati morajo samo še medijski show preko vladnih anket. Preko mainstream medijev bodo, kot mantro vsiljevali volivcem favorite in to je to. Če bi ankete izvajali samo na dan volitev, bi bili rezultati čisto drugačni. Tako pa, se nikoli ne zmotijo in nam dobesedno vsilijo svojo izbiro.

Lahko napovem, da se bodo tradicionalno pojavile nove stranke in gibanja s svojimi kandidati, kateri nimajo prav nobene možnosti, za izvolitev. Te stranke so nastavljene samo zaradi drobljenja glasov in preprečitve slišanja Andreja Šiška, ki je trn v peti prevarantom.

Utišanje  Andreja Šiška ni poceni za davkoplačevalce. Andreja in sedaj tudi vidne predstavnike ZSi tajne službe ves čas nadzorujejo, pa ne samo zaradi varde. Andreju se to dogaja že vsa leta. Meni je bilo to sprva smešno in nisem verjela v to "kao"

Javno zahtevamo odstop odgovornih!

Ani Bidar osebni blog
12.02.2019 12:03 (Feb 12, 2019)

Eritrejec, ki je avgusta lani v Integracijski hiši v Mariboru večkrat zabodel svojega rojaka in grozil še dvema sostanovalcema, na predobravnavnem naroku ni prevzel odgovornosti za svoje ravnanje. Če bi jo, bi tožilka sodišču predlagala, da obtoženemu za obe dejanji izreče enotno kazen pet let zapora in stransko kazen izgon tujca iz države za tri leta.

Javno zahtevamo odstop odgovornih oseb!

Direktor policije, minister za notranje zadeve, predsednik vlade, predsednik države NAJ TAKOJ ODSTOPIJO iz svojih funkcij, zaradi ogrožanja državljanov Republike Slovenije. Kakšnega begunca neki, to je ilegalni migrant. Tako bi morali ukrepati organi pregona z vsakim ilegalnim pribežnikom. Jasno imamo to zapisano v kazenskem zakoniku, zakaj se ga ne spoštuje?

Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države
308. člen

(neuradno prečiščeno besedilo)

(1) Kdor nasilno prekorači državno mejo Republike Slovenije ali oborožen nezakonito vstopi na njeno ozemlje, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh l

Glavni greh Andreja Šiška je ta, da je pravi domoljub!

Ani Bidar osebni blog
11.02.2019 17:06 (Feb 11, 2019)

Vedno je pravi čas, da storimo tisto, kar je prav! Zato podpiramo idejo Domoljubov Slovenije, ki predlagajo Andreja Šiška za začasnega predsednika države in zahtevajo odstop trenutnega predsednika države, kompletne vlade in opozicije.

Andrej Šiško naj kot začasni predsednik Slovenije poskrbi za pripravo nove ustave (ki je že v pripravi) in volilne zakonodaje, ki bosta temeljili na vladavini ljudstva in spoštovanju človekovih pravic, s potrditvijo slovenskih državljanov.

Strinjamo se tudi s predlogom, da naj prisega predsednika vsebuje člen v katerem bo predsednik države prisegel, ne le z vestjo, ampak tudi s svojim življenjem, da ne bo izdal Slovenije in slovenskega ljudstva. V roku dveh let naj se po predlogu domoljubov Slovenije razpišejo nove volitve.

Menimo, da je tudi pravi čas, da pojasnimo par stvari glede dogajanja okrog domoljuba Andreja Šiška in Gibanja Zedinjena Slovenija. Nekateri naši podporniki so bili včeraj malo presenečeni nad javnim izstopom par članov, ki so prek dr

ANDREJ ŠIŠKO ZA ZAČASNEGA PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE!

Ani Bidar osebni blog
08.02.2019 20:26 (Feb 08, 2019)

Predlagam, v svojem imenu in na pobudo civilne iniciative »Domoljubi Slovenije«, da vlada Marjana Šarca s predsednikom države na čelu odstopi! Zaradi spornega vmešavanje zunanjega ministra Mira Cerarja v dogajanja v Venezueli.  Namreč, Miro Cerar javno poziva s svojim vmešavanjem k rušenju  izvoljenega predsednika Nicolása Madure. Istočasno podpira Juana Guaidója, samooklicanega, neizvoljenega vodjo za novega predsednika Venezuele. Mislimo, da gre za grob notranji poseg v politično delovanje tuje države. Ne vem s kakšno pravico se Cerar vmešava v notranje zadeve tuje države in to v imenu slovenskih državljanov?

Jaz sem absolutno proti diktatorju Maduri, vendar je poteza na državljanih Venezuele, da vržejo s prestola samodržca. Vmešavanje tujih držav bo katastrofa za Venezuelo, ker bodo s tem povzročili državljansko vojno. Interes je pa samo nafta in plin. Podobna uničenja držav smo že videli.

Mislimo, da gre tu za skrajno neodgovorno dejanje s strani Mira Cerarja, saj se Slovenija s

Operacija državi uspela, pacient

Ani Bidar osebni blog
07.02.2019 10:02 (Feb 07, 2019)

Evroskeptik, politični pripornik kandidat za EU poslanca Andrej Šiško se je iz protesta odločil, da kandidira za EU poslanca. Odločitev je sprejel predvsem zaradi pobude Gibanja Zedinjena Slovenija, Zveze domoljubnih društev Hervardi,  deželanov Dežele Štajerske, pripadnikov Štajerske varde, deželanov Dežele Krajnske in ostalih domoljubov Slovenije.

Andrej Šiško je 1.9.2018 zelo prepričljivo in uspešno uprizoril performans "Štajerska varda". To, da mu je uspel, potrjuje dejstvo, da se že pet mesecev nahaja v priporu. O samem performansu se je poročalo po celem svetu, vendar lažno, ker so tuji mediji povzeli slovenske pristranske mainstream medije, ki so vodeni s  strani politike.

 Sam dogodek je Šiško s člani Štajerske varde mojstrsko uprizoril z namenom, da odpre javnosti oči, da vidimo v kakšni nepravični skorumpirani državi živimo.

Zavedal se je namreč dejstva, da mu bo odvzeta svoboda, ni pa vedel da so oblastniki toliko nori, da ga bodo v priporu držali toliko časa in to na podl

NAJ ŠE TEČE KRI...?

Ani Bidar osebni blog
02.02.2019 09:22 (Feb 02, 2019)

Zaradi "performansa Štajerska varda", Andrej Šiško že pet mesecev priprt. Od dokazov naj bi našli samo plastične airsoft puške. Zaradi tega umetniškega dela je obtožen rušenja ustavnega reda v povezavi z državnim udarom. Naj spomnim, da se je Andrej boril leta 1991 in bil celo poveljnik slovenskih specialcev. Prav tako je bil aktiven, ko so narodu preko spreminjanja ustave leta 2013 omejili možnost referendumov 

Opozorilo vsem, ki radi prepevate in poslušate narodne pesmi z uporniškim besedilom. To zna biti zelo nevarno za vašo svobodo, saj se lahko znajdete za rešetkami. Seveda to ne drži za tiste, ki podpirate prevarante, ki so nam ukradli državo, VI LAHKO ŠE KAR NAPREJ BREZSKRBNO PREPEVATE.

Iztok Mlakar prepeva uporniško  " naj še teče kri", vse skupaj pa še začini z motorno žago. Kar se mene tiče mi je izvedba všeč. Tragikomično se mi pa zdi, da so v prvih vrstah ploskali, čeprav je bila pesem namenjena prav njim.

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj