Šiško je edini kandidat iz vrst naroda , ki je dejansko sposoben in družbeno politično odgovoren.

Njegova zgodba je za slovenski narod tragična, kajti prav Šiško je bil tisti, ki je bil dejansko ključni faktor, z njegovim odkritjem bi lahko zaustavili privatizacijo in orožarske afere. Narod mu je takrat obrnil hrbet s tem, ko so nasedli dobro načrtovani laži o podtaknjeni bombi. To je sedaj kristalno jasno, da je šlo za prevaro ljudstva! To, da so nas prevarali in pokradli smo si krivi sami. Medijska blokada in diskriminacija zoper Šiška ni naključna! Ta zgodba ni smela priti v javnost.

Javnost se premalo zaveda pritiska mednarodne skupnosti, ki pritiska na slovenske medije zaradi diskriminiranega predsedniškega kandidata Andreja Šiška. Mediji to ne smejo objaviti, ker imajo istočasno pritisk od politikantske elite, ki je odgovorna za to stanje. Politični lobiji delujejo s polno paro in panično iščejo rešitev. Kajti duh jim je ušel iz steklenice, med ljudi se širi resnica o prevari iz leta 1992.

Šiško je odkril vrh ledene gore, kateremu je sledila miljardna poneverba tolarskih bonov po celi državi. Večina takratnega političnega vodstva je pri tem sodelovala. Narod je dobil ponaredke v zameno za takratne nemške marke. Z denarjem od slovenskega ljudstva se je začela orožarska afera in seveda množična privatizacija (kraja našega premoženja). Z našim denarjem so kupovali orožje! Z našim denarjem, ki smo jim ga dali za ponaredke so pokupili naše tovarne! Andreju Šišku, ki je odkril in prijavil napad na monetarni sistem, pa je politčni vrh podtaknil nedokazan zločin, ki ga ni storil. Ponaredke so leta 1994 uničili! Rezultat vsega tega je pokradena država, ki jo vodijo pokvarjenci.

Zedinjeni zmoremo vse, zato podprite čisto »5«, Andreja Šiška za predsednika!

vir: Marjan Bizilj, FB