Prijatelji (2)
Ksenija Malia Leban
Klavdija Hiti
Spremljevalci (4)
Laščan Zlatorog
Liza Whiteapple
Enakopravni Deželani Naprej Slovenija
P. J.
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Sladkostrastna božanskost
iNet prijateljstvo
Falus + Evro
Usoda
Rajska samota
Vinie Graffiti
Royal Clipper
Susan, Bowie in jointi
Življenjska šola
Stran B ali druga plat medalje
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Sladkostrastna božanskost

Andrej T
31.08.2014 19:27 (Aug 31, 2014)

Kakorkoli, naj bom še tako s čim zaposlen, naj imam še ne vem koliko skrbi in problemov, zanjo ali zanje vedno najdem čas. Seveda imam v mislih čokolado, toda samo tisto z visokim odstotkom kakavovih delov in čokolatine vseh vrst, oblik in okusov. Rad imam njihov bogat okus, ki se počasi topi v ustih in izginja, toda dolgo ostaja pod jezikom, s tem pa mi nudi neopisljiv občutek ugodja. Tako me prevzame, da sežem še po enemu, pa še enemu......... težko se je zaustaviti, ne da se kontrolirati. Vsak košček zahteva novega, in glej ga zlomka, ni jih več.

Čokolada je mistična, nezamenljiva, kot taka se uspešno upira že stoletjem. Danes sem si jih res privoščil, zame je to bila zgodba doživeta na poseben, originalen način. Aroma je bila božanska, poleg pa še njihov  vrhunski dizajn. Koliko napora in ljubezni mora biti vloženega v tak majhen čokoladni izdelek, za katerega verjamem, da osvoji tudi tiste najtrše. Mene so osvojili, ne prvič, sploh pa ne zadnjič. Ne mi zdaj tu o mozoljih, ker nima

Za žensko PW populacijo

Andrej T
27.08.2014 10:15 (Aug 27, 2014)

Vse so skozi minulo življenje imele pogosto možnost slišati, da njihova telesa niso primerna za foto aparat. Ni res, vsak posnetek je triumf. Bilo je čustveno, dotične so se razgalile, ker so hotele podeliti svoje obline, vijuge, svoje vogale, radost in nežnost, moč in strah z nami, s svetom. Kar vidimo v medijih, ni kompletna zgodba, ne predstavlja vseh. Prav zato, ker je vidno, pravzaprav nevidno, verjamejo, da so edinstvene z nekim posebnim tipom strij, z nogami polnimi brazgotin, asimetričnimi prsnimi bradavicami, s trebuhom, telesnimi dlakami. Ko se počutijo same v svojih telesih, imajo občutek, da jih še ni dovolj skupaj. Resnica pa je; več kot dovolj jih je skupaj. In niso same! ;)

p.s. ker smo včeraj porabili ogromno besed na to temo, sem se danes podvizal in vse do neke mere podkrepil še s slikovnim prikazom včerajšnjega besedovanja.

Nesojeni muzikant

Andrej T
22.08.2014 18:24 (Aug 22, 2014)

Dokler vnukinja še ni bila "samohodajoča," sem lahko imel inštrumente in pripadajoče ojačevalce in frštekerijo na široko in priročno postavljene v sobi, tako sem lahko sam ali kdo od mojih frendov neovirano prišel do muzikalij in smo kaj odbrenkali. Čim je mala kreaturica shodila in začela konkretno korakati, je direktno pikirala na kitare, res, nič drugega ji ni bilo zanimivo, samo to, kar pa je seveda bilo najmanj primerno in z moje strani najmanj zaželeno. ;)

Ni bilo alternative, moral sem vse stisniti v kot pod okno, kjer je zdaj vse skupaj bolj v vlogi sobne dekoracije kot kaj drugega bolj uporabnega. No, saj počasi že izgublja interes za nerviranje nonota, toda zaradi tega nisem nič bolj vesel, kajti zadaj bo kmalu prihlačal vnuk, ki že kaže voljo po postavitvi na lastne noge, zato bo vse še kar nekaj časa ostalo tako, kot je na fotografijah vidno. Bom(o) pa bolj na stara leta brenkali in zraven kaj opojnega srknili, takrat nas vnuki niti povohali ne bodo več. ;)

Gola resnica

Andrej T
21.08.2014 17:00 (Aug 21, 2014)

Italijanski pregovor se glasi: "Anche l'occhio vuole la sua parte," kar v prevodu pomeni, da tudi oko hoče svoj delež, ko smo že neprestano samo pri pisani besedi. Torej tokratni foto album ni daleč od tega, nasprotno, ni pa rečeno, da bo edino ali samo moško oko zadovoljno z dobljenim deležem. ;)

p.s. fotografije so iz priprav na Miss Francije iz leta 2008.

Nočni vlak v Lizbono

Andrej T
20.08.2014 19:40 (Aug 20, 2014)

Srečanja med ljudmi so, pogosto se mi zdi tako, kot križanje nezavestno mimo hitečih vlakov v najgloblji noči. Mečemo bežne, preganjane poglede na druge, ki sedijo za motnim steklom v temačni luči in spet izginejo iz našega zornega polja, potem ko smo komaj ujeli čas, da jih zaznamo. Sta bila res moški in ženska, ki sta šinila mimo nas kot fantazma v osvetljenem okenskem okviru, ki je vzniknil iz nič in ki se je zdel brez namena in smisla vrezan v temi brez žive duše? Sta se spoznala? Sta se pogovarjala? Smejala? Jokala?

Rekli bodo: Tako se lahko zgodi, kadar hodijo tuji sprehajalci v dežju in snegu drug mimo drugega; tu je primerjava morda primerna. Toda mnogim ljudem vendarle sedimo dlje časa naproti, skupaj jemo in delamo, ležimo drug ob drugem, stanujemo pod isto streho. Kje je tukaj bežnost? Vendar vse, kar nam ustvarja utvaro stalnosti, zaupnosti in intimnega vedenja: mar ni samo za pomiritev iznajdena prevara, s katero skušamo prekriti in odgnati plapolajočo, zmedeno bežnost, ke

Romantike željne PW kolegice, izvolite

Andrej T
20.08.2014 12:10 (Aug 20, 2014)

Sanjska in edinstvena podvodna hotelska soba

Ta plavajoči bungalov se nahaja na Pemba Island v Tanzaniji. Kdor bi rad tu prenočil, bo moral iz žepa stresti 1.500 ameriških dolarjev na noč. ;)

Nezaželen in prepovedan

Andrej T
17.08.2014 09:59 (Aug 17, 2014)

Novodobni človek ni sposoben ljubezni, ampak je le nenehno zaljubljen. Kljub svoji strastni dejavnosti in svojemu trdnemu zaupanju vase ne razpolaga s svetom, ampak le s svojo samovoljno idejo o svetu. Zato ne ljubi ne sveta in ne ljudi, temveč je zaljubljen le v svojo lastno božanskost. Zazrt je v ideal in tako sploh ne gleda sveta in človeka, temveč mimo sveta in skozi človeka.

Zaljubljen je v ljubezen samo, v kateri zgublja tako samega sebe kot svojega izvoljenca. Njegovo čustvo je božanska norost, je nekaj ekstatičnega in nenormalnega, kar v vsakem trenutku presega njegove dejanske moči. Živi v carstvu opojnosti, v svetlobi in blišču, ki jima nujno sledita streznitev in demonizem: kakor hitro ga slepota in očaranost mineta, se sooči z realnostjo, ki pa je kratko malo ne prenese. Sledita bes in uničevanje.

Nasprotno pa ustvarjeni človek gleda v ljubljenega človeka s prostim očesom in ga vidi takega, kakršen je v resnici. Tudi ceni ga po tem, kar ta človek dejansko je, po njegovi

Boleča resnica!

Andrej T
15.08.2014 18:26 (Aug 15, 2014)

To je že pred mnogimi desetletji zapisal znani slovenski teolog in filozof, neverjetno, kako vse zapisano velja za današnje dni v tej bedni SLO:

"" Neprijetno je, če nima človek za kruh, jaz vem to jako dobro. In že je obsenčil duh upornosti sestradane obraze in stiskajo se okrvavljene pesti, prišel bo čas, ko se bodo majali beli gradovi ob svitu krvave zore. Toda jaz za svojo osebo moram reči, da me vznemirja mnogo bolj to strašno duševno uboštvo, ki je razlito kot umazano morje po vsi naši mili domovini.

Ne govorim o ljudeh, ki imajo slamo v glavi, teh smo se sčasoma privadili in nekaterim izmed njih polagamo celo lovorove vence na čelo. A pri nas ni nikjer ne duše ne src; vse javno in privatno življenje je udušeno v konvencionalnih zunanjostih, v smešnih malenkostih in obzirih.

Kadar zašije kje slučajno žarek svete idealnosti, žarek čiste duše, kakor smehljaj na spečih ustnih, tedaj se vzdignejo glave korektnih filistejcev, vzdigne se vsa naša tradicionalna zabitost, vzdignejo

Reka Qiantang

Andrej T
15.08.2014 17:04 (Aug 15, 2014)

Tudi letos reka Qiantang v kitajskem mestu Zhejiang ponuja spektakel z naraslo plimo. Na fotografijah je viden beg obiskovalcev pred ogromno maso narasle rečne vode, ki so prišli opazovati ta vsakoletni naravni fenomen. ;)

In memoriam

Andrej T
12.08.2014 11:07 (Aug 12, 2014)

21 Julij 1951 – 11 Avgust 2014

Nebo nad Bristolom

Andrej T
09.08.2014 16:44 (Aug 09, 2014)

Veliki in mali, klasični, kvadratni ali v obliki pokala, tudi glave petelina: v Bristolu se odvija med 7. in 10. Avgustom 36-a izdaja International Ballon Fiesta, eno največjih balonarskih srečanj na svetu. Zbranih je preko 120, prihajajo pa iz vseh držav sveta, vsako leto jim tako uspe na prireditev privabiti več kot 500 tisoč gledalcev. ;)

p.s. tisti nočni posnetki so enkratni, videti tako razsvetljene balone na nočnem nebu mora res biti nekaj fantastičnega!

Ffion, Maddison in Paige

Andrej T
07.08.2014 16:57 (Aug 07, 2014)

Ffion, Maddison in Paige so trojčice iz Wellsa. Tako so si podobne, da sta jim morala starša, da bi jih prepoznala, polakirati vsaki posbej nohte na nogah z drugačno barvo laka. Ffion ima nohte barve fuksije, Maddison barve zelene mente, Paige pa barvo temne violičaste. Mogoče bi kdo pomislil, da je vse skupaj neka mamina muha v zvezi strastjo za make-upom, toda 33 letna Karen pojasnjuje: "Ni to radi neke mode, temveč zgolj zato, da jih prepoznam." Trojčice so bile po naravni poti oplojene v istem jajčecu, možnost, ki se uresniči samo enkrat na 160 tisoč primerov. ;)

Stran B ali druga plat medalje

Andrej T
06.08.2014 11:42 (Aug 06, 2014)

William Collins pravi, da je moški star kolikor starega se počuti, ženska pa je stara kot je videti stara. :D

Kot je tu videti, kaj dosti let ne bi mogli lastnicam teh B strani pripisati. :P

Temu se reče uničenje tunelov???

Andrej T
05.08.2014 16:50 (Aug 05, 2014)

Med trajanjem prekinitve ognja se številne palestinske družine vrnejo v Gazo, da bi poiskale še kaj od tistega, kar je ostalo med ruševinami uničenih zgradb!!! :-O

Ob 100 letnici

Andrej T
04.08.2014 18:38 (Aug 04, 2014)

800.000 keramičnih makovih cvetov za komemoracijo začetka prve svetovne vojne v tej izredni inštalaciji, ki jo je umetnik Paul Cummins postavil v notranjosti Tower of London. Vsak cvet predstavlja mrtvega angleškega vojaka. Inštalacija keramičnih cvetov bo odstranjena prihodnjega 11. Novembra na dan prekinitve vseh sovražnosti, ki je leta 1918 pripeljala h koncu prve svetovne vojne. Po temu datumu bodo cvetovi dani v prodajo po ceni 25 funtov (cca. 31 evrov) za enega, z denarjem pa bodo financirali prostovoljna združenja, ki delujejo v prid nege vojnih veteranov in njihovih domačih. ;)

In to bi naj bil "spopad?"

Andrej T
04.08.2014 17:24 (Aug 04, 2014)

Do danes se je število mrtvih Palestincev povzpelo do številke 1822, kamor je vštetih tudi 398 otrok. To je "bilanca" izraelske vojaške ofenzive v Gazi.  Ranjenih Palestincev je 9370, od tega 2744 otrok. Po podatkih OZN-a, okoli 373 tisoč otrok potrebuje psihološko podporo zaradi traum povezanih z vojno. Po podatkih raznih združenj, je bilo uničenih več kot 10 tisoč hiš. Na izraelski strani je od začetka ofenzive padlo 64 vojakov in 2 civila! :-O

Življenjska šola

Andrej T
01.08.2014 18:38 (Aug 01, 2014)

Kdo bo petnajsti? :D :P

Gasilec boškarin

Andrej T
30.07.2014 11:51 (Jul 30, 2014)

V Kanfanarju v hrvaški Istri so v soboto izbirali najlepšega, nabolj poslušnega in najtežjega boškarina. Gre za avtohtono istrsko pasmo, ki je najbolj prepoznavna po volu - boškarinu. Obiskovalci so najbolj uživali v sprevodu boškarinov skozi Kanfanar. V lepoti je žirijo najbolj prepričal boškarin Severina Jugovca.

Najtežji je bil boškarin Đina Bernobića, tehtnica je pokazala 1078 kilogramov. Najbolj poslušen je bil boškarin Đina Bernobića. Obiskovalci so se lahko preizkusili tudi v oranju z boškarini. Poleg Istranov so to priložnost izkoristili številni tujci.

Istrsko govedo je izjemna žival. Dolgo in mišičasto telo krasi bel ali pa rahlo siv kožuh, na glavi se bohotita rogova v obliki lire. Brez težav preživi v skromnem istrskem okolju, močna pleča pa so prilagojena za težaško delo na kmetiji. Raste sedem let, v tem času pa lahko preseže tono in pol telesne teže.

Boškarini so naravni gasilci, saj preprečujejo razširjanje gozda. Visoko donosne pasme v takem okolju ne preživijo, sa

Antična Grčija

Andrej T
29.07.2014 16:20 (Jul 29, 2014)

Ni to Partenon, ne, toda ta inštalacija, kreirana s strani španskih umetnikov Pichi & Avo ob priložnosti North West Street Art Festival-a v mesta Werchter iz Belgije, ima tudi svoj čar. Španska street-artista sta za temo izbrala grške bogove, in jih na nekakšni neurejeni zgradbi iz kontejnerjev tudi naslikala. Enkratno! ;)

Sladke pregrehe

Andrej T
28.07.2014 17:22 (Jul 28, 2014)

Če se še uspešno česa ali koga, kakšne ženske npr., ubranim, me porcija sladoleda dobesedno razoroži, pa sploh ni važno v katerem letnem času se to zgodi, seveda pa je v kakšnem bolj vročem poletnem večeru vsekakor najprijetneje snesti kaj tako hladno sladkega in osvežujočega. Je boljši industrijski ali tisti, ki ga dobimo pri sladoledarjih? Ni enega odgovora, je tudi vprašanje okusa in potrebe vsakega posameznika.

Npr., sladoled pri sladoledarjih je vedno drugačen, ker ni standardiziran, dočim pri industrijskemu ni nobenih presenečenj. So pa tu tudi še praktični razlogi: ker je industrijski sladoled pakiran in vsebuje etiketo hranljivosti, je tako bolj enostavno kontrolirati kalorije in vedeti, kaj se točno konzumira. Privoščite si ga tudi danes na bilo kakšen način, bilo kakšni obliki, bilo kakšnega okusa, ne bo vam žal. Predvsem pa ližite, ližite in ližite tisto, kar vam v danem trenutku najbolj ugaja, ni nujno, da mora to biti ravno sladoled! :P :P

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj