Članek
Slovenci Preštejmo se!
Objavljeno Dec 14, 2017

V SSN smo se odločili, da pričnemo s peticijo, s katero želimo prisiliti vlado, da nam Slovencem omogoči ugotavljanje dejanskega števila Slovencev, kateri še živimo v tej državi.

Zahtevamo popis prebivalstva, v katerem bi bilo jasno in obvezno postavljeno vprašanje o narodnosti. S tem želimo izvedeti, če smo Slovenci še večina v lastni državi ali ne. V državi je namreč čutiti vedno močnejši vpliv priseljencev, ter drastično zmanjšanje odstotka Slovencev v lastni državi. Ker popisa na terenu ni bilo že od leta 2002, ko je bilo prebivalcem tudi zadnjič postavljeno vprašanje o narodnosti, kjer je bilo Slovencev 83,06%. Zaradi vedno večje stopnje odhoda mladih izobraženih ljudi v tujino, ter hkratnega uvoza poceni delovne sile, predvsem iz držav bivše Jugoslavije, predvidevamo da je ta odstotek drastično padel. Zato v SSN menimo, da je skrajni čas da se kot narod preštejemo, ter svoj narod tudi ustrezno zaščitimo.

Slovenci ne odlašajte in oddajte svoj podpis pod peticijo Slovenci preštejmo se , ter skupaj prisilimo vladajoče garniture, da nam prisluhnejo in nas kot narod, kateri je ustanovil to državo z namenom lastne zaščite tudi upoštevajo! 

Vabimo vas tudi, da delite to peticijo med svoje prijatelje, ter jih povabite k podpisu, kajti le s skupnimi močmi nam bo uspelo!

Klikni tukaj in podpiši peticijo!