Članek
Evropa v primežu terorizma
Objavljeno Aug 19, 2017

Evropa je bila spet napadena. Islamski skrajneži, so spet pokazali svoje prave namene. Evropski voditelji  ponovno obsojajo teroristične napade, ukrepajo pa ne. Še naprej dovoljujejo nenadzorovan uvoz migrantov iz muslimanskih dežel. Ob tragedijah katere so doživele žrtve teh napadov je obsojanje ter izrekanje sožalja iz strani evropskih političnih voditeljev postalo že prav žaljivo. V svojih rokah imajo moč, da ustavijo migracije ter preprečijo takšne tragedije, vendar to ni v njihovem interesu, zato nadaljujejo s svojo izdajalsko politiko. Želijo nas prepričati s floskulami o potrebni pomoči vsem ljudem, ter o nujnosti uvoza migrantov zaradi staranja evropskega prebivalstva. Dopovedujejo nam da je terorizem nekaj na kar se bomo Evropejci morali navaditi, vse v imenu multikulture ter "boljši" prihodnosti sveta, kateri mora postati popolnoma multikulturen. 

Toda vse to je laž. Laž je da je za Evropo nujno potreben uvoz miljone migrantov iz muslimanskega sveta zaradi staranja prebivalstva, ob primerni družinski politiki, bi se nataliteta v Evropi z lahkoto popravila. Laž je da je multikultura katero tako vneto propagirajo evropski politiki nekaj dobrega in da je to prihodnost sveta. Evropa je že od nekdaj multikulturna, v njej živijo različni narodi različnih ver in kultur, kateri pa so sprejele skupne evropske vrednote ter tako pričeli živeti skupaj v miru. Nenaden uvoz tako velikega števila migrantov iz popolnoma drugega sveta, kateri nima popolnoma ničesar skupnega z evropskim načinom življenja in z njeno kulturo pomeni le trk popolnoma različnih svetov in posledično njun spopad. To evropski voditelji popolnoma razumejo, le da se sprenevedajo in si zatiskajo oči. In zakaj nam lažejo? Zato ker je vse to vnaprej načrtovano. Na ta način se želi uničiti stare evropske narode, ter v končni fazi uvesti novo svetovno vlado.  Pred desetletjem je vse to bila le teorija zarote, sedaj pa o tem čivkajo že vrabci na strehi. 

In zakaj voditelji evropskih držav dovolijo in sodelujejo v tem načrtu? Zato ker so se prodali. V zameno pri pomoči snovalcem te svetovne vlade so dobili oblast v svojih državah, finančno pomoč ter tudi sodno nedotakljivost. Torej ko se navadni smrtniki sprašujemo zakaj so nekateri praktično nedotakljivi, kljub vsem krajam in kriminalu, bi lahko v zgoraj omenjenem dejstvu našli odgovor. To je trend po vsem svetu, trenutno pa je najbolj na udaru Evropa, zato v Sloveniji ni nič bolje in ne drugače. Te prodane voditelje se podpira na vse možne načine (finančno, medijsko, zakonsko), medtem ko se njihove nasprotnike medijsko, finančno in zakonsko uničuje. Ustvarja se vzdušje po katerem so le ti izbranci ter njihove sluge dovolj sposobni da vodijo države, čeprav ljudje živimo vedno slabše. 

Da zaključim tam kjer sem pričel. Ob zadnjih terorističnih napadih po Evropi mi že pošteno najeda in gre nabruhanje ob poslušanju istih floskul, kako se ne bomo dali, da bomo ostali močni in živeli naprej tako kot pred napadi, da se bomo borili...prižiganje svečk, prinašanje cvetja na mesta terorističnih napadov, osvetljevanje zgradb v barve zastav napadene države, ne bo pomagalo preprečiti terorizma, po terorističnem napadu ni nič vč tako kot je bilo,življenja so izgubljena, v ljudi se naseljuje strah in negotovost. Še bolj mi pa gre na bruhanje ob zaigranem izrekanju sožalja in sočutja žrtvam in njihovim svojcem iz strani politikov kateri na ves glas podpirajo migracije in namerno povzročajo konflikt med dvema kulturama. Če bi imeli voljo in željo bi to lahko hitro prekinili in končali. Tako pa postaja zmeraj bolj očitno, da bomo navadni ljudje ostali prepuščeni sami sebi. V tem primeru ne rabimo ne vlade in ne države. Namen države je da zaščiti in omogoči svojemu narodu razvoj, česar pa voditelji po Evropi že dolgo ne počnejo več, razen nekaterih redkih izjem. Ti voditelji se ne čutijo več dolžni odgovarjati svojim volilcem in narodu, saj se zavedajo da so bili izvoljeni na podlagi finančne in medijske pomoči kapitala kateri ustvarja novo svetovno ureditev ter svetovno vlado nedotakljivih.