Kar se žensk tiče, predigra ni obvezna - če le uporabite eno od naslednjih vročih skrivnosti.

V dvigalu . . Naj bo vaš glas žametno globok.

Da bi uglasili svoje glasilke za veliki trenutek, je potrebne malce vaje. Zamislite si besedo z dolgim, globokim »ooooooo« na sredini - kot na primer »moj« ali »tvoj«. Besedo nekajkrat šepetaje izgovorite in pazite, da boste samoglasnik čimbolj raztegnili (»m-o-o-o-o-j«). Brundajte si besedo, dokler vas ustnice ne začnejo ščemeti. Tako se bodo vaše glasilke ogrele, in ko boste odprli usta, boste zveneli bolj kot Barry White - in ne kot na primer Backstreet Boys.

Ušesni kanal je zelo občutljiv za vibracije. »Vzhodnjaške tehnike - nekatere od njih v celoti temeljijo na petju - potrjujejo, da je mogoče doživeti orgazem samo z zvokom, « trdi Barbara Carrellas, newyorška strokovnjakinja za spolnost. Njeni trditvi v prid govori tudi raziskava nottinghamske univerze v Angliji, v kateri so raziskovalci prosili skupino žensk, naj poslušajo posnetke 34 moških glasov. Rezultati so pokazali, da ženske globlje glasove pripisujejo privlačnejšim in mišičastim moškim.

Na plesišču . . Zapeljite jo z dihom.

Ste si kdaj želeli, da bi žensko hipnotizirali, da bi spala z vami? To lahko storite, ne da bi vam bilo treba pred njenimi očmi mahati z diamantno ogrlico. »Prilagodite svoje dihanje partnerkinemu in tako ustvarite telesno vez, ki bo partnerko pritegnila, da se bo odzvala na vašo spolno pobudo, « razlaga Carrellasova. Zato stojte blizu nje - tako blizu, da bo lahko slišala vaše dihanje in čutila vaš srčni utrip na svojih prsih ali vratu. Morda se bo celo podzavestno razvnela, kar je dovolj, da jo prepričate, da je bila vse skupaj že od začetka njena zamisel.

V pisarni . . Dajte ji igralno palico.

Raziskave, ki so jih naredili v Angliji, kažejo, da ženske rade premagujemo moške. Ko ženska vleče palico enorokega Jacka (to je igralni avtomat, ne milejši izraz za penis), njen srčni utrip naraste v povprečju za 10 udarcev v minuti. Še več: nekatere ženske pripovedujejo celo o vzburjenju. Naj vas potolažimo - da dosežete svoj cilj, je ni treba takoj peljati v Las Vegas; za začetek bo dovolj, da zaigrata igrico na računalniku. In ne pozabite, da mora zmagati! Priporočamo vam, da se držite preprostih, nenasilnih iger, ki so lahke za učenje in temeljijo na hitrih reakcijah.

Na kavču . . Izkoristite njene ustnice.

Nič ne podžiga bolj kot nežen, na videz plah poljub na ustnice. Prijateljice so mi potrdile, da imam prav. »Dobiš poljubček - nežen, počasen in tako rahel, da ga komaj čutiš - in že veš, kaj bo sledilo in kako čudovit bo občutek, « pripoveduje Karmen. »Ko dobim tak poljub, komaj še lahko stojim na nogah. « Je dovolj nazorno?

V predsobi . . Odvežite kravato.

Kravata je eden tistih moških dodatkov, ki jih imamo ženske najraje. Dotik svile na naši koži, njen vonj po vas, kadar jo imate ves dan zavezano okrog vratu. Mmmm. Razvežite si jo in z njo podrgnite po njeni koži ali ji prekrijte oči. »Odvzem vida poveča intenzivnost zaznavanja dotikov, « razlaga doktorica filozofije in svetovalka za spolnost, Patty Britton. Ker ne more predvidevati, kdaj in kje se je boste znova dotaknili ali jo poljubili, bo vsak dotik občutila veliko močneje. »Poljub na prsi me vznemiri, « razlaga Vanja, 27-letna grafična oblikovalka. »Če ga dobim, ko imam zavezane oči, začnem stokati od zadovoljstva. « To pa je cilj, kajne?

Pod njenim perilom . . Razvežite jezik.

Morda ste oralni spolni odnos v svoji dosedanji seksualni karieri imeli za neobvezen del programa. Če bo igra trajala dovolj dolgo, bomo morda prišli do tja. Ali pa tudi ne. Z nekaj več discipline boste dosegli, da bomo v hipu godle kot komorni kvartet. Po več kot 30 letih raziskav oralnih tehnik je Brittonova predstavila metodo Kivin. Izvedete jo takole:

Ona naj leže na hrbet, vi pa se spustite k njej tako, da bo vaše telo pravokotno na njeno. Postavite dva prsta na obe strani njenega ščegetavčka in počasi premikajte jezik naprej in nazaj ter nad ščegetavčkom in pod njim. »Mnogo moških se takoj loti draženja ščegetavčka. Toda to je napaka, « opozarja Brittonova. Pristop od strani, namesto med nogama, vam bo olajšal dostop do območja okrog njenega ščegetavčka. Hitrost povečujte počasi. »S počasnim spreminjanjem ljubkovanja ji boste omogočili, da se bo tudi miselno sprostila, « pojasnjuje Brittonova. »Njenim mislim ne bo treba slediti hitrim gibom jezika in prstov. « S prstom svoje proste roke pritiskajte na del pod nožnico. Ko začutite njen prihajajoči orgazem, pomaknite jezik na ščegetavček. Več napotkov in informacij o metodi Kivin lahko najete na spletni strani www. kivinprod.com.

Pred spolnim odnosom . . Uporabite glavico.

Moški včasih pozabite, da penis ni le škropilnica. Večina žensk meni, da je glavica penisa še posebej nežen, topel in vlažen kos mesa, ki nam daje čudovit občutek. Ena od metod, da s penisom še bolj vzburite žensko, je tale: namesto da z njim prodrete vanjo, raje gladite z njegovo glavico vzdolž nožnice tako, da se vsakič ustavite na ščegetavčku in mu namenite nekaj nežnih dotikov. Če je treba, ga vodite z roko. Poleg tega bo zadovoljna, ker se boste zadržali in najprej poskrbeli zanjo.

Med jahanjem . . Pozabite na točko G.

Pravo dogajanje je drugje. Strokovnjaki so pred kratkim odkrili novo zelo občutljivo območje, ki je večje od točke G in jo s tehničnega vidika dopolnjuje. Nova erogena cona - bodite pozorni, ker ni označena na zemljevidu - leži približno 2, 5 do 5 cm navzgor po zadnji strani vaginalne stene, nasproti točke G, in jo je zaradi njenega položaja med spolnim odnosom pravzaprav še lažje dražiti. Najlaže jo boste »zadeli« tako, da se ona povzpne na vas in naravna svoje telo visoko nad vaše - skoraj tako, kot bi vas jahala kot jahalci jahajo konja. Z bičem ali brez njega, to je vaša odločitev.

7 trikov, ki žensko vzburijo v trenutku (brez predigre) - Aktivni.si

Kar se žensk tiče, predigra ni obvezna - če le uporabite eno od naslednjih vročih skrivnosti.