KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-04-11 ob 09:54:58

Moje mnenje: Samo svojo družino,svoj narod in njegovo zgodovino.

Ali naj Slovenec spoštuje politiko in državne inštitucije Slovenije? Država običajnemu  Slovencu odreka,pravico do ,resnice, pravočasne zdravstvene oskrbe,mizerno plačilo za njegovo delo in mizerne pokojnine za njegovo minulo delo.Dražava Slovenije je padla v resnici na nivo Grčije in je po mojem mnenju trenutno najbolj neperspektivna država znotraj EU..Ali naj Slovenec spoštuje dobesedno mafijsko državo in njeno brezperspektivno politiko? Neurejeno pravno državo,ki jo narekujejo priviligiranci,ki depriviligira običajnega Slovenca? Slovenska država je urejena po načelu volčjega krdela.Žalostno je,da bi tisti,ki vodijo to slovensko volčje krdelo morali biti v resnici na zadnjih mestih te volčje  hieararhije.

Kako naj mlad slovenski par danes načrtuje družino,če v resnici nima pogojev za njo.Ima prekarno zaposlitev z minimalcem,mogoče podnajemniško stanovanje kjer najemnina znaša ravno toliko kot zasluži eden od obeh zakoncev.Kako naj si upokojenec zagotovi mirno starost,če njegova pokojnina znaša ravno za stroške,ki mu jih nabiva države.Za njegovo prehrano in nujno  preživetje pa ostane komaj kakšen evro.Povišajo pokojnino in sočasno podražijo bivanje v domovih za ostarele in vse ostale stroške.Zakaj je tako? Zato ker imamo plenilski mafijski kapitalizem in neperspektivno ekonomsko politiko razvoja Slovenije.Neuresničeno ustavo in totalno razsuto pravno državo. Zakaj? Zato, ker nesposobna mafija vlada Sloveniji,ki se ji fučka za običajnega Slovenca.Vedno poudarjam v Sloveniji niti ena državna institucija ne deluje normalno,ker nihče ne ve v teh institucijah,kaj so njegove delovne naloge in njegova osebna odgovornost,da svoje delo opravi po teh nalogah in pristojnostih.V Sloveniji so si mali uradniki zagotovili nepotistično vodenje svojih uradov,kjer nihče za nič ne odgovarja,ampak vse ostane v družini in družina vse pokrije.Ti drugorazredni uradniki,vedno volijo tiste,ki jim omogočajo /zaradi lastne nesposobnosti/ še naprej krmariti v kalnem na račun nesposobnih politikov.

Največji problem Slovenije je v resnici neurejeno  gospodarstvo,kjer so vedno v ospredju interesi pohlepnih delodajalcev in pogoltne države,ki ima prevelik in nefleksibilen javni sektor.Slovenija nima politične stanke,ki bi bila sposobna vizije ekonomskega  razvoja Slovenije. Najlažje je delati lon posle za Nemčijo in se s tem hvaliti kako smo umeščeni v napredno gospodarstvo in smo zato napredni. Če dam sam komu izdelati lopato in mu objasnim celoten postopek kako se izdela lopata,kje je potem lahko moj podizvajalec napreden?. Dokler ne dojamemo,da moramo sami najti  in izdelati svoje dokonče  izdelke ,ki bodo resnično inovativni in napredni -ni perspektive za nas. To pomeni,da bomo suvereni in neodvisni samo takrat ,ko bomo proizvajali lastne produkte. GZS sploh ne razume gospodarske neodvisnosti in ne dela v to smer.Oni mislijo,da je cenena delovna sila iz Juge -pogoj za napredek Slovenije.Moj naslov bi moral biti: Slovenija neperspektivna domovina Slovencev.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
abram1b2 Cej
0
Apr 12, 2019
Točno tako- haapy yack:)**2#
#3
haapy yack
2
Apr 12, 2019
hoj
Slovenija ni doživela demokratične preobrazbe.
Slovenijo je napadla huda bolezen imenvana lobokracija. Za to bolezen še zelo boleha.
Menedžerski lobi,
gradbeni lobi,finačno-bančni lobi,
pravniški lobi,
orožarski lobi,županski lobi,
lobi(ji) gospodarskih javnih služb,
lekarniški in zdravniški lobi,
visokošolski lobi,
Mediji pa so udarna pest lobijev. Tranzicijski lobiji obvladujejo politiko in državo, ki deluje v njihovo korist namest v javno korist.
Politika je servis lobijev.
Razdvajaj, vladaj, kradi. Kriminalci so drugi ne naši... kar v Sloveniji tudi zelo dobro lavfa je ideološko hujskanje...
boditevcvetju
#2
abram1b2 Cej
0
Apr 11, 2019
Nekdo mi je napisal,da je to retorično vprašanje.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-04-11 09:54:58 (Apr 11, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj