JE VESOLJE NASPROTJE FARADAYEVI KLETKI ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-04-05 ob 12:10:51

Faradayeva kletka:Faraday je potrdil, da je električni naboj na nabitem prevodniku le na zunanji strani, v notranjosti prevodnika pa naboja ni. Da je razložil to dejstvo, je zgradil sobo, obdano s kovino in pustil, da je visokonapetostni tok iz elektrostatičnega generatorja udaril v kovinsko steno te sobe. Notri je postavil elektroskop in dokazal, da notri ni električnega polja.

Sam razumem vesolje ravno obratno od Faradeyeve kletke. Če vzamemo v obzir,da je vsa vesoljna barinska snov,ki seva /EM valovi in se ciklično samozliva/ ujeta v vesoljno nebarionsko temno snov in energijo,to pomeni,da lahko barinska snov seva samo ZNOTRAJ t.i. vesoljne kletke nebarinske snovi in temne energije..Zakaj? Zato,ker se nebarinska snov ne zmore vezati z barinsko,ker  nebarinska snov in njena temna energija izražata nevtralno,dočim se barinska snov sočasno lahko izraža kot Realizirana in Akumulirana masno,energetska t,časovno prostorska in *življenjska dimenzija posledic tega pojava je cikično samozlivanje Rmept* in Amet*,kjer vsak konec cikla zlivanja sočasno pomeninov začetek zlivanja v vsakem X pojavu mept* barinske snovi. Pojavno vesolje barinska snov zavzema samo 4-5% vrednosti vseobsežnega vesolja,vse ostalo je nebarinska snov in temna energija.To ne pomeni,da nebarionska snov in temna energija tvorita dokončnost vesolja,ampak omejujeta vsak Xmept* pojav barionske snovi.Na vesolje je potrebno gledati kot dinamični geometrijski pojav/vzorec/,ki ga sestavljata barionska in nevtralna nebarinska snov in njena temna energija.Da bi se razumelo primer: Planet,Osončje in Galaksije ki so največja individualna X telesa pojavnosti barinske snovi se lahko ciklično samozlivajo samo v polju,ki jim pripada znotraj t.i. kletke nebarinske snovi in njene temne energije.To isto se dogaja z osnovnim delcem in z vsemi omenjenimi pojavi barionske snovi.Vse to poraja vprašanja nastopa entropije znotraj posamičnega pojava barionske snovi,kritično temeraturno točko itd.Postavlja pod vprašaj t.i. Veliki pok,teorijo strun,kvantno mehaniko,Einsteinovo teorijo,in samo zgradbo barinske snovi od osnovnega delca do njene vesoljne pojavnosti.Pod največi vprašaj pa postavlja HIggsovo polje in tećnje fizikov v hadronskem trkalniku v Cernu,kjer želijo fiziki dobiti odgovor,kako barinska snov dobi maso? To je neumnost,ker fizika ne razume hermafroditske narave barinske snovi,kjer e vsak delec v svojem vezju nazaj naprej lahko izraž sočasno kot akumulirana in realizirana masno energetska vrednost. Osnovni d3elec se lahko hipno samozliva in nima v tem pojavu ne začetk ne konca,ker sta začetek in konec samozlivanja sočasna v tako majhnem delcu. Hawking je že dobro povedal,da Cern ne bo dal rezultatov in jih v resnici tudi ne bo dal. Barinska snov večno sedaj sočasno ciklično samoumira in se samorojeva.Vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo.

Xmept* = Rmept* >>>>>> EM T.0. O/A <<<<<<Amept*= Xmept* Toliko o tem.

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2019/04/05/publishwall_resized_1554459052_8645601.jpg

Prikaz  barinske snovi -- ujete v polje nebarinsko snovi in temne energije.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Apr 08, 2019
haapy yack:)*
Bo držalo! Lp :)*
#2
haapy yack
0
Apr 07, 2019
hoj
Faradejeva kletka je zaščita za folk na planet. Snowden je zahteval posebno zaščito hotelske sobe nekje v RUsiji, ko je žvrgolel kaj vse počne NSA. Da ga na daljavo lahko ubijejo. Ziher pa so mu naredil Rus neki drugega kot Faradejevo kletko, ker signal mobije prodre tudi v avto. Mogoče so mu naredil ogromno mikrovalovko? Buh ve?
Če pa nočeš, da škorc vlečejo za uhlje mobije zmečeš v mikrovalovko.
Sicer pa tolpa že dolgo vodi vojno proti človeški zavesti s pomočjo komercjalne glasbe.
Najprivlačnejša frekvenca je A = 444Hz (C5=528Hz), to je najbolj vidno v rastlinskem svetu je potisnjena cenzuri. Z drugo besedo, ,,dobre vibracije", ki jih rastlinski svet oddaja s svojo zelenkasto-rumenkastim razkošjem, ki zdravi emocionalno tesnobo, družbeno agresijo in podobn, so podvržene glazbeni cenzuri.
Mnogi glazbeniki se počutijo mnogo boljše na frekvenciji malo višje ali nižje, blažje ali ostreje od ,,predpisanih" A=440Hz. Veliko naravnejša alternativa, je A=444Hz (C0528Hz ali A=432Hz, ki so vse bolj popularne.
bioenergetskaglasbazaspodbujanjemasovnehisterijepres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-04-05 12:10:51 (Apr 05, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj