KAJ SE DOGAJA Z NAŠO CIVILIZACIJO ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-04-04 ob 11:30:09

S civilizacijo lahko razumemo skupek znanj, običajev, miselnih in umetniških prepričanj ter nadzora, do katerih se je neka družba dokopala v boju proti naravnim in družbenim silam. Pomeni lahko tudi raven razmeroma razvitega okusa in uglajenosti, ko je človeštvo s tehniko, politično, z razvojem filozofije in književnosti obvladalo človeku nenaklonjene naravne sile. Vir:Wikipedija Ta definicija pove,kako napačno razumemo pojem globalna zemeljska  civilizacija.

Dogaja se nekaj,kar je za večino nesprejemljivo in nedojemljivo.Nihče od nas ni sposoben doumeti,da je globalizacija z globalno informacijsko tehnologijo naša civilizacijska  rešitev.Ta rešitev pa terja velik ego davek od nas samih. Mi izgubljamo lastno individualnost ,ker bo informacijska tehnologija odpravila našo individualnost,ki je značilna za čebelji roj,kjer se čebele medsebojno dogovarjajo na kateri pašnik se bodo odpravile.Čebele vedno izberejo najbolj ugodno rešitev,ker v roju poteka tekoča izmenjava informacij.Mnogi so proti globalni informacijski tehnologiji,ker zamerijo kapitalu in kvazi voditeljem in tvorcem NWO reda egoistično prisvajanje vseh zemeljskih dobrin zgolj zase. Nov družbeni red civilizacijskega roja se že čuti v zraku,in globaliste in tvorce NWO bo pokopala ravno nemotena komunikacija med večino normalnega in običajnega  človeštva.Tu se ne bo dalo skriti več nobene ozurpacije zemeljskih dobrin in človeškega delovanja. Danes je naš realiziran razum že skoraj na višku in večina med nami ga izbira za svoje individualne egoistične potrebe-preživetja.V tem procesu naravne ciklične prenove naše civilizacije še ne deluje  dovolj naš akumuliran brezčasen genski spomin,ki je v resnici nosilec našega brezčasnega znanja. Danes smo kot družba preveč racionalni in  premalo kreativni ravno zaradi nezmožnosti uporabljati svoje skrite življenjske danosti,ki ga v sebi nosi naš akumuliran brezčasen genski spomin- duša. MI imamo preveliko ekspanzijo eksistence, manjka pa nam naša življenjska esenca.Danes obstaja neupravičen strah pred umetno inteligenco,ker se ljudje bojijo za svoja delovna mesta,ki jo s seboj nosi robotizacija družbe in s tem način naše proizvodnje,dobrin.Ves ta stah je neupravičen,samo zato,ker ne poznamo svojih neomejenih življenjjskih danosti.Preskok civilizacije na višji nivo je ciklični civilizacijski pojav,ki bo od nas samih zahteval dokončno kontrolo našega ega v prid obstanka celotnega zemeljskega *življenja in nas samih z njim.Danes v globalnem mešanju kultur ne vlada dialog in sodelovanje ,ampak egoistični plenilski terorizem in  ego kapitalizem. Zakaj? Zato ,ker nerezumemo ,svoje enotne civilizacijske podstati- temelja in vsaka tradicionalna versko kulturna skupnost vleče na svojo stran.Vedeti je potrebno,da je v mnogočem ta boj med kulturami največkrat umetno povzročen,da lahko kvazi elite ribarijo v kalnem za  uresničitev svejega  egoističnega interesa.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
4
Radmila Čučak
1
Apr 25, 2019
žal ima Gregor Barber prav....elita je trdno na oblasti ima vse vzvode moči v svojih rokah....., pod nadzorom ima vse gospodarske panoge in seveda medije........načrtujejo vojaške spopade, biološka orožja z genetsko spremenjenimi organizmi, terorizem, transhumanizem, robotizacijo, omrežje 5G z "internet of smart things" in nato še elektro-magnetno žarčenje iz satelitov v orbiti itd...

Babilonsko suženjstvo se nadaljuje, le da v modernizirani obliki, z novimi tehnologijami za nadzor množic in kontrolo uma
#4
gregor barber
1
Apr 25, 2019

haapy yack

Apr 07, 2019

Zahod in Japonska in ne samo Japonska - bodo marali imenovati novo ero, ki bo zamenjala Anno Domini, ker skrivni rimski cesarji ne dominirajo več, njihov sistem babilonskega suženjskega sistema zadolževanja sesuva.

ahahhahaha SANJALA SVINJA KUKURUZ !!!

SANJALA SVINJA KUKURUZ !!!
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 08, 2019
haapy yack:)*
Kmalu se bo zgodil padec samooklicanih vladarjev.Lp:)*
#2
haapy yack
0
Apr 07, 2019
hoj
Čebele. čebele so pridne delavke in jih popolnoma nič ne zanima, da jim za čebelnakom čebelar krade med. Torej jim še nekaj manjka.
Isto se je dogajal v bivši Jugi, čebelar-partija so kradli, čebelnjak imenovan, Jugoslavija.
Trenutn stanje na planet pa je podoben zgodovinskemu dogodku padca Babilona pred par tisoč leti. Kaže na to, da se bo to ponovno zgodilo. Zahod in Japonska in ne samo Japonska - bodo marali imenovati novo ero, ki bo zamenjala Anno Domini, ker skrivni rimski cesarji ne dominirajo več, njihov sistem babilonskega suženjskega sistema zadolževanja sesuva.
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-04-04 11:30:09 (Apr 04, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj