SKRIVNOST ČASA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-03-26 ob 11:25:25

http://www.aura.si/ruski-genij-skusal-odkriti-skrivnosti-casa/

Vedno se mi zdi,da imamo nekako preveč genijev,ki jih neupravičeno malikujemo  v našem nerazumevanju večno sedanjega vesoljnega samodogajanja.Sam trdim,da vse kar smo do sedaj odkrili,je samo vesoljni  civilizacijski ciklični samoproces našega ponovnega odkrivanja.Nič novega nismo odkrili,nam se tako samo zdi,ker imamo mi sami kot individualna vesoljna življenjska oblika svoj ciklični začetek in konec v  sami večno sedanji vesoljni samopjavnosti.Naš realiziran genski zapis nas sili,da vse povezujemo na svoj individualni začetek lastnega življenja,pri tem pa ne dojemamo,da imamo v sebi brezčasen akumuliran genski zapis.Zato imamo danes v našem polju zavednega -realiziranega- samo 10% in 90% lastne biti v polju neozveščenega.Kako naj bomo potem mi geniji,če je 90% nas samih v izrazu nezavedne akumulirane genske vrednosti ? Kako naj mi razumemo večno sedanjo vseobsežno enotno vesoljno zakonitost  s svojimi 10% realiziranim ozaveščenim  umom? Nam teh ubogih 10% dopušča,da VSE PRAVILNO razumemo razlagamo? Nam manjka ponižnosti,strpnosti ko sodimo drug drugega? Danes je znanost sama največji sovražnik novim odkritjem,ker se boji za svoj obstoj in priviligiran družbeni pojav . V resnici znanost danes ustvarja preko izobraževalnega sistema naučene papagaje,ki branijo t.i. znanstvene zmote.Ali niso verske ustanove- skupnosti iste? Čas ,ki bo prinesel drastične spremembe v naše civilizacijsko življenje je tik pred nami.To pomeni naše dokončno spoznanje ,ki bo pokazal  kakšni samovšečni temi živimo-mi danes.

Čas-Kozirev je razumel čas kot energijo.Neumnost !!! .Einstein je sanjal s svojo enačbo E= MC" in relativnostno teorijo.

Čas ima dve dimenziji Realizirano -pretekost in Akumulirano prihodnost,ki sa navzven,ki se svetlobno hitrostjo  samozlivanja izražata poenoteno v večni /T.0./ ničelni točki sedaj. Mi svetlobne hitrosti samozlivanja ne občutimo ker na nas delujeta sočasno sila EM vleka in EM sila odboja,kljub dejstvu ,da se ZEmlja osno vrti in potuje po krožnici okoli glavne osi Osončja in Osončje naprej okoli lsastnega planetarnega Osončja. Mi ne poznamo niti zgradbe Zemlje,Osončja in Galaksije,da o osnovnem delcu mept* niti ne govorimo. .

Ravno tako kot ima čas dve sočasni dimenziji jih imata tudi masa in energija,ki se ravno tako ciklično samozlivata  preko skupne T0.v vsaki X pojavnosti,kjer vsak konec cikla Omega sočasno pomeni nov začetek samozlivanja.Je s časom kako drugače? Konec preteklosti je v T.0 sedaj. začetek prihodnosti vse to se samodvija neodvisno od naše hitrosti ko potujemo v življenju od začetka do konca življenjskega cikla skupaj z maso energijo v ničelni točki -sedaj.Primer rodimo se v T.0 sedaj. živimo v T.0.sedaj in umremo v T.0.sedaj.Je tako???

To enačbo ne zmore podreti vsa obstoječa človeška znanost !!!  Xmept* = Rmept* >>> EM t.0. O/A<<< Amept*= Xmept*

Priznati moram,da je edini ,ki se je najbolj približal spoznanju Nikola Tesla,ker je želel vsa svoja spoznanja tudi praktično uresničiti in dokazati. Kdo ga je oviral, se pa tako in tako ve.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Radmila Čučak
1
Mar 30, 2019
popravek...če smo v theta možganskem valovnaju (4-8Hz), to je v globlji meditaciji ali kontemplaciji, čas teče zelo hitro po subjektivni zaznavi, tri ali štiri ure se zdijo dolge kakor ena ura v običajnem budnem stanju zavesti (beta valovanje nad 12 Hz)

med delta stanjem pa nimamo zaznav (0-4Hz), ker je to stanje globokega spanca brez sanj ali kome
#7
Radmila Čučak
1
Mar 30, 2019
čas objektivno merijo ure.....subjektivno dojemanje časa pa je odvisno od našega razpoloženja

kadar smo v alfa (8-12Hz) ali delta (4-8Hz) možganskem valovanju, nam čas mineva hitro, dan mine v hipu

v depresiji pa se zdi, da se je čas ustavil.....sekunde se vlečejo, minute raztegujejo, otožen dan kakor da nima konca, kar povečuje agonijo obupa

Tudi če smo v dobri družbi...čas teče hitro in prehitro....to ve vsak iz lastnih izkušenj :).......kadar smo nekje, kjer ne želimo biti, pa čas teče bistveno počasneje, po naši subjektivni presoji

tudi s staranjem se spreminja zaznavanje časa......zdi se nam, da meseci, leta hitreje minevajo kakor v mladosti
#6
abram1b2 Cej
0
Mar 30, 2019
Zim Zelen:)*
Preveč enostavno razmišljaš za moje pojme.Razumeš pojme objektivno in subjektivno razumevanje in dojemenje časa?
#5
Zim Zelen
0
Mar 30, 2019
Brez ure ni časa!
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 27, 2019
haapy yack:)*
Jaz bi rekel,da se nam čas kot individualcem vsekakor izteka.Ne izteka pa se človeštvu nasplošno.Lp :)*
#3
haapy yack
1
Mar 27, 2019
hoj
Jaz bi rekel, da se nam čas na Zemlji izteka.
boditevcvetju
#2
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2019
Malo o času in naših zmotah.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-03-26 11:25:25 (Mar 26, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj