KAJ PO MENI, PREDSTAVLJAJO TRI PIRAMIDE V GIZI ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-03-12 ob 08:47:51

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2019/03/11/publishwall_resized_1552331177_6250003.jpg

Kaj ,če predstavlja največja Kepsova piramida našo Galaksijo,Kefrenova naše Osončje in Mikerinova naš planet Zemljo? Ali manjše piramide predstavljajo njihove satelite? Ali ne delujejo ciklične EM frekvence Galaksije,Osončja in Zemlje na celotno zemeljsko življenje? Ali ni naš genom -DNK soodvidsen od teh EM ciklov,ki nas tekoče psihofizično preobržjo na višji ali nižji civilizacijski tehnično duhovni in psihofizični  nivo? Zakaj so jaški piramid obrnjeni k Orionu in Siriusu na eni strani in na dru gi k ozvezdju  Velikega Medveda in Zmaja? Je to mogoče vezano na poreklo in izvor zemeljskega življenja? Zakaj so piramide v Gizi postavljene na 30 stopinj S zemljepisne širine in V dolžine ? Zakaj je pred njimi Sfinga -varuh izgubljenih znanj za naš sedanji civilizacijski cikel? Po mojem mnenju so piramide v Gizi stare cca 13.500 let in so postavljene na koncu in začetku novega-sedanjega civilizacijskega vala v takratnem zelenem pasu,ko je led segal /ledena doba/ do približno 30-35 stopinj Severne in J zemljepisne širine. V tem pasu predvsem v Afriki ni neandertalskega gena,katerega vsi jezikovni potomci indoevropejcev  nosimo v svojem DNK zapisu. Zakaj je civilizacija KUSH -Nubijci Sudan starejša od Egipčanske? Tam so gradili drugačne oblike  piramid.In tam je več piramid ,kot ji premore celoten Egipt.Nubijske piramide imajo drugačno sporočilo od egipčanskih,čeprav vsi vidijo v njih samo grobnice in jih tako tudi razlagajo.Je to lahko pravilna razlaga? Sam imam popolnoma drugačno videnje in razumevanje piramid v Gizi in v Sudanu.Pišem zgolj zato,da bi spremenili  naš vidik in razlago piramid,ki so grajene v tem zemljepisnem  pasu z razlogom. Da bi ob piramidah govorili o kakšnem skritem računalniku,ki naj bi nadziral našo civilizacijo in kontroliral naš vsakeršen napredek je zame nesprejemljivo. Res je piramide so zgrajene kot energetski skupek zaradi kamnov,ki imajo v sebi magnetne silnice ,ki se v piramidah izražajo v frekvenci okloli 120 Hz.To pa je tudi vse.Najkhuje danes je,da je uradna znanost , tako naravoslovna kot družboslovna zaradi brnjenja svojih pozicij enako dogmatična kot je RKC.Naš civilizacijslki napredek je posledica pohlepa in egoizma,tistih ki vodijo oz.so si prilastili vlogo odločevalcev kaj je dobro in slbo za nađo civilizacijo s tem,da je za te samooklicane vodje vedno dobro.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Mar 12, 2019
haapy yack:)* Piramide v Sudanu imajo drugačno sporočilo od piramid v Gizi.Da so bile piramide navigacijski orientir za popotopne obiske nezemljanov, je zelo mogoča teorija ,sploh če razumeš ciklična vnebovzetja.Tako,da ne nasprotujem tvojemu razmišljanju in navedbam.
#2
haapy yack
0
Mar 12, 2019
hoj
Piramide v Sudanu so kot neka skrpucala proti piramidam v Gizi.
Piramide v Gizi že niso grobnice. Niso našli nobenga posušenga. Pokopaval so v dolini mrtvih. Piramide v Gizi so najbrž vsebovale navigacijsko opremo, ko so jo prišleki opurabljal, ko so obiskoval in zapuščal Zemljo. Jeruzalem je bila po potopna vesoljska postaja. Torej je Jeruzalem ležal na središčni liniji, ki je prepolavljala pristajalni koridor, fokusiran na Ararat in oznečen s piramidami v Gizi in planino Umm Shumar? Jeruzalem leži točno na tej liniji.
Jeruzalem torej leži točno na mestu, kjer se linija Baalbek - Katherine seka s središčno linijo leta usmerjenega proti Arararatu.
Heliopolis je točno oddaljen od Jeruzalema kot od planine Umm Shumar.
Diagonale potegnjene iz Jeruzalema do Heliopolisa in Umm Shumara dajo točen kot 45 stopinj. Te veze med Jeruzalemom, Baalbekom (Sefonov vrh) in Gizo (memfis) so bile znane in slavljene, v biblijskem času.
Jeruzalem je po Knjigi obletnic eden od štirih Mest Gospoda na Zemlji, in to so: Vrt vječnosti na Cedrovi plani i; Planina vzhoda, ki je bila Ararat; Hrib Sinaj in hrib Sion.Ta tri mesta so bilala v zemljah Shema, iz katere izvirajo bibklijski patriarhi, Noetovi sinovi...
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-03-12 08:47:51 (Mar 12, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
marec 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj