BOG -SATAN -SVET DUH IN ČLOVEK BOG

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-02-23 ob 10:12:19

Kako naj to razumemo?

1. Vseobsežna večno sedanja vesoljna samobitnost se deli na barionsko snov,ki EM valovi in seva in je ujeta v nebarionsko snov/temna snov/ in njeno energijo,ki ne seva in je navzven nevtralna zato se ne zmore vezati z barionsko snovjo,ampak obdaja barinsko snov, v energetski obliki vakuma kot anti energija temne snovi .Iz tega vzroka je temna snov izražena kot energija vakuma,ker se ne more vezati z barionsko snovjo.Barionska snov pa se lahko očasno izraža v /svojem vezju naprej nazaj/ kot Akumulirana  in Realizirana masno-energetska,prostorsko,t časovna in *življenjska vrednost in se po tem načelu tudi medsebojno veže in obe vrednosti se ciklično ciklično samozlivata v vsakem svojem individualnem X pojavu mept*,kjer vsak konec 0 cikla sočasno pomeni nov začetek cikla A samozlivanja,česar posledica je EM sila Medsebojno vezje Rmept* in Amept* ima izraze močnih  in šibkih vezi in dve sočasni sili sočasnega EM valovanja to je sili -EM odboja in EM vleka v svoji vsaki vezi naprej -nazaj..Sila EM vleka valovanja je danes opredeljena kot gravitacijska sila Sila  EM odboja pa kot antigravitacijska sila.T.i. Antigravitacijska sila je v resnici  sila medsebojnega odboja med barinsko in nebarionsko snovjo,ker se barinska snov in nebarionska snov plus temna energija ne moreta medsebojno vezati.Vakum je ravno posledica te njune nesposobnosti,da bi se medsebojno vezale.

Lahko bi zapisali : Vesoljna Barionska snov  +Vesoljna Nebarionska /temna snov/= Vakum!  Enostavno lahko zaključimo,da se materija in antimaterija  nista sposobni medsebojno vezati,ampak med njima vlada Vakum.

Zaradi tega dejstva lahko barionska snov EM seva -valovi ,znotraj  temne snovi/ anti materije in anti energije,ki se izraža kot Vakumska meja med njima, kot posledica  njune nezdružljivosti..Če bi hoteli boga opredeliti,kot večno sednjo vesoljno samobitnost,bi ga morali opredeliti kot absolutno vse,ki se izraža /-deli /-na vesoljno barionsko in nebarinsko snov in energijo-/materijo in antimaterijo/ ki ju ločuje  Vakumska meja njune medsebojne nezdružljivosti.Je mogoče barionska snov in njeno EM valovanje Bog in nebarionska in temna energija Satan,ker sta medsebojno nezdružljiva . Ali zato med njima vlada vakumska meja? Se to,da razumeti?

Barionska snov-vidna materija,ki EM seva-valovi predstavlja,komaj 4% celotne vesoljne pojavnosti.Pa še ta se sočasno izraža kot Realizirana mept* in sočasno kot Akumulirana mept*,da se lahko medsebojno vežeta in ciklično preko skupne ničelne točke T.O. samozlivata,česar posledica je EM sevanje .valovanja,kjer vsak konec cikla -sočasno pomeni nov začetek A medsebojnega samozlivanja Amept* in Rmept* barionske snovi.Kako to razumeti? Vsak X pojav mept* mase,energije prostora t.časa. in *življenja se lahko sočasno v svojem vezju naprej nazaj- sočasno izraža kot Rmept* in kot Amept*.Če recimo osnovni delec mase energije  izvzamemo iz njegovega vezja naprej-nazaj ,,,se bo navzven izražal nevtralno kot poenoten vrednost obeh svojih vrednosti.V Cernu se fiziki trudijo doseči nemogoče ko iščejo Higsov bozon oz, vprašanje kako barionska snov dobi maso? Jalovo početje,ker se barionska snov lahko sočasno izraža v Rmept* in Amept* torej ima hemafroditsko naravo,če delec analizirate v njegovem nevezju naprej-nazaj ga sploh ne morete opredeliti drugače kor enotno vrednost obeh vrednosti.Delitev je nemogoča. Xmept* = Rmept*>>>EM T.0.O/A<<<Amept*= Xmept* SE življenje razlikuje od te enačbe? Se življenje lahko ciklično  samorazmnožuje,če ni prisotnih obeh vrednosti Rmept* moški gen in Amept* ženski gen? Nemogoče!!! Vidno Vesolje večno sedaj ciklično samoumira in se samorojeva, je z živlenjem kako drugače? Entropija -recimo Osončja nastopi, ko je konec cikla O samozlivanja med AMpt* in Rmept*,ki je sočasno nov začetek A cikla Osončja.Zakaj ? Zato,ker je barinka snov ujeta v nebarionsko in se lahko ciklično samoobnavlja samo v polju ,ki ga ima znotraj antimaterije in njene temne energije.

Če povzamemo; Bog je večno sedanje vseobsežno vesolje ki ga sestavlja vsa barionska snov materije,ki seva EM valovi in  antimaterija in vsa /anti energija temna nevidna snov in temna energija/. Bog in Satan sta nezdružljivo eno.

Sveti duh je EM sila barionske vidne snovi.  Nosilec, sejalec in varuh vesoljnega življenja je vesoljno človeštvo =Človek Bog.

Vem,da nisem vsega povedal,upam pa,da sem dal osnovo za razmislek. Nič nisem povedal o 4 ciklih dviga in pada naše zemeljske civilzcije itd.Nič o močnih in šibkih medsebojnih vezeh med Rmept* in Amept*.O tem kdaj drugič.Lp :)*

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2019/02/23/publishwall_1550913139_8562913.jpg Ujetost barionske snovi v temno snov in temno energijo.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-02-23 10:12:19 (Feb 23, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj