ANGELI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2019-01-07 ob 15:12:25

Angel je splošna oznaka nadnaravnih duhovnih bitij v bližini božanstev. Pogosto so njihovi služabniki in sli. Njihovo bivališče so večinoma nebesa. V nasprotju z zlimi duhovi zastopajo nebesni svet in dobro. Tisti, ki spremljajo in varujejo človeka so angeli varuhi. Angele največkrat upodabljajo s krili.

Slonokoščen gotski angel, okoli 1250, Louvre

Izraz angel izvira iz grščine: ἄγγελος [ángelos] = odposlanec, kurir, sel. Angeli imajo vlogo Božjih slov zlasti v abrahamskih religijah (judovstvo, krščanstvo in islam). Angel je v hebrejščini מלאך‎ [malah], v arabščini pa الملك [al-malak, al-melek] - obe besedi pomenita odposlanec.ODPOSLANEC ! Vir: Wikipedija

MOJA RAZLAGA !

Po svetu se vse bolj uveljavljajo angelske prerokbe,razna angelska videnja,napotki itd.Vse te izmišljotine so v službi služenja tistih,ki angele tržijo za svoj zaslužek in za polnjene svojega bolnega ega-svoje egocentričnosti. Delajo se lažno pomembne,da oni komunicirajo s temi duhovnimi bitji.Ti ki izrabljajo angele za svoj umazan namen so povečini ljudje z nizko stopnjo samopodobe in samozavesti in si  na ta izmišljen način povečujejo lastno/ lažno/ pomebnost v očeh tistih,ki njihovim blodnjam verjamejo.Takšen primer zblojenca je v Sloveniji Matjaž Obranovič -šepetalec duhov.

Kdo si je sploh izmislil duhovna bitja? Edini duh,ki vlada vesolju barionski snovi ki seva je,EM sila.EM sila ni duhovno bitje,ker duhovnih bitij ni v vesolju Duh je vedno prenos-vez med akumulirano in realizirano maso. Vsaka pojavnost barionske snovi pojavnosti je sestavljena iz sočasnosti realizirane in akumulirne mase energije,protora,t. časa in *življenja. Ni obstoja, če ni sočasno prisotne realizirane in akumulirane mept*.Nebarionska temna snov je nevtralna ravno tako je nevtralna temna energija in ta ni sposobna nobene vezi z barionsko snovjo,ker je barionska pojavna snov/ samo 4% jo je v vseobsežnem vesolju/ ujeta v vesoljno polje temne snovi in temne energije.nebarionska snov Eleltromagnetno ne seva-- nima teološko -duha.Za lažjo predstavo: Tako kot oceani objemajo celine ,podobno nebarionska snov objema barionsko in se z njo ne more vezati- z razliko med zemeljskim kopnim in oceani,ki so medsebojno vezani,ker so barionska snov..

Kaj so v resnici Angeli? Angeli so toliko stari kot je večno sedanje vesoljno človeško verovanje.Angeli kot jih mi razumemo,ne obstajajo. Po našem sedanjem napačnem dojemanju so angeli vesoljna duhovna bitja.Dokazal sem,da je njihov realen obstoj v smislu vesoljnih  duhovnih bitij nemogoč. Če pa podrobneje pogledamo v najstarejšo teološko civilizacijsko zapuščino sedanjega civilizacijskega vala . Opazimo ,da ta govori o obisku ljudi bogov,ki so učili človeštvo,celo ustvarili na bi ga.Pojem Elohimi lahko prevedemo v Eloah,kar bi bila množina za bogove, Če gremo še dalje pridemo do EL -Eliona ...vrhovnega Boga,kar pomeni večno sedanjo vseobsežno vesoljno samodelujočo in samozadostno vsepojavnost-Vesoljno Enost.In Angeli-Elohimi so odposlanci v službi vesoljne samobitnosti,ki je hkrati absolutno Nič-luč EL OR- in absolutno Vse!! V vsemu večno sedaj v lastni samobitnosti..Tu se postavi vprašanje o nastanku zemeljskega življenja  in kdo je izpostavil zemeljsko življenje ??? Če bi mi poznali 15 milijardne  cikle Osončja in njegovo pravo zgradbo od njegovega samozlitja do ponovnega samozlitja,bi razumeli,da je Zemlja sposobna gostiti življenje ko je stara 3 milijarde let in ko STA OSNOČJE IN ZEMLJA STARA 12 MILIARD LET ZEMLJA VEČ NI SPOSOBNA GOSTITI ŽIVLJENJA,KER SE TAKRAT ZAČNE NAŠE SONCE ŠIRITI. In nato Jupiter potegne nase celotno Osončje,da bi se to ponovno samozlilo,kar sočasno pomeni konec je nov začetek, novega 15 milijardnega cikla Osončja,ker se to lahko samozliva samo zato ker je ujeto v lastno polje nebarionske snovi in temne energije..Podobno je z našimi celicami,ki se delijo v 7 letnih ciklih- točno tam kjer je njihovo mesto v našem telesu..Ni nam potrebno izumljati tople vode,razumeti moramo samo naravo,ki nas obdaja in katere del smo..Svoje cikle 28000 letne cikle  ima tudi naš planet in ta nam odreja naš ciklični psihofizični nivo.Razumeti je potrebno Zemljo znotraj Osončja in Osončje znotraj Galaktičnega telesa.Ne morem napisati roman lahko podam samo pičle  osnove kot orientir za samostojno razmišljanje bralca.

Kaj so torej Angeli v resnici? Služabniki,sejalci,varuhi in žanjci vesoljnega življenja in so opis fizičnih bitij-pripadnikov naše vrste,ki so prostovoljno zavezani služiti vesoljnemu življenju,zato nagrajeni z ponavljajočimi življenjskimi cikli REANIMACIJO  lastne biti.Tu govorimo o Aditijih rojenih iz nevidne matere Aditij-inkubatorja življenjske reanimacije.Podobna zgodba je z Anunaki.  Mi še nimamo vesoljnih  plovil na vesoljno neomejen vir energijo,kar pa še ne pomeni,da jih tudi ponovno ne bomo imeli.To možnost imamo in jo bomo tudi izkoristili-žal ne vsi,ker vsi niti ne želimo prostovoljno ponoviti svoj življenjki cikel za službo življenju  izven matičnega planeta.To pomeni,da ne želimo postati ODPOSLANCI vesoljne samobitnosti in širiti ter seliti in ohranjati vesoljno *življenje.

Upam,da mi od sedaj dalje ne bo potrebno brati o angelih,ki so izmišljena duhovna bitja.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
haapy yack
1
Jan 07, 2019
hoj
Bog (večna božanska antiteta) je preko Izaije objavil (41:4, 44: 6, 48. 12):
Jaz sem, jaz prvi, in zadnji...
Tisti, ki je od začetka in konec odkriva
in vnaprej javlja kaj se še ni zgodilo.
Izaija 48. 12, 46. 10
zdajpalepazitepres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
Jan 07, 2019
haapy yack:)*
Nekako v tem smislu jih lahko razumemo.:)*
#2
haapy yack
0
Jan 07, 2019
hoj
Ja. "Angeli" so tehnično osebje neki tazga kot so danes mehaniki, ki skrbijo, da so prevozna sredsta in letalne naprave zmerom v stanju pripravljenosti. Nekje v Bibliji je opis neki podobnga, ko je posakka imela tehnične težave z letalno napravo. Napravo so remontiral in obenem opozoril človečnjake, ki so si hotel zadevo ogledati, da se naj oddaljijo, ker lahko umrejo. Najbrž je zadeva radiaktivno sevala. Seveda so imel "angelčki"/mehaniki zaščitno opravo.
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-01-07 15:12:25 (Jan 07, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj