FREUD- JUNG IN NJUNE ZMOTE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-12-12 ob 09:51:29

Osebnost je razdelil na tri plasti:

K njuni izpolnitvi človeka žene libido.

JUNG :V psihologijo je uvedel pomembne koncepte: introvertnost vs.ekstravertnost, kompleks, kolektivno nezavedno(podzavedno), arhetip ter anima vs. animus.

Včeraj sem gledal oddajo na TV ki jo je vodila Vida Petrovčič na temo psihoanalize,sanje,tipe osebnosti itd.. V njen so debtirali psihologi in psihoanalitiki; dr. Janko Bohak,mag,Urška Ajdišek in dr.Barbič.Voditeljica Vida Petrovčič je bila najbolj moteč dejavnik v oddaji.prekinjala je govorce,vpadala v besedo s svojimi opazkami vsiljevala svoja mnenja. Vida se je postavila v vlogo razsodnika,kar je podrlo dobro zamišljen koncept oddaje.Niti enega govorca ni pustila,da razvije in zaključi svoje misli.Tako je ostala zadeva v bistvu nedorečena, ker se je misel govorca prekinjala z Vidinim netolerantnim vpadanjem v besedo vsakokratnega govorca.Kljub temu je bilo slišati nekaj dobrih misli sodelujočih,ki jih Vida ni  dojela- oz.jih ni zmogla voditi oddaje v pravo smer.

Moje mnenje je:Človek je najbolj kompleksno pojavno individualno bitje vseobsežne večno sedanje  vesoljne samobitnosti ,ki na sedanjem nivoju svoje zavesti ostaja še vedno, največja neznanka sam sebi.

Ko bo človeštvo dojelo svojo soodvisnost od enotne večno sedanje vesoljne samozakonitosti,ker mu samo ta zakonist  dviguje ali znižuje njegove psihofizične danosti,ki se izraža v stopnji njegovega razumevanja in nerzumevanja same večno sedanje vesoljne samopojavnosti in njega samega, kot najbolj kompleksen življenjski  individualni  pojav -te večno sedanje vesoljne samobitnosti.To večno sedanjo /nerazumljeno vseobsežno ,samozadostno,samoohranitveno in samodelujočo/ vesoljno samobitnost,katere individualni samoizraz je tudi človek // mora človek najprej samospoznati,da bi sočasno spoznal in razumel tudi samega sebe. Xmept* = Rmept*>>>> EM T.0. O/A<<<< Amept*= Xmept* če to zakonitst prenesemo na človeka lahko zapišemo:

Človek= Realiziran genom>>>> EM sila Osrednja skupna Točka nič zlivanja T.0.  Rmept*in Amept*  Konec je Začetek Ciklična samoreprodukcija vrste <<< Akumuliran genom = Človek

Mi podedujemo  dve vrednosti genoma  1.Časovno omejeno Realizirano vrednost in 2. Akumulirano časovno neomejeno kot genski brezčasen spomin. Ti dve vrednosti se naš celoten življenjski cikel  A/Osočasno medsebojno samozlivta  v nasprotni smeri na skupno ničelno točko T.O.česar posledica je naša življenjska sila EM sila ali duh.

Obe naši podedovani genski vrednosti bi bile brez okolja /Zemlje,Osončja Galaksije/od katerega mi sprejemamo ciklične  EM frekvence brez vrednosti,ker se ne bi naš genom odzival na njih in bi bila  naša zavest vedno na istem nivoju,vsaka sprememba nivoja /ciklično valovanje dvig pad/ naših psihofiziočnih danostiIn /zavesti/  bi bila nemogoča. Tu je ključ cikličnih padajočih in dvigajočih civilizacijskih nivojev in naših psihofizičnih danosti. Psihologij je že ugotovila,da se travme posameznika prenesejo vse do tretjeg rodu njegovih potomcev.Jung je omenjal kolektivno nezavedno ni pa povedal,da je ta pojav tudi individualnem nezavednem.

NIhče do danes še ni pravilno opredelil pojmov Telo >Duh<Duša.1. Telo predstavlja našo realizirano individualno podedovano gensko vrednost, 2.Duh življenjsko EM silo 3. Duša je individualiziran brezčasen Akumuliran genski spomin naše vrste.. Od EM frekvenc in od obeh naših podedovanih  genskih danosti,/ki tvorita našo enotno bit/ je odvisno naše individualno razumevanje same večno sedanje vesoljne samobitnosti in nas samih,kot njen individualni izraz.  Nisem psiholog ,upam,da sem delno odkril zastor,ki omogoča boljši pogled v neznano in nerazumljeno.Kdor bo razumel, bo dojel zakaj je trenutno 10% naše biti v polju zavednega in 90% v polju nezavednega.

Da bi vsi Slovenci razumeli,da je naš  brezčasen akumuliran genski spomin /duša/popolnoma svojstven nam slovenskim potomcem.Nikakor ni enak južnaškemu ali bilo kateremu koli drugemu narodu,zato ker tudi njihov brezčasen genski spomin ni enak našemu. Multi kulti Slovenijo in svet lahko zagovarjajo samo motene osebe z mrtvo dušo.Simbolna podstat sveta je enaka,ni pa enaka na višjem individualiziranem nivoju naroda in njegove podedovane kulture..NIsmo vsi enaki,smo si samo podobni.Lp:)*

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-12-12 09:51:29 (Dec 12, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj