SPREMENITI ŽIVLJENJSKO PARADIGMO ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-11-25 ob 17:51:41

Vendar je sreča kot nesreča nematerialne narave, zato za srečo pomeni umirjeno, varno, zadovoljno in veselo duhovno razpoloženje človeka v katerem uživa! Vir :Srečko Prislan

Če bi bila zgornja trditev resnična,potem človek ne rabi /reaziranega/podedovanega materializiranega telesa,niti  duše /akumulirane brezčasne podedovane genske vrednosti naše vrste To  pomeni v resnici življenje zreducirti na elementarno pojavnost in elementarnega duha, brez življenjske zavesti.

Osebna individualna sreča ima toliko oblik in izrazov,kot je ljudi na Zemlji.Iz tega  dejstva lahko izhajamo,da mora naša zavest končno sprejeti omejitve,ki omogočajo sobivanje vsega živega na tem planetu.Naša civilizacija vse bolj spoznava,da so naravni resursi Zemlje omejeni in niso brezmejni.V resnici so ti ozurpirani s strani politično kapitalskih in cerkvenih elit,ki si ne želijo družbenega  sistema,ki bi omogočal pravičnejšo družbeno ureditev,katera bi omogočala naravno sobivanje celotnega zemeljskega življenja.Dokler si bomo vsi prizadevali  samo za lastno /osebno/ srečo ne bo nujno potrebne družbene preobrazbe.Danes imamo družbene sistem,ki sam sebe uničuje in degradira s kupom omejitev . To pa zavira resnični napredek na vseh področjih človeškega bivanja in delovanja.Naša družba je s sistemom- žebelj ,ki gleda ven je potrebno zabiti -uničila svoj prepotreben napredek. Kaj to v resnici pomeni ? Elite,ki imajo 90 % bogatstva v svojih rokah in jih je komaj 1-2 % prebivalstva Zemlje so uspele zavreti resničen tehnično duhoven družbeni napredek in tako ostalemu človeštvu prodajajo samo še iluzijo napredka in jih delajo odvisne od te ponujene iluzije.

Emigratska kriza je posledica ravno te družbene iluzije,ki je v resnici zavajajoča za celotno človeško družbo, ne samo evropsko.To je iluzija obljubljene sreče, ki verjetno nikoli ne bo realizirana za 98 % človeštva. Človeštvo živi v popolni iluziji,tako tistih 2% ki imajo vse vajeti v svojih rokah,kot ostalih 98%,ki verjamejo tej instalirani iluziji v družbo s strani elit.

Moje mnenje:

Prvi se bodo opekli,drugi se bodo streznili.Če do te nujne spremembe ne pride ,smo kot civilizacija odpisani.V to osebno dvomim,ker vem,da se bo splošna zavest človeštva zelo kmalu korenito spremenila.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-11-25 17:51:41 (Nov 25, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj