SLOVENIJA DEŽELA BOGATIH REVEŽEV

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-11-10 ob 08:36:51

Nekdo, ki ima 700 evrov plače, bo po novem na minimalni plači. Ustvarjamo deželo bogatih revežev,« izjava generalne direktorice GZS Sonje Šmuc, ki za svoje delo prejema plačo, ki je verjetno precej daleč od minimalne.

Ali ste vedeli, da tri visoko umeščene dame srednjih let v Sloveniji niso Slovenke? Vse tri so zaposlene v pomembnih gospodarsko-stanovskih organizacijah in vse so se na svojih položajih znašle na dvomljiv način, brez ustreznih kompetenc. Gre za naključje? Poznavalci pravijo, da ne in da levica to počne namerno, saj na vodilne položaje kadruje poslušne ter zveste kadre. Bošnjakinja Ajša Šunjić Vodnik, sicer ponosna muslimanka, je izvršna direktorica Ameriške gospodarske zbornice, Irena Prijović je od leta 2004 zaposlena kot generalna sekretarka Združenja nadzornikov Slovenije, s katerim je povezana že od njegove ustanovitve leta 1997, Sonja Šmuc pa je pred nekaj dnevi postala nova generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije. Tako Prijovićeva kot tudi Šmučeva ne skrivata, da sta ponosni Srbkinji, !!!!/ Nista slovenski državljanki ?/ v gospodarskih krogih pa se govori, da sta obe tudi precej trmasti in zadrti. Prav tako naši viri pravijo, da naj bi šlo gospodarstvenikom v nos, da zasedata tako visoke položaje, ki si jih, glede na pretekle reference, preprosto ne zaslužita.Vir : Internet

Slovenci ne čudite se,da  Slovenijo vodijo Balkanci. Prišli so v Slovenijo nagi in bosi,sedaj bodo oni odrejali plače Slovencem. Njih nič ne moti,da imajo sami plačo 3000 evrov in glavno besedo pri zatiranju slovenskega naroda. Kdaj bo temu konec?  Balkanska mentaliteta vodi Slovenijo,zato tako hitro nazadujemo v smeri nekompetentnih kozjih pastirjev znotraj EU

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
9
haapy yack
1
Nov 18, 2018
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=YRhYgW3FUus
boditevcvetju
#9
haapy yack
1
Nov 18, 2018
hoj
Bilderberg so svetovna vlada v senci, ki na svojih letnih srečanjih v popolni tajnosti odloča o uresničevanju svojih ciljev.
Grozi nam, da nam bodo vzeli pravico do odločanja o lastni usodi. To je zdaj postalo še toliko bolj verejtno zaradi razvoja telekomunikacijske tehnologije ter novih načinov vplivanja na posameznikovo vedenje in ravnanje. Zato je čas, da pogledamo, kaj se dogaja za zaveso. Človeštvo je na razpotju in od smeri, ki jo bomo ubrali zdaj, je odvisna naša usoda. Čas je , da se zavemo resničnih ciljev in dejanj skupine Bilderberg in njej podobnih, če želimo ohraniti svobodo, ki so nam jo priborili stari očetje v drugi svetovni vojni..
Bog nas ne bo rešil novega srednjeveškega mračnjaštva. Le sami se lahko. Od naših danajšnjih dejanj je odvisno, ali bomo že v tem stoletju postali državljani globalne elektronske policijske države ali bomo ostali svobodna bitja. Previdnost je najboljša obramba. Nikoli ne bomo dobili pravih odgovorov, če ne postavimo pravih vprašanj.
Daniel Estulin
boditevcvetju
#8
Loop 1
1
Nov 18, 2018
Res je, na to se (vedno bolj) opozarja in ze dolgoooo casa. Ves kako je rekel hitler? Vecja kot je laz, bolj bo verjel narod vanjo. Cista psihologija., ves zakaj? Ce je laz majhna bo narod dvomil, ce je velika bo sam zamahnil z roko se zasmejal in sel, ces tako hudo pa nemore bit, samotolazba... Tako se um izvije ce je nekaj ful hudo in skoraj nemogoce pa tega nemoremo enostavno preverit, si nevede raje ustvarimo mnenje, mah kaj se bom sekiral to je itak nemogoce. Ta podzavestni mehanizem lahko traja hipno, samo da slisis novico. No povej mi ce ni odziv vsaj pri 90% tak, ko omenis stvari ki so resnicno bomembne zato velike in skrtite? No to pove da se danes vec kot 50let stari grunti se vedno delujejo. Seveda je se vecji problem, da so iluminatom in vsemu skupaj, posamezniki dodali konkretno dozo mistike in neumnosti ala reptili in iluminati. Ti ljudje na vrhu niso v nicemer superjorni ostalim ljudem. V nicemer niso drugacno. So pa reptilski oziroma kuscarski mogoce po hladnosti... Hehe pa kot da za to ze nimamo besede psihopat! Nemores vsega dobesedno vzet in z neumnostmi potem folku turit. V mislih imam davida icka, saj ne recem se v osnovi je dosti resnice, samo ko jo uvije v konkreten sloj neresnice.
#7
haapy yack
0
Nov 18, 2018
hoj
O teh sencah že več kot dvajset let opozarjajo ljudje kot so David Icke, Daniel Estulin, Benjamin Fulford, Jordan Maxwell...
In kje smo zdaj?
Še v večji riti kot takrat so omenjeni začeli z svoji delom.
boditevcvetju
#6
Loop 1
0
Nov 17, 2018
Pa se nekaj da ne pozabim, mi placujemo da nas vodijo ti bolniki! Iz drzave odtekajo miljoni in miljoni letno. To dajo nasi pajaci da so lahko tam kjer so in imajo svoj omejen manevrirni prostor. O tem je nedolgo nazaj mimo javnih medijev govoril nekdo in se cudim da ni priletel ze kak metek, ker so ga ze na vse nacine maltretirali in zeleli utisat! Verjamete televiziji? Vse kar je na tv je povecini neumnost ali nepomembnost, tv je se eno orodje kapitalistov za debiliziranje naroda, prave stvari pa se odvijajo v "senci".
#5
Loop 1
0
Nov 17, 2018
Tisti ki resnicno vodijo in odrejajo ti so na vrhu piramide, vse drugo so samo vzvodi... V sloveniji se samo zdi da jo kdo vodi, vse so samo pajaci, ker je vodenje samo delno (lahko se dela prosto le v nekem okvirju) , kajti vse prave odlocitve potekajo pri teh vrhovnih posameznikih. Delate, jeste, zivite in mislite tako kot oni zelijo, pa vendar je to dejstvo malo komu jasno. Slovenija je ze davno prodana EU in EU je orodje teh kapitalistov.
#4
Zim Zelen
2
Nov 11, 2018
Malo zavrtimo film nazaj, da vidimo kdo nam podtika kadre za miniranje SLO:
https://youtu.be/XV1GJe54I0Y

Ta teden: Marjan Šarec je postal predsednik vlade! - YouTube

Spodletelo mu je z mestom predsednika države, uspelo mu je z mestom predsednik vlade. Kakšna prihodnost nas čaka? Jure p
#3
haapy yack
1
Nov 11, 2018
hoj
Oni nič ne morejo lohk se popišajo v svoje kozarce...
Tist k furajo vse je klika najbogatejših, gospodarsko in politično najvplivnejših posameznikov zahodnega sveta, ki na skrivnih sestankih načrtujejo dogodke, za katere so pozneje zdi, da so se zgodili naključno.jebatjihpres
boditevcvetju
#2
abram1b2 Cej
0
Nov 10, 2018
Dobro poglejte Slovenci okoli sebe in čudili se boste, kdo v resnici vodi Slovenijo.Levaki namerno razbijajo Slovenijo in vztrajno gojijo bratstvo in jedinstvo bivše Juge.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-11-10 08:36:51 (Nov 10, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj