ŽIVIMO S SVETLOBNO HITROSTJO?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-10-30 ob 07:52:43

image

Znanost pravi,da je vesolje staro 14,5 milijarde let- po velikem poku.Zaznavno vesolje pa, se razprostira 92,5 milijarde svetlobnih let. Vsaka normalna logika tu odpove,če se je vesolje širilo iz skupne ničelne sredinske točke po Velikem poku. Fizika nima odgovorov  na to in v to vpleta razlago Einsteinovo relativnost,ki je čista neumnost.Po tej teoriji čas na Zemlji teče drugače kot v vesolju? Pa je to resnica? NI !!!! Kako potem teče čas na Zemlji? S Svetlobno hitrostjo se samo zlivata preteklost in prihodnost preko skupne ničelne točke sedaj povsod v vesolju,tudi na Zemlji,ker se akumulirana masa energija,prostor,t,čas in * življenje in realizirana vrednost mept*medsebojno zlivata preko skupne ničelne točke sedaj,kjer je vsak konec cikla nov začetek njunega samozlivanja- vedno v točki sedaj.. Koliko časa potem mi živimo v resnici ? V povprečju zemeljskih  70 let,kar je enako 70 svetlobnim letom.V ničelni točki točki --sedaj-- se rodimo,živimo in umremo.Pozna kdo drugačno razlago? Samo znanost in znanstveniki sanjajo,ker želijo biti pomembni in inteligentni..

Kaj je potem zgrešeno v našem razumevanju vesoljnih dejstev? Vesolje in *življenje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ker večno sedaj  vsaka individualna X barionska snov vesolja ciklično samoumira in se samorojeva zaradi samozlivanja- Amept* in Rmept* vedno-večno v točki sedaj.Tudi *življenje je iz barionske snovi in zato ciklično samoumira in se samoreproducira na vseh nivojih /vrstah/svoje pojavnosti.Popolnoma enako je z elementarno vesoljno barionsko snovjo,na vseh nivojih svoje pojavnosti/ od atoma do galaksij/ ki se ciklično samozliva znotraj nebarionske snovi in njene temne energije.Galaksije so največje tvorbe barionske snovi v vesolju.

Tako znanost:* Sam koncept delca je doživel veliko spremembo, ko so poskusi pokazali, da se delci pojavijo samo pri opazovanju, pred tem pa se nahajajo v nedefiniranem stanju valovanja. To je pripeljalo do koncepta dvojne narave delcev, ki na kvantnem nivoju delce obravnava kot valovanje in kot delce, tako imenovane val-delce.

Tu je osnovna napaka znanosti : Delec ima res dvojno naravo,ker se lahko sočasno izraža kot Akumulirana in Realizirana masno energetska vrednost. EM Valovanje je vedno posledica samozlivanja med Amept in Rmept vrednostmi. Isto je s t. časom,kjer se preteklost in prihodnost samo zlivata s svetlobno hitrostjo preko skupne  ničelne točke. O.T.- sedaj.T.O. sedaj je edina točka časa    Prava enačba = .Xmept* = Amept* >>> EM T.0. O/A <<< Rmept* = Xmept* Če komu uspe to ovreči naj izvoli. Čas je,da Einsteina postavimo na stranski tir in sprejmemo dejstvo,da živimo v povprečju 70 svetlobnih let na Zemlji in da vesolje /barionska snov/ večno sedaj na vseh nivojih svoje pojavnosti ciklično umira in se samorojeva v točki sedaj in zato ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo.. Lp :)*

.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-10-30 07:52:43 (Oct 30, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj