KDAJ BO NAŠE V NEBOVZETJE ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-18 ob 09:55:48

Zakaj čisti potomci  negridne rase nimajo v svojem DNK zapisu neandretalskega gena? Zakaj ga imamo vsi ostali? Od kje izvirajo vse tri poznane zemeljske rase ? Je naša antropogija sploh verodostojna in prava? Je naše vedenje o nas samih pravilno ? Sta teoriji pans permije in abiogeneza o nastanku zemeljskega življenja pravilni,ali jo vse to plod našega neznanja? Ali je Zemlja samo planet,ki gosti skupaj z nami življenje in mu omogoča življenjsko samoreprodukcijo? Ali vesoljno človeštvo v  zaporedenih 15 milijardnih ciklih našega satelitskega osončja od njegovega samozlitja do samozlitja ciklično naseljuje 9 milijard let Zemljo iz svojih planetrnih osončjih,ki delijo usodo 150 milijardnih ciklov galaksije? Ali mogeče teološka šifra za Marijo pomeni v resnici  Zemljo?

Je naša teorija o nastanku vesolja  z velikim pokom sploh pravilna? Zakaj  potem  govorimo o starih in mladih galaksijah,zvezdah ki še vedno umirajo in se samorojevajo samozlivajo -ciklično itd? Je Veliki pok pred 4,5 milijardami let zgolj ciklično samozlitje našega satelitskega osončja? Zakaj mi ne dojemamo brezčasja kjer vseobsežno vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ampak večno sedaj ciklično umira in se samorojeva? Kaj je barionska snov /vidno vesolje/,ki EM seva in kaj je nebarionska snov /temna snov/,ki ne seva.

Zakaj smo nasedli Einsteinu in Darwinu ? Zakaj smo še Zemljani nedorasli razumeti  večno sedanji vesoljni  obstoj naše človeške vrste? So dinozavri res izumrli,ali smo mi sami končali njihovo dobo? Je naša tehnologija še preveč zaostala in naše znanje skoraj nično in praktično neuporabno da z njo služili življenju in ga ohranali ,ne pa uničevali? Zakaj še nimamo tehnologije,ki so jo že posedovali naši predniki? Ali vemo,da je naš genom vesoljno soodvisen od cikličnih EM frekvenc,ki delujejo na nas in nas ciklično psihofizično preobražajo,tako da kot civilizacija napredujemo ali nazadujemo-ciklično?  Zakaj ne razumemo zakonitosti klimatskih sprememb na Zemli in dovoljujemo prevarantom,da služijo na naši nevednosti?  Zakaj ne razumemo ,da smo v večini potomci neandertalcev,homo sapiensa in homo dei-ljudi bogov,ki vsi sočasno povedo kako nas cikli EM frekvenc preobražajo?Naši potomci bodo preživeli in živeli vse te 4 cikle /letne čase/ galaksije. Sistem gre v dvigu EM frekvenc neandertalec-homo sapiens-homo dei v ciklu pada EM frekven- homosapiens-nedertalec itd. Cikli se ponavljajo,ker mi živimo pod enotno vseobsežno vesoljno samozakonitsjo! Zakaj jo še ne poznamo*? Vzrok je,da še nismo psihofizično homo dei- vesoljno samospoznani ljudje-civilizacija !

Zakaj bo kmalu naša življenjska doba 120 let,možganska prostornina 1600-2200ml in telesna višina v povprečju 2 metra? Zakaj pada naša rodnost ? Zakaj je že 25% mladih parov danes neplodnih? Zakaj pada moška potenca in moški libido in zakaj ženska življenjska moč raste?

Zakaj še vedno trdimo,da sta Merkur in Venera planeta,če sta samo naravna satelita Sonca? Zakaj mislimo,da je središče osončja Sonce,če je to os med Jupitrom in Soncem v asteroidnem pasu osončja?  Zakaj smo črtali Plutona  iz družbe planetov, če brez Plutana ne bi bilo 123 letnih ciklov osončja? Pluton je zunanji planet osončja ima pa še naše osončje asteroidni planet -satelit -velikosti Jupitra,ki kroži okoli našega osončja. Zakaj se mi spuščamo v vesolje ,če še lastnega osončja ne razumemo in ne poznamo? Ne razumemo niti zgradbe naše galaksije Črna luknja in satelitska osončja so akumulirana vrednost Amept* planetarna osončja pa realizirana RMept* vrednost galaksije.Obe vrednosti se ciklično medsebojno zlivata,kjer vsak konec cikla Omega sočasno pomeni nov začetek Alfa cikla samozlivanja..

Zakaj ne poznamo Aditij- reanimaciski življenjski inkubator,ki omogoča ponoviti naš posamični življenjski cikel? Zakaj še nismo izdelali Vimane,,ki bi nam omogočala medsončna potovanja? Zakaj ne poznamo vse danosti,ki nam jih ponuja naše lastno življenje? Zakaj ne poznamo enotne vseobsežne večno sedanje vesoljne samozakonitosti Xmept*= Rmept* >>> EM T.0. O/A <<<Amept* = Xmept* ?  Zakaj še nimamo prebujenega akumuliranega brezčasnega genskega spomina naše vrste? Zakaj se opiramo na  naš zavajajoči realiziran um?

Zakaj ima vsak med nami v sebi ta akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste? Ali nas še omejujejo neugodne EM frekvence,ki delujejo na naš genom in ga ciklično preobražajo? Kje smo danes? Po mojem čisto pred našim vesoljnim samospoznanjem. Vsak med nami ve vse,že v sebi samem, žal smo vesoljno soodvisni in tega še ne vemo. Da se vrnem k naslovu. Naše vnebovzetje bo prišlo na sedanjem civilizacijskem vrhu  za 144000 posameznikov ,ki se bodo zavezali k prostovoljni službi vesoljnemu življenju.Teologija je enoten  civilizacijski sistem,ki skozi vere ohranja v šifrah , simbolih, mitih, sveti gradnji templjev.  - vse znanje živo v času cikla neugodnih EM frekvenc .

Kdor misli,da teologija ni najvišja živa človeška znanost se moti.Sedanja ateistična znanost ji ne seže niti do prvega gležnja. Vsa ateistična znanost je lahko samo privesek pravi teološki civilizacijski zapuščini.Ne opredelujem se za boga,ker boga poznam in vem,da je večno sedaj pojem za večno sedanjo  vseobsežno vesoljno,samodelujočo, samozadostno vsepojavnost,katere individualni samoizraz je vse in vsaka pojavnost. Lp :)*.https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/07/18/publishwall_1531900549_2166154.jpg

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
5
abram1b2 Cej
1
Jul 19, 2018
3ogo thirdeye :)*
To je resnica.Manjka jim ključ,ki ga ne zmorejo dobiti,da bi zavladali človeštvu Zemlje. So zgolj marionete kapitala in pohlepa. Igrajo se velikane, a ne dojemajo,da so samo nepomembne lutke v življenju vesoljnega človeštva-civilizacije.Želja sama po sebi še ni dovolj,da bi se njihov plan lahko realiziral.Lp :)*
#5
3oqo thirdeye
0
Jul 19, 2018
Prostozidarski dizajn je zelo kreativen.
Clovek pa naiven.
#4
Loop 1
0
Jul 18, 2018
Se povsem strinjam, sam bi dodal da je teologija popolnoma neprakticna kot znanje na danasnji civilizacijski stopnji, celo se slabse je saj je generalno gledano skodljiva. Zaradi verskih ustanov ki edini operirajo s temi izrocili, jaz vidim samo veliko sranje in neznanje! No ja za tiste ki manipulirajo s tem, za te res tece med in mleko ampak za kaksno ceno? Torej to ni bilo do zdaj nobeno znanje. Verjamem pa da ko pride cas in se jo popolnoma odkodira, potem pride iz tega pravo znanje. Ampak ne se tukaj in do zdaj, zal. To vidim kot neko elektricno orodje ki je prakticno neuporabno dokler ne prides do elektrike. Tako je danes z teologijo, ni elektrike em pameti :D
#3
abram1b2 Cej
0
Jul 18, 2018
haapy yack :)*
Zakaj? Zato,da se ohranja vesoljno življenje. Tako kot je večno sedaj bilo,je in bo večno sedaj.Če poznaš drugo dimenzijo kot večno sedaj,potem lahko dvomiš. A žal druge dimenzije vseobsežne vesoljne samobitnosti časa, prostora ,mase ,energije in * življenja ni.Lp :)*
#2
haapy yack
0
Jul 18, 2018
hoj
Zakaj zakaj....
https://www.youtube.com/watch?v=8--_1LI34I8
boditevcvetju

Tinkara Kovač - Zakaj - YouTube

Videospot pevke Tinkare Kovač za uspešnico "Zakaj." Pesem je dosegla drugo mesto na slovenskem tekmovanju za Evrovizijo
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-18 09:55:48 (Jul 18, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj