NAŠA BIZARNOST- CIVILIZACIJSKI PROBLEM

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-07-02 ob 09:49:55

bizárnost  -i ž () knjiž.nenavadnost, posebnost, čudnost:

Pravi in edini problem človeštva je bizarno neznanje.Iz tega izhaja vsa beda naše civilizacije in vse anomalije našega bivanja in delovanja. Vsi mi želimo biti najpomembnejši,najpametnejši in največji modreci. V resnici smo Zemljani odpadniki vesoljnega človeštva ,ki ne razumejo ničesar bistvenega o vesoljni samopojavnosti in nas v njej.Vsi samo s svojo nizko zavestjo filozofiramo o vsemu in  ne dojemamo kako plitki in nizki smo v bistvu.V resnici smo družba bizarno napačno učenih človeških papagajev.Danes je pomembno biti pomemben,četudi ta naša pomebnost izhaja iz bizarnih osnov. Pri tem se ne zavedamo, kako bizarni smo v resnici.Naša zavest in naše bivanje je na vseh področjih našega delovanja bizarno plitko.Nas zanimajo bizarne zadeve,ker se v njih edino znajdemo in v njih plavamo kot ribe v vodi.Iz tega dejstva izhaja naša očitna civilizacijska vsesplošna bizarnost. V resnici imamo bizarno celotno družbeno ureditev. Na katerokoli civilizacijsko dejavnost se ozremo in jo damo pod realen drobnogled bomo ugotovili temeljne anomalije ,ki izhajajo iz  očitne bizarnosti posameznika ali celote. Mi v resnici kot civilizacija nimamo merila, ki bi vesoljno normalnost ločil od naše zemeljske bizarnosti. MI po večini častimo  posameznike,ki so še bolj bizarni od nas samih.

Že naša osnova je bizarna,ker smo resnično potomci izgnanih iz vesoljnega  raja človeštva.Da bi si povrnili pravico ponovnega vstopa v vesoljni raj,se mora naša bizarna zavest ustrezno temu našemu cilju preoblikovati.Podobno je z obsojenci,ki morajo sami spoznati svoja slaba dejanja,da jih ne bi več ponavljali. Tu smo samo zato,da se odrečemo svoji očitni podedovani bizarnosti in vsem anomalijam,ki jih ta nosi v sebi..

Če primerjamo  začetke naselitve  Amerike in Avstralije z našo zemeljsko naselitvijo lahko vidimo primer lastne kazenske ekspedicije iz vesoljnega raja na Zemljo. Življenje in človeštvo ni samo na Zemlji,in mi nismo nič posebnega in drugačni od ostalega vesoljnega človeštva.Tako kot niso naši obsojenci fizično nič drugačni od nas . Zavest obsojenih morilcev je za večino nas bizarna in zato jih kaznujemo in časovno odstranimo v zapor z namenom njihove preobrazbe. Kdo smo potem mi in potomci koga smo?

Mi razumemo  teološko zapuščino in vere kot nekaj ateistično neznastvenega,nevrednega našega proučevanja in našega časa. V resnici smo z ateističnimi razlagam sveta in nas v njemu izgubili naš temeljni in nujen življenjski kompas.Izgubili smo lastno dušo-akumuliran brezčasen genski spomin naše vesoljne človeške vrste. Paradoks je,da Boga res ni,oziroma mi ne razumemo pojem teologije-veda, ali vedenje -pričanje o večno sedanjem vseobsežnem vesoljnem Logosu,ki ječno sedaj samodelujoč,samopojaven,samozadosten v vsaki svoji individualni samopojavnosti,kjer vsak konec vsake pojavnosti,pomeni sočasno nov začetek.Tako kot se barionska snov cikično samozliva se življenje samoreproducira preko lastnih življenjskih samoreprodukcijskih verig vrst. Nastanek zemeljskega življenja nima z teorijami pans permije in ablogenezo nič skupnega.

Xmept* = Amept*>>> EM T.0. O/A<<< Rmept*= Xmept*

Skozi čas smo si izmisli  tisoč bizarnih enačb za razlago sveta in nas v njemu,a samo z eno se vse obrazloži.Lp :)**

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-07-02 09:49:55 (Jul 02, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj