ANGLEŽI ZOPET ZAKUHALI DRAMO

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-27 ob 20:09:04

Ali niso Angleži iztopili iz EU ? Ali so iztopili iz EU zato,da sedaj gonijo v imenu NATA proti rusko politiko in maltretirajo celotno EU? Kamor stopijo ti zapriseženi imperialisti in kazarski hlapci povsod nastane nered in kaos. Ali si nihče v EU ne upa pokazati Veliki Britaniji prst,ki pomeni njen dokončen izhod iz EU .Njih se zadeve EU več ne tičejo in nimajo pravice vplivati na enotno politiko EU. Brez dokazov izganjajo ruske diplomate iz EU in povzročajo nemir na celotni svetovni sceni. Ko bo potrebno plačati račun za njihov podli namen se bodo zopet skrili tako kot vedno. Že Blair je skupaj z Bushem zakuhal Iraško krizo in vojno s svojo lažjo. Isto sedaj zopet počnejo Angleži.Brez dokazov, o vpletenosti ruske strani v zastrupitev Sergeja Skripala in njegove hčerke Julije. Ali res ni več zdravega pogleda v EU,da bi ta spoznala,da je nič kriva vpletena v to nastavljeno angleško farso.Angleže skrbi močna Rusija,ker ne bodo več mogli ribariti v kalnem,zato sedaj vpletajo v imenu ZDA in lastnih interesov celotno EU. EU z Junckerjem na čelu pa je tupa in alkoholizirana do podna. Poljaki so bili vedno hazarski hlapci in dvoličneži,ki pomagajo kuhati to protirusko politiko. Ali so res najbolj verni pripadniki RKC,kar Poljaki so,tudi najbolj pretkani manipulatorji. Isto je v odnosu Hrvaške in Slovenije.Hrvaška druga ali tretja najbolj katoliška država ima tudi neoorujene odnose s svojimi sosedi,ker se je naučila biti dvolična. Kdaj bomo Slovenci rekli bobu -bob? Karl Erjavec ima prav,da ne popusti zdrogirani in alkoholno zasvojeni EU. Rusi so naši trdicionalni prijatelji, mi to priznali,ali ne.Bodimo vsaj pošteni in pokončni v svoji drži. Ne nasedajmo nastavljenim pastem Anglije ZDA in NATO pakta. Ne bodimo fjakarski konji ,ki ne vidijo dlje od svojega nosu. Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
15
Jurij Korošec
0
Apr 03, 2018
@ hy .. morda - pisal sem po spominu in nisem hotel pretiravati.
#15
haapy yack
0
Apr 02, 2018
na #7
...BTW: iz libijske državne zakladnice so odpeljali 70 ton zlata - pa o tem nihče ne poroča....


hoj
Iz Libije so Amerišk gusar pokradli 111 ton zlata. Bolj točn Gadafi je vedel za njihovo namero. Pa je zlato skril v eno od afriških držav. Ampak kradljivi škorc so zvohal kje je skrit in so naredil vojaško operacijo in orabutal zlato. Od tedaj ja za zlatom izginila sled. Global ga je skrila nekam kar samo ona ve kam.
boditevcvetju


#14
kuhar
0
Apr 02, 2018
Abram, eden najhujših živčnih agensov.
Hčerka je že ok. Skripal, dobro okreva.
Mislim, da ljudje spoznavajo, koliko lažnih napadov so nam sproducirali skozi zgodovino.
#13
abram1b2 Cej
0
Apr 01, 2018
kuhar :)*
Prava vprašanja so Rusi naslovili. Živčni agent, ali živčni agens ?
#12
kuhar
0
Mar 31, 2018
Veleposlaništvo Rusije v Londonu je UK ministrstvu za zunanje zadeve poslalo seznam 14 vprašanj, ki zahtevajo, razkritje podrobnosti o preiskavi zastrupitve z "živčnim agentom" nekdanjih dvojnih agentov Sergeja Skripala in njegove hčerke.

1. Why has Russia been denied the right of consular access to the two Russian citizens, who came to harm on British territory?

2. What specific antidotes and in what form were the victims injected with? How did such antidotes come into the possession of British doctors at the scene of the incident?

3. On what grounds was France involved in technical cooperation in the investigation of the incident, in which Russian citizens were injured?

4. Did the UK notify the OPCW (Organization for the Prohibition of Chemical Weapons) of France’s involvement in the investigation of the Salisbury incident?

5. What does France have to do with the incident, involving two Russian citizens in the UK?

6. What rules of UK procedural legislation allow for the involvement of a foreign state in an internal investigation?

7. What evidence was handed over to France to be studied and for the investigation to be conducted?

8. Were the French experts present during the sampling of biomaterial from Sergei and Yulia Skripal?

9. Was the study of biomaterials from Sergei and Yulia Skripal conducted by the French experts and, if so, in which specific laboratories?

10. Does the UK have the materials involved in the investigation carried out by France?

11. Have the results of the French investigation been presented to the OPCW Technical Secretariat?

12. Based on what attributes was the alleged “Russian origin” of the substance used in Salisbury established?

13. Does the UK have control samples of the chemical warfare agent, which British representatives refer to as “Novichok”?

14. Have the samples of a chemical warfare agent of the same type as “Novichok” (in accordance to British terminology) or its analogues been developed in the UK?

https://www.rt.com/news/422871-russia-questions-uk-skripal-case/

Moscow confronts London with 14 questions on ‘fabricated’ Skripal case — RT World News

Russia’s Embassy in London has sent a list of 14 questions to the UK Foreign Ministry, demanding that it reveals details
#11
abram1b2 Cej
1
Mar 30, 2018
Zim Zelen:)**
Ljudje niso bebci in se jih ne da non stop nategovati. Ta njihova politika se jim bo slej kot prej vrnila v negativnem smislu.Lp :)**
#10
abram1b2 Cej
1
Mar 30, 2018
Jurij :)***
Se poponoma strinjam z napisanim. Sam glede GB v EU mislim isto.Vedno sem jih sumil,da izdajajo politiko EU. Lp :)**
#9
Zim Zelen
1
Mar 30, 2018
*Jurij K.
Tudi jaz razmišljam v to smer.
Tak način mišljenja je že precej razširjen med ljudmi še posebno po akcijah "demokratičnih" sil ko so za prmej zatrjevali, kako je svet ogrožen od Iraka Libije.... in pognali v beg in smrt na milijone ljudi.

Bumerang se vrača ne samo Lesi
#8
Jurij Korošec
1
Mar 30, 2018
V bistvu se strinjam.
DODAJAM le to, da so Angleži zadnjih 1000 let povsod, kjer so se vmešali, za seboj pustili kaos pa tisoče in tisoče trupel ter domorodce skoraj iztrebili v Ameriki in Avstraliji .. da ne govorim o Indiji, Afriki, kjer so njihovi krvavi zločini bili vzor Hitlerju.
V zadnjem času pa MI6 in CIA ne potrebujeta več kakih posebnih izgovorov ampak GB in USA gresta kamorkoli brez mandata OZN in zbombardirata izbrano državo samo na osnovi "obrambe lastnih interesov" kar v prevodu pomeni "njih bomo izropali".
BTW: iz libijske državne zakladnice so odpeljali 70 ton zlata - pa o tem nihče ne poroča.
GB NIKOLI ni bila resna članica EU ampak bolj izvajalec ameriških interesov v EU in s svojimi davčnimi oazami podpornik gospodarskega kriminala, ki je EU stal stotine milijard €.
Da pa Pahorćina leze v rit tem ogabam pa ni nič čudnega, saj je prikrit SDSovec od nekdaj ..
#7
abram1b2 Cej
0
Mar 29, 2018
kuhar:)*
Se strinjam, zato sem zapisal čigavi hlapci so Angleži.Sva na isti strani.
#6
kuhar
1
Mar 29, 2018
Niso Angleži zakuhali, ampak njihovi gospodarji. Pri nas nič drugače.
http://destination-yisrael.biblesearchers.com/.a/6a0120a610bec4970c014e8701e619970d-pi
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 28, 2018
Haapy yack :)*
Točno tako kot praviš in navajaš:)**
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 28, 2018
Hvala Radmila :)**
#3
Radmila Čučak
1
Mar 28, 2018
Odličen zapis Abram :) *** opisal si situacijo takšno kot je
#2
haapy yack
0
Mar 28, 2018
hoj
Na globalistični geošahovnice je kmet najslabša figura. Slovenija je neki takega.
Trilatelarna komisija (še en satelit Okrogle miza) se je v mesecu januarju 1989. sestal s sovjetskim predsednikom Mihailom Gorbačovom.
Delegacija je bila sestavljena z najspretnejšimi manipulatorji kot je bil David Rockefeller (Družba Bilderberg), Henry Kissinger (Družba Bilderberg in bivši francosk predsednik Valery Giscard d'Estaing (Družba Bilderberg). Razgovor je potekel okol ,,svobodne trgovine" GATT (Splošni sporazum o tarifah in trgovini, ki je postal Svetovna trgovinska organizacija). Mednarodnega monetranega fonda (MMF) in Svetovne banke. Dobr to so psendonimi za katerimi stojijoRothschildi.
Takrat so ga tudi nategnil, da se NATO ne bo širil na vzhod. Sedaj imaš NATO na Rusk meji. Kdor še verjame tem škorcrm in EU je zares izgubljen primer.
sencanevidnerokepres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-27 20:09:04 (Mar 27, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj