HELIOCENTRIČNI SISTEM ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-27 ob 17:39:34

Kopernik se je v svetovno zgodovino zapisal kot eden najpomembnejših naravoslovcev. Rodil se je 1473. leta na Poljskem, ki je bila takrat še del Pruskega cesarstva in tam tudi umrl leta 1543. Ukvarjal se je z astronomijo, matematiko, pravom, medicino in ekonomijo. Največji prispevek k znanosti in svetu nasploh so njegova odkritja na področju astronomije, kjer je Kopernik izdelal in znanstveno utemeljil heliocentrični model osončja. Z modelom dokazuje, da je Sonce gravitacijsko središče osončja, okoli katerega krožijo Zemlja in ostali planeti. V čast so po Koperniku kasneje poimenovali celo krater na Luni. Vir : Modra energija

Še skoraj 500 let po Koperniku astrofizika podpira heliocentrični model osončja. Kopernikov heliocentričnio model osončja ni niti približek prave zgradbe našega /satelitskega/ osončja. To meni osebno dokazuje,da je sodobna astro fizika in nasplošno znanost še vedno papagajsko- dogmatična,kateri še vladajo kvazi avtoritete iz preteklosti in sedanjosti..Kako lahko sodobna astrofizika pristaja na Kopernikovo teorijo,kljub dejstvu,da smo bili na luni, ali pa smo še vedno za luno v celotni naravoslovni in družboslovni znanosti.

Osebno trdim,da kot civilizacija še nismo sposobni /poznam vzrok/ narediti odločilnega preskoka v pravo razumevanje vseobsežnega vesolja in nas samih v njemu. V znanosti delujemo tako kot,da smo bliže primatom, kot razsvetljeni človeški vrsti.Pa temu ni tako.

Smo preveč samovšečni,ali pa tako boječi,da si ne upamo sesuvati lažne avtoritete zaradi katerih gre naša civilizacijska pot po kaotični smeri. Tudi za to poznam vzrok. ki ni prijeten za nikogar, predvsem pa pa prijete  za današnjo stopnjo naše civilizaciske  papagajske  znanosti. Na katero koli področje naravoslovne ,ali družboslovne veje znanosti stopite povsod je kup nedorečenih in neodkrtih zadev.Napake so očitne- zmote še večje.

Imamo šolski sistem ki že v kali zatre samoiniciativno kreativno razmišljanje posameznika.Povsod znanost piha v papagajski rok lažnih avtoritet,ki niso nič bistveno velikega odkrile,jih pa znamo papagajsko častiti in za njimi ponavljati iste napake in trditi,da so veliki geniji.

Čim obrnete svoj pogled iz lastne esence v lastno eksistenco spoznate kako se te avtoritete gibljejo v napačno razmišljujočo smer,ki jih naredi v resnici majhne in nikakor velike.Njihovo razumevanje ne bo bikoli pripomoglo k tistemu nujnemu kvalitetnemu preskoku naše celotne civilizacije ,na vseh področjih našega bivanja in delovanja..

Zaradi te naše nepravilne smeri in pogledov na vseobsežno vesolje in nas same v njemu, je vsa naša civilizacijska znanost ničvreden plevel .Zaradi tega dejstva smo tudi mi sami samo plevel  večno sedanje vesoljne človeške vrste.Smo ošabna samovšečna vrsta,ki misli,da vse ve in pozna,ki se ji o pravi resnici niti ne sanja..

Če grem na pravi opis našega satelitskega osončja se primite za glavo in razmislite kdo ima prav ! ?

Sonce ni središče našega satelitskega osobčja!!!  Središče je osrednja os,ki jo tvorita Sonce in Jupiter in preko katere se ciklično izmenjujeta  Reralizirana masa .energija in Akumulirana masa energija  celotnega osončja.Sonce s planeti tvori Realizirano mept* Jupiter in vsi sateliti pa akumulirano vrednost mapt*. Jupiter in Sonce si preko lomljene osrednje osi ,ki se nahaja znotraj asteroidnega para / ki je/notranji stator osončja/  sočasno izmenjujeta akumulirano in realizirano maso energijo.Na Soncu se odvija fizija  helijevih jeder v vodik na Jupitru pa se dogaja fuzija helija v koviniziran vodik zato leto Sonca in Jupitra sovpada,Na Soncu črrne pege na Jupitru rdeča pega in Jupitrovo leto sovpada s črnimi pegami na Soncu 11,7 zemeljskih- let.  Vsi planeti se sočasno vežejo s svojimi EM repe na osrednjo os osončja,in nazaj s svojimi EM repi na satelite.Sateliti so vezani  s svojimi EM repi naprej na planete in nazaj na asteroide .Osončje je skupek  EM vezi naprej nazaj kjer vlada sočasno EM sila vleka med Rmept* in Amept* in med Rmept* planeti EM sila odboja in med Amept/sateliti EM sila odboja.Zato se vse samo vrti preko osrednje osi,notranjega statorja asteroidni pas in zunanjega statorja ki ga predstavlja  zunanji Kuiperjev obroč.Naše satelitsko osončje je vezano  naprej preko Jupitra na svoje planetarno osončje in nazaj na svoj asteroidni satelitski planet,ki ima obhodno dobo cca 3500 z. let okoli osončja.Merkur in Venera nista planeta ,ampak naravna satelita Sonca. Pluton je zunanji planet in tvori z Neptunom četri par osončja,Tretji par sta Saturn in Uran, Notranji Zemlja in Mars in Osni par sta Sonce in Jupiter. Naše osončje je kot bio celica galaktičnega telesa in se samozliva v 15 milijardnih ciklih točno znotraj EM polja ki mu pripadajo v galaktičnem telesu.Isto je z našimi celicami. Vsak vesoljni pojav se lahko sočasno izraža v svojih vezek kot Rmept in Amept* -hermafroditska narava od osnovnega delca do vseobsežnega vesolja vlada enotna vsreobsežna zakonitost.ki se zapiše :

Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. O/A <<< Amept* = Xmept*

Sedaj razmislite koliko vemo o našem osončju in o našem planetu, ki gosti nas in celotno življenje z nami. Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
4
abram1b2 Cej
0
Mar 30, 2018
Loop1
Tako tudi je! lp :)*
#4
Loop 1
0
Mar 30, 2018
Zakaj sploh uporabljat besedo osnovni delec ce tega ni? Saj izraz osnovni, bozji ipd. delec je neumnost ce je vsak delec sestavljen iz manjsih delcev. Po naravni zakonitosti taksen delec tudi ne more obstajat, ker ne bi imel lastnega EM polja. Kolikor jaz razumem pa je ravno lastno EM polje vzrok da se veze v EM vezje. Torej kar danasnja znanost ne razume-ne uposteva lahko tudi recemo- Ce ni "plesa" zlivanja manjsih delcev znotraj nekega delca, potem ni em EM polja tega delca in ni vezave v EM vezju. Kako se potem lahko gradniki- materija drzijo skupaj? Torej zakljucek je da ima vsak delec, delce v sebi in zakljucek je da vem vec kot znansveniki v cernu ki iscejo nekaj kar ne more obstajat.
Dobro da obstaja abram da lahko tudi jaz s kmecko logiko razumem doticne zadeve in to se bolje kot ti samozvani geniji :)
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 27, 2018
haapy yack :)*
Predlagaš mi naj študiram svoje zapise ? Fokus je potrebno preusmeriti v osnovni delec ,ampak samo tako,da ostane vezan naprej in nazaj. Če ga izvzamemo iz njegovega vezja naprej nazaj se navzven izraža nevtralno.Razbitje osnovnega delca je Sizifovo početje. Zato v Cernu nikoli ne bo najden t.i. božji delec. Zakaj zato ker se lahko osnovni delec in vsak X pojav mept* sočasno v svojem vezju naprej nazaj sočasno izraža kot Rmept* in Amept*-hermafroditska narava vlada vesolju.
#2
haapy yack
0
Mar 27, 2018
hoj
Tole sem našel.

Gender: male

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #10274 - 25.12.2011 at 12:14:16
Alojz:
Quote:
Sedaj se da razumeti samo delovanje,samozadostnost,ohranitev me,cikličnost šibke močne vezi in EM silo izmeničnega EM valovanja-rotacije kot prehajanje Ame-v Rme in obratno. Da se razumeti,da boi na koncu 15 milijardnega cikla Jupiter nase potegnil vso A+R maso energijo osončja ,ki se bosta v trenutku zlile in ustvarile isto takšno notranjo konfiguracijo A*Rme kot jo poznamo danes. Zakaj?Zato,ker je osončje ujeto v matično gravitacijsko konfiguracijo močnih- šibkih vezi Ame+Rme galaksije.


Tole boš še moral preštudirati. Mar veš, da so že pri opazovanju dogajanja okrog pulzarjev odkrili, da lahko majhna nevtronska zvezda dobesedno "sleče" rdečo orjakinjo ... samo če pride dovolj blizu. Če zamenjaš vlogo Jupitera z nevidnim asteroidnim spremljevalcem v osončju, potem smo bliže dejanskem odgovoru kaj se zgodi na koncu ciklusa .... s samim osončjem. Isto tako postane očitno, kaj zastira Zemljo od energijskega vala iz galaktičnega jedra. Glede vloge Jupitera ... v tej Močni planeti se nabira drugačna esenca, to je nevidno sonce ... ki ni njujno da na koncu postane pritlikavka, ampak se transformira in osvobodi materialnega oklepa. Mi takole lahko samo ugibamo kakšno je jedro, ko pa niti ne pogruntamo o Zemljinem jedru ... neke razlage so, da je to neka težka železna krogla Grin. Morda je to nekaj drugega kot železo, ampak neka supergosta in težka materija, ogreta na zelo visoko temperaturo.
Če bomo razmišljali le na relaciji masnih centrov in njenih satelitov, smo dejansko bistveno spregledali. Kam obrniti fokus? V medplanetarni prostor, v medzvezdni prostor, ... v to kar fizično ne moremo pronikniti, ampak le z notranjim uvidom. Isto tako zanemarjamo notranji prostor v atomu, nič se ne poglablja v to kar je med jedrom atoma in elektronsko ovojnico. Tega kar je tako očitno, nam vsepovsod, a nevidno ... o temle nič ne vemo. Upal sem, da bo kdo kaj o tem praznem "prostoru" kaj rekel. Kakšne moči in vibracije? Vsaj to!

svetel pozdrav in lepe praznike vsem!
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-27 17:39:34 (Mar 27, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj