NLP -UFO-PAN -RESNICA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-18 ob 10:07:23

Francija je edina država na svetu,ki ima za NLP pojave od leta 1977 ustanovljeno posebno komisijo. Francozi pa jih imenujejo PAN (phénomène aérospatial non identifié). To nalogo so najprej zaupali posebni skupini Gepan, ustanovljeni pri francoski vesoljski agenciji (CNES).

Francoska komisija Sigma/3AF PAN  pri tem dodaja komentar, da veliko dokumentiranih pojavov NLP ni mogoče pojasniti kot »naravnega pojava«, še več, številne med njimi so zaznali tudi z radarji. Poročilo nadaljuje: »Vedenje teh naprav med srečanji z vojaškimi letali nakazuje, da so to nadzorovana in vodena vozila s posebej izpopolnjeno avtomatizacijo. Izjemni pospeški teh naprav (tudi iz mirovanja) vodijo do sklepa, da moramo zavrniti tezo o zemeljskem izvoru teh pojavov, ki se vrstijo vse od druge svetovne vojne. Če bi bila neka država na svetu sposobna v tajnosti razviti tako armado eksotičnih vozil, ki so bila opazovana več kot pol zadnjega stoletja, bi jih že zdavnaj identificirali.« Vir: Delo

V Sloveniji se je ukvarjal z NLP pojavi nekaj časa lokalni predstavnik NASE MIloš Krmelj. Z njim sem se pred leti  osebno pogovrjal in ugotovil,da se mu o zadevi niti ne sanja.Začel mi je blodit o neki teoriji zarote,da znanost tega pojava ne priznava itd.

1. Da bi pojave NLP sploh razumeli,je najprej potrebno razumeti, kdo sploh smo Zemljani? Kako je prišlo do zemeljskega življenja v tem 15 milijardnem ciklu našega osončja,kjer je Zemlja gostitelj življenja.Kdo je izpostavil celotno  zemeljsko življenje? Od kje je prenešeno življenje na Zemljo in kako?

Zakaj Darwinova evolucijska teorija in teorija o samonastanku zemeljskega življenja ne  vzdrži resne obravnave?

2.Največja uganka za nas Zemljane je kako so sploh mogoče večtisočletna medsonečne selitve življenja? S kakšnimi plovili in kakšnim pogonom je to sploh mogoče? Logično vprašanje kako se lahko opravi večtisočletno potovanje ,če posamični človeški življeljenski cikel danes traja na Zemlji cca 70 let? V bistvu zadeva navidez zgleda neuresničljiva-pomnite samo navidez.!!! IZ vseh teh vzokov in vprašanj večina človeštva in uradna znanost to zadevo jemlje in obravnava kot teorijo zarote in izmišljotino bolnih umom.Pa je res tako?

1.. Kdo smo Zemljani ? Zemeljska civilizacija smo dislocirana  sateliska civilizacija ali sinova civilizacija,ki živi na satelitskem osončju in kjer je planet Zemlja gostitelj življenja. Naš izvor izhaja iz planetarnih osončij  galaksije in ta osončja se imenujejo /očetova/ in delijo usodo 150 milijardnih ciklov galaksije od njenega samozlitja do ponovnega samozlitja.Satelitska osončja ima cikle samozlivanja 15 milijard let.V posamičnem ciklu našega osončja je Zemlja sposobna gostiti življenje 9 milijard let.KO je osončje in Zemlja stara cca 3 milijarde let se na njej izpostavi življenje iz planetarnih osončij in ko je starao 12 milijard let takrat se Sonce razširi in ZEmlja ni več sposobna gostiti življenja. Nato nas tu ni  6  milijard let,da bi se cikel zemeljske konolizacije z življenjem zopet ponovil. Zemeljske rase izhajajo iz planetarnih osončij naše galaksije,tako kot celotno zemeljsko življenje..Ker mi ne poznamo enotne vseobsećne večno sedaj iste vesoljne samozakonitosti,mislimo,da je vse to pravljica in teorija zarote bolnih umom- Znanost išče GUT t,i, teorijo poenotenja,ki jo bom zapisal in sem jo že obrazložil v zapisu :Čas in vseobsežno vesolje  Enačba :.Xmept* = Rmept* >> EM T.0. O/A <<Amept* = Xmept*  Iz enačbe je razvidno,da vesolje ni nikoli nastalo isto *življenje in nikoli ne bo končalo,ker ciklično samo umira in se samorojeva na elementarnem nivoju  * življenje je večno-sedaj skrb vesoljnega človeštva in njegovo pravo življenjsko poslanstvo.Življenje je iz življenja in se prenaša večno sedaj po vesolju sočasno s  človeškimi cikličnimi selitvitvami  po vesolju..Vse drugo je bedarija in plod našega nerazumevanja enotne večno sedaj iste vesoljne samozakonitosti ..Do tu sem odgovoril na vprašanja pod točko 1.

Odgovori na točko 2.

Odgovor ponuja vedska nevidna mati Aditi,ki je rodila 12 Aditij -manujev. V resnici  predstavlja mati Aditi življenjski inkubator,ki omogoča življenjsko reanimacijo posameznika-pobnoviti svoj življenjski cikel na osnovi njegove genetike DNK zapisa.Vedska mati Aditi se lahko poistoveti s boginjo Lado.Če imate neomejen vir energije in življenjski reanimacijski inkubator  lahko to uresničite na medsončnih selitvah.Očitno nam še veliko znanja manjka.Sam sem v tej smeri nekaj delal s  predstojnikom  Sodne mnedicine Ljublhjana dr. Balažičem. Našla  sva sistem ,ki omogoča več tisočletno hrambo posameznikovega DNK pri običajni zračni ztemperaturi..

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/03/18/publishwall_1521363708_5607292.jpg

Najbolj važno je vprašanje pogona NLP ! Pogon NLP je elektičen pogon in ne na baterije, ampak elektriko proizvajajo agregati utirjenega magnetnega polja po sistemu notranji stator .VLEK osrednji rotor z osjo in možnostjo 1. dviga. rotavcija od leve proti desni 2, osredni položaj omogoča takojšnjo zaustavitev in 3. spust rotorja kjer se vrti od desne proti levi. Rotor z osjo je obkrožen z zunanjim statorjem ki na rotor deluje z ODBOJNO silo.Rotor se skupaj z osjo poljubno vrti in preko vrteče  osi se pridobiva elektrika,Sočasnost obeh sil Vleka in Odboja sta nujni,da se lahko rotor sploh vrti. Glej gornjo sliko  1.Notranji stator, 2.valovanje -rotacija in 3. zunanji stator. Prikazan simbol je iz  slovanskega civilizacijskega teološkega izročila..Agregat je lahko poljubne veličine odvisno od njegovega namena uporabe in je ekološko čist neomejen  vesoljni vir energije. Po tem sistemu se vršijo medsončne selitve življenja .Sam delam na tem.

Zakaj se nihče od t.i. nezemljanov ne meša v naše življenje? Zato,ker smo potomci tistih ,ki so kršili etično moralni kodeks svetosti življenja in smo tu samo zato,da pod enotno vesoljno zakonitostjo zopet pridemo sami do vesoljnega samospoznanja,da bi dobili zopet pravico postati prostovoljni službniki , varuhi  in sejalci vesoljnega življenja.Mi smo potomci izgnanih iz Raja, /očetovih planetarnih osončij/ki so kršili vesoljno zapoved svetosti življenja. Ko bomo ponovno dozoreli,bomo izgubljene pravice spet dobili nazaj.Zopet ne vsi ! Izbor vršijo drugi, ne mi sami.Vsako naše početje je evidetntirano.

 Naj se komu zdi še tako nemogoče,je to prava resnica o nas in o pravilih vesoljnega življenja.Če te pravila prekršiš, se  lahko preobraziš,da dobiš izgubljene pravice nazaj .TEološka brezčasna  civilizacijska zapuščina ti to omogoča.Ko si dovolj psihofizično dozorel lahko dešifriraš to zapuščino,kot vir izgubljenih znanj..

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
abram1b2 Cej
0
Mar 18, 2018
Dajana:)*
Tule lahko smetiš po mili volji.Izvoli !
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-18 10:07:23 (Mar 18, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj