RESNIČNI PROBLEMI SLOVENIJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-15 ob 07:46:34

Največji slovenski problem je ta, da Slovenijo vodijo ljudje z akademskimi naslovi in kurjimi možgani.Vsaka kurja jata ima znotraj sebe hierarhično ureditev. V Sloveniji rušijo  ustavo in njeno družbeno  ureditev,ravno ljudje,ki so se skozi slovenski neučinkovit in zastarel  izobraževalni sistem priplezali na legalen ali nelegalen način do akademskega naslova. V Sloveniji skozi izobraževalni sistem študentje izgubijo zdravo kmečko pamet,ki jo slovenski narod neguje že tisočletja iz roda v rod.

Slovenski izobraževalni sistem je tako nastavljen,da degradira to tradicionalno zdravo kmečko pamet našega naroda.Čast izjemam,ki jo uspejo klub degradiranemu izobraževalnemu sistemu Slovenijo ohraniti,tudi po koncu šolanja in pridobitvi akademskega naslova. Žal je takšnih v Sloveniji zelo malo.Slovenski izobraževalni sistem serijsko pošilja na trg delovne sile degradirane povspetnike,ker jim ubija v glavo,da je samo stopnja pridobljenega akademskega naslova garancija,da bodo v družbi zasegli vodilno mesto. Tisti,ki ohranijo zdravo slovensko kmečko pamet pa po večini zapustijo Slovenijo po koncu izobraževanja,ker spoznajo,da v Sloveniji ni več prostora za za njih.

V Sloveniji so v nebo vpijajoči primeri takšnih akademskih degradirancev,ki so se vključili v politiko. Najdemo jih povsod v kapitalsko bančnih mrežah,v javnem sektorju,v sodstvu,v zdravstvu ,v upravnih sektorjih tako lokalnih kot državnih organih.

Ti akademski degradiranci si ne morejo več priznati,da so v resnici mentalni življenjski degradiranci,brez zdrvega zaznavanja življenjske realnosti..Ustvarjajo si svoje feude skozi mreže,ki so jih izpostavili že v času študija.V to pa jih silijo tisti,ki so jih izobraževali,da postanejo družbeno oholi  in nesposobni  degradiranci.Oni se imajo za večvredno kasto slovenskega naroda, a ravno ti nesposobni drekači/čast izjemam/ uničujejo Slovenijo in slovenski živelj.

Vzorčni primer  takšnih drekačev je stranka SMC,ki jo bo kmalu nadomestil nov drekač in nova lista  poznatega slovenskega klovna.Tu se bodo ponovno zbrali in našli podobni degradiranci,brez zdrave slovenske kmečke pameti. Vprašanje je,ali je sploh vredno voliti te nove prihajajoče politične drekače?.

Kako lahko ti akademsko izobraženi drekači  sploh upravičijo svojo izobrazbo,če pa je celotno naše razumevanje vesolja in nas samih znotraj njega popolnoma napačno?  Kakšno znanje lahko človeška znanost sploh upraviči,če je vse napačno in narobe.Mi si umišljamo ,da lahko naučena kurja pamet prevlada zdravo kmečko pamet.Mi v resnici živimo v iluziji/.nerelanosti/,ki nam jo oholo ponujaja vsa družboslovna in naravoslovna znanost.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
10
haapy yack
0
Mar 21, 2018
hoj

Trenutni največji problem Slovenije je Zahović, Obreza, ki se je spravil na Zahovića, ker Obrezi ni uspelu uturiti svojga sinkota fuzbalera v klub Maribor.
Z bančno luknjo, Stožicami in zjebanimi podizvajlaci, edinim ladjarjem, ki je uničil floto in je zdaj dobil še odpustek v obliki in priliki 6 miljonov in škorci, ki ne plačujejo nobenega davka, ker imajo v davčnih oazah registrirana podjetja...
Torej to je in bo mala malca. Velik problem pa je Zahović...
kupimlahko šmarnogorointebpres
boditevcvetju
#10
abram1b2 Cej
0
Mar 16, 2018
Predrag:)*
Se strinjam. Pišem vedno iz sebe in kar mi tisti trenutek okupira misli.To je tisto,kar razmišljaš tudi sam,in to me veseli.Vsako utemeljeno pripombo sprejemam. Lp :)***
#9
Predrag Tašić
0
Mar 16, 2018
Lepo si napisal, res na koncu si se zapletel o »drevo« (Cerarja) in si porinil v drugi plan bistvo o katerem si v večjem delu teksta lepo pisal (sistem in državo, ki spodbujata produkcijo »akademskih degradirancev«) . Ni pomembno kateri »drekač« je na čelu države, danes en, juter pa bo drugi, nič se ne bo spremenilo ko Cerarja zamenja Šarec ali kateri drugi pohabljenec (duhovni mislim). Volitve so način da se ohrani oblast ljudski degradiranih oseb, neodvisno od tega ali imajo diplome ali kmečko pamet. Osnovno vprašanje je: Zakaj država in sistem spodbujate imbecilnost? Zaradi interesa. V šoli se začne, vse kar je razmišljanje je neželeno, vse kar je »bubanje« se nagrajuje. To se potem nadaljuje v življenju: poslušni imajo lepo prihodnost, tisti, ki verjamejo v svojo stroko in razmišljajo pa so na težki življenjski stezi. Miselni pohabljenci potem spodbujajo eni druge da bi ostali del oblasti in uživali privilegije. Drugačni se povlečejo v sebe, ali bežijo v druge države.
#8
abram1b2 Cej
1
Mar 16, 2018
Vladislav :)*
Hvala za tvoj komentar. Mislim,da vedno izberemo največje možno zlo za narod. Vsaj zadnjih 27 let je tako.Slovenija je tik pred tem,da se pridruži prvi propadli državi v EU Grčiji. V ostalem svetu jih je že kar nekaj. Lp:)**
#7
vladislav stres
0
Mar 16, 2018
S tem kar si napisal abram se deloma stinjam, a poglej raje še na drugo stran.
abram1b2 Cej: "Največji slovenski problem je ta, da Slovenijo vodijo ljudje z akademskimi naslovi in kurjimi možgani..."

Največji slovenski problem so neizobraženi VOLIVCI, ki nasedajo enkrat na to drugič na drugo laž. Informacijsko se razglasi napol vojno stanje in pokaže na rešitelja. In ga objamejo ter izberejo MANJŠE ZLO.

Sedaj zlorabljajo odstop vlade, ki to dejansko ni saj smo tik pred volitvami. Pred ekrani nastopajo izključno politiki, ki nočejo prepustiti pomembnega odločevalskega dela STROKI z argumenti in odgovornostjo odločanja.


Ali smo se Slovenci SPOSOBNI ZDRUŽEVATI, delati skupne projekte?
Odgovor je NE, nismo se!

Kavarne so še veno POLNE, štadioni tudi.
Ali si tak narod zasluži kaj več? Nekateri že, ker niso taki, toda.

Z volitvami so lutkarji pohiteli ker se je SLO narod, kljub pregovorni trdosti, počasi začel PREBUJATI. In prav je tako.

POHITIMO S PROJEKTNIM ZDRUŽEVANJEM .
#6
vladislav stres
0
Mar 16, 2018
Vili je izza sebe imel ekipo
in je samo del ekipe.
Čestitke vsem, tudi njemu.
Tega verjetno niste prebrali:
http://www.publishwall.si/vladislav.stres/post/357012/odstop-mira-cerarja-korak-do-prenove-slovenije

ODSTOP MIRA CERARJA KORAK DO PRENOVE SLOVENIJE

ODSTOP MIRA CERARJA KORAK DO PRENOVE SLOVENIJE Samo v sodelovanju bomo naredili resnične gospodarske, kulturne ipd pre
#5
Loop 1
0
Mar 15, 2018
Noben nebi smeu volit pa se vseeno bi se obracalo isto kolesje, ampak ne narod se glasuje za to! Res pohvalno
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2018
Zim Zelen :)*
Se strinjam.!
#3
Zim Zelen
0
Mar 15, 2018
*abram...
#1 - Vili mu je dal vetra :-)

Sem zadovoljen, da sodniki niso odločili le po želji politike, ampak pretehtali kako se je SMC odločila graditi nekaj, kar je imelo toliko nasprotovanj. Zloraba proračuna je pa itak praksa na mnogih področij le Vilija K. ni povsod zraven, da jih ustavi.
Drugim pa ni mar še posebno, če kaj "kapne" čez rob v njihov žep.
#2
abram1b2 Cej
0
Mar 15, 2018
Cerar je odstopil. Kaj pa naj stori dr.prava,ki je postal dr. samo zato,ker ima zaslužnega očeta. Sposoben dostojno živeti, pa tako in tako ni. On je za v semenišče, tam se zbirajo mamini sinčki.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-15 07:46:34 (Mar 15, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj