POTOVANJE PO BREZČASJU

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-06 ob 08:42:17

Človek je izgubil občutek za večnost ,po sami enotni vesoljni zakonitosti,ki ciklično deluje in odreja  psihofizični nivo človeštva...

Zakaj je človek tako posebno bitje v vesolju?  Zakaj je samozaveden? Je človek res ustvarjeno življenjsko  bitje ?

Ali je človeštvo večno sedaj,tako kot vse ostalo vesoljno elementarno in življenjsko? Je človeštvo večno sedanji vesoljni varuh,sejalec in selitveni servis vesoljnega življenja po vseobsežnem vesolju,tudi lastne vrste?.

Kako in s čim lahko človeštvo uresničuje to svoje večno sedanje vesoljno življenjsko poslanstvo? 

Kako lahko premaguje večtisočletna  medsončna potovanja po vesolju? Jih sploh lahko?  Zakaj na Zemlji tega še ne znamo ursničiti ? Kaj nas ovira in zakaj?  Zakaj smo izgubili občutek za večnost vesolja ?

Zakaj ne vemo kako samodeluje vse v vesolju? Zakaj si izmišljamo naravne zakone,če je pa samo eden? Zakaj se omejujemo v lastnem razmišljanju?

Zakaj se bojimo živeti po svobodni volji in si dovoljujemo med lastno vrsto malikovati in razglašati genije med nami? Zakaj se podrejamo njihovi lažni avtoriteti in jim ne ugovarjamo s pravimi argumenti za in proti?

Zakaj imamo 80 % lastne biti neozaveščene ? Zakaj imamo napačne življenjske prioritete? Zakaj smo sovražni drug do drugega in ljubosumni na sebi enake? Lažnim avtoretitetam,pa si ne upamo ugovarjati in jih sprejemamo  kot,da so od boga dane?  Zakaj jim ne povemo,da je njihov družbeni status lažniv in na lažni način pridobljen!?.

Zakaj nismo vsi enakopravni,kot smo po sami naravni zakonitosti? Zakaj ne zmoremo enakovredno obravnavati življenja in vsega kar biva in je z nami na Zemlji?  Ali živimo na Zemlji samo zato,da bi se naučili skozi tisočletja trpljenja postati vesoljno samospoznana bitja ,ki bodo zopet znala uresničiti in spoznati pravi smisel našega bivanja?

Zakaj ne znamo in ne zmoremo miselno potovati v brezčasju naprej in nazaj? Ali nosimo v sebi že vso brezčasno znanje naše vesoljne vrste,pa ga ne še ne  zmoremo in ne znamo obuditi v nas samih.?

Zakaj si izmišljujemo nam sovražne nezemjane? Zakaj tako omejeno razmišljanje lahko eksistira med nami? Je to posledica našega egoizma in neupravičenega strahu? Ali iščemo sovražnike tam kjer jih ni in jih ne more biti ?

Zakaj ne dojamemo,da smo sami sebi največji sovražniki, zaradi naše ujetosti v samo enotno vesoljno samozakonitost iz katere ne znamo in ne zmoremo iztopiti?? Ali o res nismo sposobni razumeti ,ali se bojimo razbiti naše iluzije,ki nas vidno pogubljajo in vse življenje z nami ,tudi samo Zemljo,ki nas skupaj s celotnim življenjem gosti.!

.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-06 08:42:17 (Mar 06, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj