GRAVITACIJA ZEMLJE ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-03-03 ob 10:30:53

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/03/03/publishwall_1520069453_8541844.jpg

S tem prikazom gravitacijske sile ,ki naj bi delovala na  Zemlji se kot laik ne strinjam. Zakaj ne? Zato ker ne upošteva osne EM vezi Zemlje naprej preko Antarktike na osrednjo os Osončja/ v asteroidnem  pasu osončja,/ ki jo tvorita Jupiter-Sonce/in nazaj preko Arktike na svoj satelit luno.Po mojem notranjem individualno samorealiziranim brezčasnim akumuliranim spominom naše vrste /duše ali uma/ so te zadeve danes obrazložene s strani astrofizike na nevzdržni in zame zmotni ravni .....

Če ZEmlja ne bi imela svojih osnih EM vezi naprej- nazaj,bi že zdavnaj končala v svoji rotaciji v Soncu ali Jupitru..

Mi osončja in njegovega EM vezja med Akumulirano in Realizirano masno energetsko vrednostjo sploh ne razumemo.Zakaj se vse samo vrti v osončju in povsod v vesolju?

Zaradi EM vezja, kjer se preko skupne ničelne točke sočasno v nasprotni smeri ciklično samozlivata Akumulirana in Realizirana masno energetska vezja,posledica je EM sila ,ki je sočasno tudi sila EM vezja osončja /gravitacija ki to ni/ampak je posledica EM vezja.. Mi ne pozna hermafroditske narave vsakega X pojava Mept*. Primer ZEmlja se veže naprej na os osončja preko svojega EM vezja sočasno izraža kot Akumulirana mept vrednost in nazaj na luno pa kot Realizirana mept vrednost.

Zakaj izven EM vezja Zemlje obstaja  vakum? Katero silo  potem premaguje vesoljsko plovilo, ko leti v brezračen prostor? Res opremaguje gravitacijsko polje Zemlje, ali premaguje njeno EM polje,ki ji ga določa njeno EM vezje znotraj osončja?

Zakaj ima naša bio celica svoje polje EM vezja v našem telesu in se lahko ciklično samoobnavlja samo v tem polju? Zemlja se ravno tako ciklično samobnavlja v lastnem EM polju,kar sveti spisi omenjajo kot vesoljni potop.Takrat se spremeni samo njeno obličje,ne spremeni pa se njena osna vez naprej nazaj.Zemlja ima svoje cikle tako kot jih ima naša bio celica. Pri nas se obnavljajo na 7 letne cikle na Zemlji 28000 letne-Entropija.. Zakaj ? Zato,ker vesolju vlada večno sedaj ista vseobsežna samozakonitost.

Zakaj vesolja mi ne razumemo ? Zato ker ne razumemo sočasnosti Akumulirane in Realizirane masno energetske vrednosti in njunih EM medsebojnih vezi,kjer se večno sedaj sočasno zlivata druga v drugo ,česar posledica je EM sila,ki omogoča ,da se vse v vesolju samogiblje,samodeluje  se samoobnavlja in je večno sedaj samozadostno in večno sedaj v vsakem svojem pojavu v svoji individualni samopojavnosti.  Kdor razume ok,kdor ne, tudi ok. Lp :)*

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
abram1b2 Cej
0
Mar 10, 2018
Loop 1 :)*
To bi veljalo za vakum,če bi imela škatla lasten pogon bi žačetna hitrost bila verjetno konstntna,nekaj vodikovih atomom bi jo verjetno malo oviralo..Problem je zaustavitev škatle v vakumu ,če nima proti pogona, edini učinkovit zaviralni sistem, da jo ustavi na mestu.. Isto bi bilo v primeru približevanja EM polju večjega nebesnega telesa takrat bi škatla pospeševala k temu EM polju telesa ,ali pa bi se oddaljila od njega odvisno od EM sile ki bi delovala na škatlo vleka ali odboja..Moj namen je povedati,da je EM sila nosilna sila obeh jedrskih sil in da EM vezje med akumulirano in realizirano vrednostjo mase energije ni gravitacija,ampak posledica EM vezja med obema vrednostima. Vezju med Rmept in Amept vlada EM sila vleka ---med istima vrednostima R+R in A +A pa EM sila odboja. Obe EM sili morati biti prisotni,da se vsako telo sploh lahko vrti.To je moje razumevanje zadev. Lp :)**
#3
Loop 1
0
Mar 10, 2018
Ce bi bil v neki skatli ki bi pospesevala kot tudi centrifugalna sila je efekt isti kot gravitacija ki to sploh ni ce prav razumem :)
#2
abram1b2 Cej
0
Mar 03, 2018
NIkola Tesla je dejal :Gravitacije ni !Ni pa te svoje trditve zadovoljivo obrazložil.;)lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-03-03 10:30:53 (Mar 03, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
april 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj