MOŠKE JE IZRINILA NARAVA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-02-26 ob 12:20:18

Andrej Perko: Vir: Častnik

Hadjajevo razmišljanje pokaže vso absurdnost teorije spola.

Problem teorije spola je potrebno pogledati tudi širše. V ozadju je v resnici potreba po uničenju družine (to so počele in počnejo še danes vse totalitarne družbe in danes govorimo o totalitarizmu globalnega kapitala). Najlaže pa se družino uniči tako, da se iz nje izrine očeta, moža. Ta proces se dogaja intenzivno zadnjih trideset let. Moški so v družini in družbi porinjeni na obrobje, njihova beseda ne pride do izraza. Ko je moški oziroma oče potisnjen na rob (znani psihoanalitik Luigi Zoja pravi, da so nebesa prazna in je Bog – oče izginil), nastane kaos. Ni več možno vzpostaviti vertikalne avtoritete in v družbi prevlada vladavina horde, kardela. V takšnih razmerah odraščajoči otroci niso sposobni razviti osnovne odgovornosti za svoja dejanja, niso sposobni oblikovati vesti, ki nam pove, kaj je prav in kaj ne. Seveda tako tudi umanjka občutek krivde. Skratka, družbo preplavijo nezreli posamezniki, kasneje motene osebnosti, ki so lahek plen vladajočih elit. Ti ljudje nimajo energije za resničen upor, so lahko vodljivi in prilagodljivi. Niso se sposobni avtonomno odločati, drugi jim določajo njihovo identiteto (tudi spolno) – in ta drugi je danes kapital. Tako se ne smemo čuditi vsem norostim in sprevrženostim, ki se danes dogajajo na vseh nivojih, predvsem zahodne družbe, ki je popolnoma izgubila kompas.

Ker poznam enotno večno sedaj isto vesoljno samozakonitost,se z gornjimi trditvami G.*Andreja Perka nikakor ne morem strinjati. Xmept* Človek  = Rmept* Moški >>> EM T.0. A/O <<< Amept>* Ženska= Xmept* Človek spol= zopet Moški ali- Ženski

Kje je problem v resnici? V resnici je problem skrit v sami naravi vesoljne samozakonitost in cikličnega samozlivanja Rmept* /moški gen / in Amept* /ženski gen/, .To omogoča ciklično nadaljevanje življenjske samoreprodukcije ,ki je življenjski samoodgovor na vesoljno elementarno večno sedanje sočasno samobnavljanje ciklov. Dal bom konkreten primer v razmerju elementarnega samozlivanja SONCA in JUPITRA. Sonce predstavlja Rmept* moški princip realizirane mase energije ,prostora,časa in *življenja JUPITER pa Amept* ženski princi mept*.Potrebno je vedeti,da elementarni pojav vedno sočasno lahko izraža v svojem EM vezju naprej nazaj kot Rmept* in kot Amept*.Zato ima življenje v tem primeru samo moški in ženski gen,ki se veće nazaj in naprej ne kot dvospolnik /hermafrodit/ ampak kot enospolnik. Rmept* Moški ali Amept*ženska.

Kako elementarni sistem samodeluje? Enostaven prikaz brez samozlivanja vodika v helij na Soncu>>>

Sonce oddaja helij Jupiter s pomočjo prejetega helija iz Sonca kovinizira svoj vodik S tem si povečuje svoje magnetno polje /podobno nosečnosti/ ,da na koncu 15 milijardnega cikla JUPITER >>razširjeno in onemoglo Sonce ter celotno zgradbo osončja potegne nase,<<< in tako se sočasno konča in začne nov 15 milijardni  ciklel osončja.Osončje je kot celica galaktičnega telesa,ki se lahko ciklično samoobnavlja samo v polju ki mu pripada znotraj galaksije,. Popolnioma enako z našimi bio celicami,ki se samo obnavljajo v 7 letnih ciklih.Pri življenju je proces samozlivanja enak SONCE moški odda semenčece JUPITER ženska prispeva jajčece in nato ženska v 9 mesečnem ciklu rodi nov človeški cikel. Nov cikel Osončja,kjer sta Sonce in Jupier odločilna. V življenju moški in ženski gen !!

KAJ SE DOGAJA DANES Z MOŠKIMI ? Naraven ciklični civilizacijski  pojav>> moška energija se razpršuje Sonce-Ženska si povečuje svoj družbeni gravitacijski vlek podobno kot JUPITER .Moška potenca je po naravni poti samo v 50 letih izgubila potencial za več kot 50% /onemoglo Sonce/.

Iz tega naravnega vzroka se obstoječa zemeljska  družbena struktura zadnjih 14000 let  podira in nastaja nova.V bistvu nastaja za kratek čas civilizacijski družbeni KAOS do časa... ko bo za nekaj časa na Zemlji zavladala ženska energija,ki je po naravi delovanja bolj iracionalna,kar bo zopet omogočilo preboj racionalne moške energije.Človeška Družba niha z vesoljnim samodogajanjem in s tem tudi ciklični človeški psihofizični nivoji ,ker še ne vemo,da smo vesoljno soodvisni. .

Na vsakem področju družboslovja in naravoslovja smo samo naivni nevedneži,ki se imajo za učitelje, pa še pravega  civilizacijskega vrtca nismo končali. Nihče v družbi ni izrinil Očeta!!! Očeta je izrinila vseobsežna enotna večno sedaj ista vesoljna samozakonitost.!!! Lp :)***

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-02-26 12:20:18 (Feb 26, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj