ALI JE VESOLJE RES NASTALO?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-31 ob 18:11:17

Kako je nastalo vesolje? Vir :Dnevnik

Je vesolje božje delo?

Tu se krešejo mnenja ošabnih fizikov in zbeganih vernikov,ki sanjajo o najvišjem bitju bogu.ki je ustvaril /kreacionizem/vesolje.  Materija je imela ob velikem poku točno določeno gostoto in Zemlja, ki je nastala pozneje, se je oblikovala v točno določeni razdalji od Sonca. Le tako je bil mogoč nastanek vode, primerne temperature in okolja, ki je omogočalo nastanek življenja. Že tako majhen odklon od takih pogojev bi preprečil nastanek življenja. Vse se je torej za nas skoraj idealno izteklo. Je bilo to res naključje? Tisti, ki verujejo, bodo rekli, da je to božje delo. Werner Heisenberg, ki je dobil leta 1932 Nobelovo nagrado za odkritje kvantne mehanike, je zatrdil: "Prvi požirek iz kupe znanosti nas naredi ateistične. Toda na dnu kupe nas vedno čaka bog." Nekdo mu je odgovoril: "Na dnu kupe nas čaka črna praznina, o kateri ne vemo nič, vendar bi radi vedeli vse."

Razmislite: Kdo lahko verjame nekemu obstrancu s psevdonimo  Abram,ki trdi,da je vsa znanost in vse vere na Zemlji ali napačna /naravoslovje in družboslovje/ in napačno versko interpretirane.S svinčnikom,ravnilom in napolnjeni  z znanstvenimi in verskimi dogmami,človeštvo ne bo nikoli napredovalo.Vsa skrivnost razumevanja vseh znanstvenih teorij/do sedaj še ni nič dokončnega/ in vseh verskih spisov in praks je v nas samih. V SLEHERNIKU MED NAMI ŽE PRISOTNO KOMPLETNO VEDENJE  KOT NAŠ PODEDOVAN IN INDUVIDUALIZIRAN BREZČASEN AKUMULIRAN  GENSKI SPOMIN NAŠE VRSTE. Kje je zavora,da se ta naš brezčasen genski spomin ne realizira? V EM frekvencah,ki delujejo ciklično na našo bit od teh EM frekvenc Zemlje,Osončja,Galaksije so odvisne naše psihofizične danosti - povprečna življenjska  doba,povrečna višina,povprečna prostornina možganov in s tem povprečne ciklično večje ali manjše psihofične danosti.

Šele tako pridete do spoznanja,da te vaše individualne sposobnosti ki nso neprecenljive /življenjske danosti/ omalovažuje tako znanost,politika in cerkev kateri pripadate.VI običajni ljudje ste za njih neuka  smet,ki jo ni potrebno upoštevati.V resnici je to bistvo teorije zarote proti malemu človeku.

Imeti Einsteina,Darwina,Hawkinga, ali katerega koli verskega dostojanstvenika,filozofa in politika za kakršnjo koli avtoriteto je znak /vaše-naše/ neprebujenosti v realni svet in življenje.Edini,ki je bil najbližje resnici je Planck,pa še ta je na koncu podlegel in ni razvijal svoje teorije naprej v pravo smer...

Einstein in Darwin naj si svoje teorije vtakneta v rit.Hawking je tretji bedak na tem spisku-žal.Vsi ki jim sledijo so naučeni papagaji,ki potem s svičnikom in enačbami,ki jih sami ne razumejo odkrivajo nove bedaste teorije in fizikane zakone.

Vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ampak večno sedaj ciklično samoumira in se samo rojeva.Največje indivudalna elementarna nebeška telesa so galaksije,ki ciklično samo umirajo in se samo rojevajo v 150 milijardnih ciklih.Bebci pravijo,da je vseobsežno ali vsaj nam poznano vesolje namonastalo pred 13,5 milirdami let.Če satelitsko osončje /kot naše/ ima večji 15 milijardni cikel od samo zlitja do samo zlitja.Razmislite zakaj vi delite svoje bio celice v 7 letnih ciklih.Organi vašega telesa/planetarna osončja/ delijo usodo vašega ali galaktičnega cikla.Hawkin sanja o črnih luknjah a bedak ne razume,da je črna lukjna skupaj z vsemi satelitskimi osončji Akumulirana vrednost mase energije galaksije z razliko od vseh planetarnih osončij ki predstavljajo Realizirano vrednost mase energije,prostora,t.časa *življenja.-celotne galaksije. Zopet samo razmislek galaktična Realizina vrednost mept* in Akumulirana vrednost se celoten 150 milijrdni cikel medsebojno samozlivata preko skupne T.0. ničelne točke,česar vzrok je EM sila in kjer vsak začetek cikla sočasno pomeni konec cikla samozlivanja in tako večno sedaj v vsaki Xpojavnosti mase,energije,prostora,časa,*življenja.Zato je v vesoluu vse večno sedaj samozadostno,samohranitveno in samodelujoče.Življenje ima na to odgovor v večno sedanji samoreprodukciji vrst,Tu človek vesoljno življenjsko razsvetljen igra posebno vlogo varuha,ohranjevalca in selivca življenja po vesoljne postranstvu. Življenje je iz življenja- po vesoljni poklicanosti človeštva.

Tole naj se naučijo veleumi ,ki kvasijo bedarije po Zemlji : Xmept* = Rmept* > EM .T.0. A/O < Amept*= Xmept*

NI ga na Zemlji ,ki to zakonitost lahko poruši,ali jo argumentirano ovrže. Če sem v vaših očeh bedak,me niti ne prizadene,ker vem kolikšen je psihofizičen domet današnjega Zemljana. Lp:) Oproščam se za vse ostale napake.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
5
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2018
Zarja:)*
Planck je bil na dobri poti ko je ugotovil da si kvanti izmenjuje m energijo v diskretnih paketih. V bistvu bi moral samo razumeti sočasni vrednosti Rmept* in Amept* in bi ugotovil zakaj: Butji danes sanjajo o temni snovi a ne zmorejo ločiti realizirane vrednosti vesolja od akumulirane,kar pomeni pravo enost vesolja vzrok večno sedanjega samodelovanja in samoohranitve..Entropija nastopi ko se konča samozlivanje med Rmept* in Ametp*, kar pa pomeni sočasno nov začetek samozlivanja.:)** Pri življenju osebek zamenja osebek.življenjski cikel se ponovi. :)*
#5
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2018
domišljav.
Nič ni bilo ustvarjeno. Vse je večno sedaj samozadostna,samodelujoča vseobsežna vesoljna konstanta Enost Realizirane in Akumulirane vrednosti mase,energije, prostora, t.časa in *življenja. Pojem boga je , da je vsak delec in vsaka x pojavnost mept* individualni samoizraz te večno sedanje vesoljne konstante mept*. Ta je vsemu v lastni samomanifestaciji, tudi v tebi in meni enako kot v vsemu ostalem..To je šifra za razumevanje boga. Lp :)* Hvala za tvoj komentar.:)*
#4
domišljav
0
Jan 31, 2018
Začetek je bil takšen: Bog je ustvaril nebo, zemljo, dan, noč, vodo, kopno, rastline, živali, ljudi in ... imunski sistem.

Nato je dejal:

Nekaj manjka ... Oh da, Adam potrebuje DNK psa, nekaj celic opičje ledvice, nekaj mutiranih virusov, delce abortiranega dojenčka, nekaj rakotvornih snovi, nekaj detergenta in malo nevarnih odpadkov da mu odvzame imunski sistem in mu zagotovi nekaj začasne imunitete. No ... Adam je odrasel človek, zato bi moral dat naprej cepit svojega otroka.


Napačno. Bog vse, kar je naredil in "je bilo zelo dobro." Bog je popoln.

nato je greh vstopil v svet?

Zaradi naše arogance...
#3
abram1b2 Cej
0
Jan 31, 2018
Zarja:)*
Zarja zate vem,da boš takoj dojela. Virusi in bakterije se selijo z življenjem.Zemeljsko življenje se izpostavi tako,da se dobi na kopnem dovolj bio mase,ki je podlaga za višje oblike življenja.V morja plaktonki je osnova za morski živelj. Upam si trditi,da dinozavri niso izumrli,ampak je za njihovo izumrtje poskrbel človek s svojo tehnologijo,o kateri se nam še niti ne sanja. Reprodukcijske verige so enako podvržene isti zakonitosti kot je elementarna samo pojavnost.Tu osebek vrste zamenja nov osebek vrste,če življenjsko nerasvetljen človek ne poseže vmes s svojo /vsemogočno pametjo/. Hvala enako ,vračam pozdrav:)**
#2
zarja23 novak
0
Jan 31, 2018
Kaj pa M. Planck ... Abram je on pravi mož, ki se lahko postavi ob bok N. Tesli ... lahko tudi pred njim damo kapo dol ???

Kaj pa virusi in bakterije so ti vzrok in posledica življenja ???

Kaj pa zakon reprodukcijske verige ???


Lp in pomah v pozdrav ;) ;) ;)
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-31 18:11:17 (Jan 31, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj