KDO IN KAJ LAHKO USTAVI POHLEPNE DVOLIČNE ZEMELJSKE LOPOVE ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-24 ob 05:45:43

V švicarskem Davosu poteka letošnje srečanje Svetovnega gospodarskega foruma.Zbralo se je preko 250 najplivnejših in najbogatejših izkoriščevalcev zemeljskih dobrin in običajnega brezpravnega Zemljana.Barabe so ugotovile da so v letu 2017 / njih je 1% /pokradle kar 86 % ustvarjenega bogatstva  na Zemlji.  14% so pustili ubogi zemeljski  raji.

Sprašujem vas kdo in kaj lahko ustavi to bando egoistično pri njenem plenjenju soljudi in siromašenju celotnega zemeljskega življenja?

Po mojem prepričanju nihče drug kot samo ponovno brezmadežno rojstvo človeka Boga na Zemlji.Ta moja trditev izgleda na videz popolnoma aut ,in naj bi bila za večino podkrepljena z mojo bujno domišlijo. Človeka Boga mi ne razumemo kot učitelja in tvorca pravičnejše družbe miru in blagostanja za vse. Mi danes kot civilizacija nismo še sposobni dešifrirati enotne brezčasne teološke civilizacijske zapuščine /osnove vseh verstev sveta/kot brezčasen civilizacijski sistem hrambe izgubljenih znanj. Mi egoistično mislimo,da so naša današnja znanost in naša spoznanja vsezveličavna.

To isto mislijo tudi pohlepni lopovi,ki si neupravičeno lastijo 86% zemeljskega bogatstva in njih je samo 1%. Oni so egoistično prepričani,da jim je bila Zemlja in vse na Zemlji podarjeno v njihovo upravljanje.Papež jih poziva naj svoje bogatstvo pravičnejše razdelijo med človeštvo. Papež jih poziva, ne zna in ne zmore pa jih pravilno nagovoriti in jih podučiti,da bodo slej kot prej  pogubljeni.Ne zna jim pa povedati, da bo prej kamela šla skozi šivankino oko v nebesa kot oni-pokvarjeni pohlepni brezobzirni bogatuni .Zakaj jim papež ne pove tega v obraz? Zato,ker tudi sam ne verjame v Sveto pismo lastne vere.Ne verjame pa zato,ker ga ne zna pravilno brati in razumeti.

Sam nisem vernik nobene verske ločine, sem pa vernik univerzalne brezčasne civilizacijske teološke zapuščine,ki je osnova vsem poznanim veram sveta skozi ta naš sedanji in vsak posamični  civilizacijski cikel .

Ne čudite se,da je vse na Zemlji podrejeno materijalnemu realiziranemu bogatstvu,kjer je očitna odsotnost akumuliranega brezčasnega civilizacijskega spomina in znanja.Naš svet ne hodi uravnoteženo vesoljno  duhovno pot ,zato je naš svet v resnici življenjsko nepravičen,licemersko dvoličen in duhovno zaostal -nerazsvetljen svet. MI smo  še vedno na nivoju dvonožnih nabolj  egoistično plenilskih bitij na Zemlji.

Ne delajte si utvar,da bi vi lahko naredili red na tem planetu,če bi bili na položaju tega 1% ,ki vodi ta planet sebi v prid.Nič ne bi mogi storiti,ker nimate pravega znanja ,ki bi povzročil spremembe,ki si jih vsi želimo. VEčina med nami ni niti sposobna prestopiti lastnega individualnega sveta v univerzalni vesoljni svet.NIhče za to ni kriv, takšna je enotna vesoljna večno sedaj ista vseobsežna vesoljna samozakonitost.In večina jo ne pozna,ker jo niti ne more.

Vesoljno Duhovno rojstvo človeštva rabi čas in v tem času ceotno človeštvo trpi,se rojeva in umira,da vesolje samo preko naše vrste ponovno rodi človeka Boga na Zemlji.MI smo živi individualni samoizraz same večno sedanje vesoljne enosti.Brez nas ni vesolja/boga/ in brez vesolja /boga /ne bi bilo nas.

Nikomur ni potrebno obupavati,naj bo še tako hudo,pravica in resnica vedno zmagata.Vedite luč na koncu predora že sveti in kaže pot pravičnejšega življenja za vse.Mnogi bogatuni,tirani, izkoriščevalci bodo poklicani na odgovornost za svoje početje. Danes imajo pohlepneži lažni občutek,da so nedotakljivi,a ko bodo spoznali kako krhki so v resnici , bodo prosili za milost. MIlost jim bo odrejana v enaki meri -kot so jo oni odmerili soljudem.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-24 05:45:43 (Jan 24, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj