EINSTEIN IN ČAS ?

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-15 ob 17:16:42

1.,Posebna relativnostna teorija: Ta teorija pravi, da čas ni absoluten, ampak se lahko spreminja, odvisno od hitrosti opazovalca. Če je ta večja, mu teče čas počasneje.

To sploh ne zdrži normalne logike. Zakaj? Zato ker Einstein v resnici ni poznal edine dimenzije časa,ki se opredeli kot srednja ničelna točka T.0. večno sedanjega samozlivanja realiziranega /preteklost/ akumuliranega /prihodnost/ časa. Točka nič je večno sedaj edina dimezija časa. Iz te točke ne more nič iztopiti in jo obiti zato je hitrost ne more upočasniti časa,ker se opazovalec vedno nahaja samo v točki sedaj in nobeni drugi.Vsak pojav,ki ga opazite,ga vedno opazite v točki sedaj v kateri se vedno nahajate-.svoj celotni življenjski cikel od rojstva do smrti A/O.= Alfa. začetek Omega.-konec..

Splošna teorija relativnosti prostor in čas poenoti v prostor-čas, saj prostor brez časa ne more obstajati in obratno. Newton je trdil da je lasten čas absoluten čas. V resnici je absoluten čas  /zgoraj opisan/samo T.0. večno-sedaj kjer sta čas in prostor resnično poenotena-eno.

E = mc² je v fiziki zelo znana enačba, ki obravnava razmerje med maso in energijo. Enačbo je (sprva v nekoliko drugačni formulaciji) leta 1905, v svojem prvem čudežnem letu (annus mirabilis), razvil in uporabil Albert Einstein.

V enačbi E predstavlja energijo, m maso, c pa je hitrost svetlobe v vakuumu. Enačba pojasnuje, kako se masa spreminja v energijo in obratno, pri čemer svetlobna hitrost predstavlja konstanto.

Einstein je pokazal, da poenoten štirirazsežni model prostora in časa (prostor-časa) lahko natančno opiše opazljive pojave na način, ki je bil v skladu z Galilejevim načelom relativnosti in kjer je bila hitrost svetlobe konstantna - invariantna glede na različne inercialne opazovalne sisteme. Njegova posebna teorija relativnosti je dokončno pokazala, da je bila tradicionalna (evklidsko-galijejevska) predstava o absolutnem času in prostoru zgrešena in posledično, da se masa in energija razlikujeta le po obliki oziroma po pojavnosti./vir wikipedija/

S to enačbo je Einstein prevaral samega sebe in celoten svet. Zakaj? Zato ker ni poznal  zgradbo osnovnega delca mase energije in njegovo bistvo,ki je vesoljno enotno in vseobsežno hkrati kot X pojavnost mase,energije,prostora,t.časa in *življenja..Snov nikoli ne dobi mase ampak ima vsaka snov v sebi sočasno že Akumulirano in Realizirano vrednost mase energije.Danes se v hadronskih trkalnikih zapravlja milijarde dolarjev in evrov za prazen nič.To je posedica  absurda Einsteinovih zmot.Nisem fizik ,sem navaden polpismen butelj za znanost,a vem zakaj vem in to lahko tudi argumentirano opravičim. Fiziki trdijo,da v vsakem sistemu nastopi entropija-kaotičen razpad sistema.To je resnica ,samo če poznaš enotno vseobsežno večno sedaj isto vesoljno samozakonitost in t.i. Curievo kritično temperaturno točko sistema in cikličnost sistema. Danes se ukvarjamo s fuzijo in fisijo -cepitev večjih atomskih jedr in zlivanje manjših atomskih jedr v večja.Namesto, da bi se ukvarjali z Elektromagnetno silo,ki nam leži pod nogami kot vesoljno ekološko neoporečen in neomejen vir energije.

Xmept* = Rmept* > EM.T.0. A/O < Amept* = Xmept* ---  nasproti E= mc2

Einsteinova teorija  je v bistvu potrjena na Merkurjevi orbiti okoli Sonca. Merkur je naraven satelit Sonca. Zakaj se Merkurjeva tirnica ukrivi na njegovi poti okoli Sonca ? Enostavno zaradi sočasnosti  EM sile vleka in odriva,ki vada v osončju. To ni gravitacijska sila,kot je trdil Einstein.KO bomo vseobsežno večno sedanjo vesoljno samopjavnost dojeli bomo spoznali,da je to v bistvu medsebojno vezje Amept* In Rmept,kjer med Amept*Amept* ter med Rmept* IN Rmept* deluje sila odriva med Amept* Rmept* pa sila EM vleka. Če bi to pretvorili v silo gravitacije bi dobili silo gravitacijskega vleka in silo odboja-gravitacijo in antigravitacijo v vesoljnem enotnem vezju..

Kvantni skok ! Kaj je to? To nič drugega kot sočasen O/Akonec in začetek novega cikla samozlivanja Amept* in Rmept* v samem kvantu.Vsak elementarni pojav je vezan sočasno naprej in nazaj in se v tej svoji vezi lahko sočasno izraža kot Amept* in RMept*,če pojav vzamemo iz vezja se bo navzven izražal v svoji poenoteni vrednosti obeh vrednosti.Samo vezje omogoča,da se pojav sočasno izraža kot amept? in Rmept* Izven vezja se izraža poenotno. Podobno kot poenoteno telo kocke- krogle. Vseobsežno vesolje večno sedaj cikično sočasno samo umira ,samorojeva in samoobstaja ravno zaradi svojih dveh vrednosti,ki se večno sedaj ciklično samozlivata drugo v drugo,česar posledica je EM sila ,kot edina sila,ki je osnova vseh treh ostalih sil. Veliki pok je navadna bedarija,če razumemo,da so galaksije največja individualne elementarna telesa. Fiziki so si izmislili t.i. Prapok,ker ne razumejo enotne večno sedaj iste vseobsežne vesoljne samozakonitosti.. Lp *

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-15 17:16:42 (Jan 15, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj