ZEMLJANI NISMO NIČ POSEBNEGA V VESOLJU

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-11 ob 09:45:45

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/01/11/publishwall_resized_1515657236_4621982.jpg

Ko so odkrili v predelu Zlatolaske planetarni sistem Trappist,ki je od Zemlje oddaljen 39 svetlobnih let je prof.dr. Tomaž Zwiter poveda svoje stališče, da nismo Zemljani nič posebnega v vesolju. To razblini vse špekulacije o naši enkratnosti in neponovljivosti. To je zame  velik napredek v našem mišljenju o vesolju ,življenju in o nas samih..

Ker astronomija še ne pozna prave zgradbe galaksij,ki so največja individulna nebesna telesa je ta trditev  o nas in vesoljnemu življenju Zwiterja zame zelo smela. Zgradba galaksij : Galaksijo sestavljajo planetrna osončja na katere se vežejo satelitska od tu t.i. zvezdne galaktične kopice. Vsaka galaksija ima svojo črno luknjo,katera skupaj s satelitskimi osončji predstavlja Akumulirano vrednost mase energije galaksije-nasproti Realizirani masi energiji,ki jo predstavljajo planetarna osončja.Vsaka galaksija je ujeta v t.i. Kuiperjev pas in vsaka galaksija ima satelitsko asteroidno galaksijo preko katere je vezana preko EM repa nazaj,naprej se veže galaksija v svojo matično gasaktično jato.Popolnoma enako zgradbo ima naše osončje in naš telesni skelet. Enako smo mi individualno vezani naprej nazaj  v svojem rodu.Vesoljna zakonitost je enotna in vseobsežna. Xmept* = Amept*> EM T.0. A/O < Rmept* = Xmept*  Vesolje ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo,ker večno sedaj ciklično samoumira in se samorojeva,ravno zaradi večno sedanjega cikličnega  samozlivanja Amept* in Rmept* preko skupne ničelne točke zlitja T.O.,kjer vsak nov  cikel A-lfa sočadsno pomeni konec O-mega starega,česar vzrok in posledica je EM sila ,ki je nosilna sila vseh sil.Vesolje samodeluje po načelu sile vleka in sile odriva med Rmept* in Amept* deluje  sila vezi  vleka med. /Amept* in Amept* ter Rmept* In Rmept* sila odriva. Zato se v vesolju vse večno sedaj samo vrti in je večno sedaj samozadostno in samodelujoče.Vse je večno sedaj eno in vsaka pojavnost je v resnici individualna samopojavnost vseobsežnega vesolja ,tako na življenjski kot na elementarni ravni. Iz tega vzroka mi nismo nič posebnega v tem smislu.Smo pa posebni v smislu ohranjanja vesoljnega življenja. Zemljani še nismo tehnološko dozoreli,da nbi lahko izvrševali  svoje  življenjsko vesoljno posanstvo.

Po skici Trappista lahko ugotovim,da je to satelitsko osončje po zgradbi poponoma enako našemu in če je starejše od tri milijarde let je na njemu že izpostavljeno življenje.Problem,ki ga je potrebno izpostaviti je,da ko satelitske civilizacije Severnega galaktičnega pola padajo  Južne rastejoz razliko od galaktičnih planetarnih civilizacij katere delijo usodo 150 milijardnih ciklov od samozlitja do samozlitja galaksije. Satelitska osončja se samozlivajo v 15 milijardnih ciklih popolnoma enako je z našimi celicami,ki jih menjamo v 7 letnih ciklih,naši organi delijo usodo naših posamičnih življenjskih ciklih ,kateri trajajajo  povprečju 70 let.  !50 -15 galaksija-satelitska osončja.

Danes je naša satelitska  J civiizacija v psihofizičnem dvigu dočim so Severne v psihofizičnem padu.Satelitske dislocirane civilizacije so sestavljene iz planetarnih civilizacij, Na ta osončja se naseljujejo t.i. grešniki,ki so prekršili prostovoljno zavezo služiti  vesoljnemu življenju.I tega vzroka smo obsojeni,da živimo pod enotno vesoljno zakonitostjo in moramo znova spoznati vse  zmote naših prednikov. Opisal sem zadevo po svojem breuzčasnem prebujenem akumuliranem genskem spominu naše vrste/duši/.Kar vem iz sebe in nihče me ni učil.Tudi vi vse veste v sebi,ko bo vaš genom usklajen z vesoljnimi EM frekvencami se bo zgodila t.i. blažena vizija,ko ponovno vse znanje vesoljnega človeštva samoprebujeno v sleherniku med nami.. Če misite,da nakladam naj tako tudi ostane-zgolj kot moje osebno nakladanje.Lp

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-11 09:45:45 (Jan 11, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj