MI IMAMO DANES BONSAJ VZGOJNO IZOBRAŽEVALNi SISTEM

Oddajabram1b2 Cej, dne 2018-01-05 ob 09:15:22

J.P.Sartre je zagovarjal tezo,da je eksistenca predhodi esenci. Pa je to resnica? Človek je popolnoma svobodno bitje-to je resnica. Boga ni- pravi Sartre ? Bog je ime za večno sedanjo samodelujočo,samozadostno, in  vseobsežno vesoljno samobitnost,kjer je vsak njej x elementarni ali življenjski pojav njen individualni samoizraz,torej je Bog večno sedaj v vsemu v lastni samopojavnosti.

Sartre pravi,da je nosijo verodostojnost v naših življenjih / naše življenjske izkušnje/ne pa znanje. Sartrejeva napaka je,da ni razumel,da sta esenca in eksistenca neločljiva pojava, tako na elementarni kot na življenjski ravni..Kasneje bom opisal,da naše življenjske izkušnje niso odločilne, kot ni odločilno naše uradno pridobljeno znanje-stopnja klasične izobrazbe.

Vse se da obrazložiti z enostavno enotno vseobsežno večno sedaj isto vesojlno zakonitostjo.

Če zapišem X pojav  mept* = Esenca > EM T.0. A/O < Eksistenca= Xpojav mase ,energije,prostora,t.časa *življenja.

Če opišem samo drevesno seme sta v njemu sočasno že esenca in eksistenca bodočega drevesa ali akumuliran in realiziran genski zapis bodočega drevesa.KO seme pade na Zemljo se začne proces samozlivanja esence in eksistence preko njune skupne ničelne točke v semenu,česar vzrok in posledica Em sila ,ki omogoča semenu da iz njega zraste drevo.Zakaj drevesa v /podrasti slabše rastejo in zakaj sploh rastejo? Predstavljajte si EM kroge kot avro večjih dreves,ki pritiskajo s svojimi EM krogi na podrast,kar zmanšuje EM krog /avro/ podrasti,da ta slabše in težje raste.

Vsi poznate tehniko Bonsaj vzgoje dreves. Sedaj to tehniko prenesite na obči učno izobraževalni sistem. Kaj dobite ? Bonsaj učenjake in znanstvenike.Zakaj? Izobraževalno vzgojni  sistem preveč pritiska na našega duha /tokokrog -EM silo/ in nam onemogoča naravni družbeni razcvet in osebno  življenjsko rast.

Kaj je naša največja sreča ? In ta nas bo osvobodila,ko nam bodo vesoljne EM frekvence /in napačen izobraževaln sistem / ponovno dovolile nemotem pretok med našim podedovanim brzčasnim genskim spominom naše vrste /dušo/ in našim podedovanim realiziranim genskim zapisom ?

MI vse vemo že v sebi-vsak med nami:.To v sebi nosi naša esenca Akumuliran brezčasen genski zapis,ki danes še ne more sodelovati z našim Realiziranim genskim zapisom-eksistenco zaradi neugodnih EM frekvenc,ki danes delujejo na našo celotno bit..MI danes nič novega ne odkrivamo mi samo ponovno spoznavamo kar smo nekoč že poznali in uresničevali ,ter živeli kot civilizacija. Mi kot individualni x pojav živimo samo enkrat,vendar se esenca in eksistenca življenja naše vrste prenašata preko naše življenjske samoreprodukcije,kjer smrt osebka nadomesti nov osebek naše vrste. A/O Znanje se ohranja-eksistencialno in esencialno..Prišel bo čas,ko bomo že pri dojenčku lahko določili njegovo končno telesno višino. preko EM meritev. Upam,da sem zapisal kaj koristnega,ali pa vsaj spodbudil razmišljanje v tej smeri. Lp

Rezultat iskanja slik

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-01-05 09:15:22 (Jan 05, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj