MATERIJA-ANTIMATERIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-12-01 ob 10:34:19

Materija je sopomenka za snov? Potemtakem obstaja tudi anti snov-antimaterija? Od kje potem vprašanje fizike pri iskanju Higgsovega bozona,ki naj bi odgovoril,kako snov dobi maso? Vse to so enostavno največje nebuloze sodobne fizike. Zakaj ? Zato ker so ta vprašanja in iskanja brezpredmetna in nikoli ne bodo dala pravih odgovorov, ker so izhodiščne fizikalne predpostavke popolnoma zgrešene. Hawking je že sam povedal,da rezultatov v Cernu ne bo. Čeprav ga ne cenim kot veleuma,mu lahko tu brez zadržkov pritrdim,ker se je s trditvijo sevanja črnih lukenj delno približal resnici Planck je to že ugotovil.. Kaj sploh so črne luknje? Črne luknje sestavlja helij in  koviniziran vodik in so v resnici akumulirana vrednost mase energije vsake galaksije.Galaksije imajo poponoma enako me sestavo kot jo imajo satelitska in planetarna osončja in tudi sam osnovni delec mase energije.

Kje  se skriva izhodiščna napaka sodovne fizike ? Namesto,da fizika govori o materiji in antimateriji bi morala govoriti o akumulirani in realizirani vrednosti mase energije znotraj vsake x pojavnosti snovi -materije.. Če se vrnemo na osnovni delec-ki naj bi bil gradnik snovi-matrije moramo nujno povedati,da je sestavljen iz akumulirane in realizirane vrednosti mase energije.PLanc je ugotovil,da je energija kvantov sorazmerna frekvenci EM valovanja. Kaj se dogaja v osnovnem delcu me in v saki x pojavnosti mase energije-materiji snovi? Kako se delci in vsa x pojavnost vesolja veže med seboj ?.Ali lahko ločimo energijo od mase?  Se lahko masa spremeni v energijo? Nikoli !!! Se lahko energija spremeni v maso? Nikoli !! Einstein je tu udaril mimo z trditvija,da je E= MC2 ali  M=EC2. Povedal sem že,da je  vseobsežno vesolje medsebojno povezano,da je lahko lahko enovita nedeljiva celota. Zakaj sem to zapisal? Samo zato,da bi lahko obrazložil nedeljivost osnovnega delca mase energije snovi-materije,kar želijo v Cernu doseči.Nemogoče!  Osnovni delec je sestavljen iz akumulirane in realizirane vrednosti mase energije,ki se navzven izraža kot  enotna vrednost mase energije,če ta delec izvzamemo iz njegovega vezja naprej nazaj, kjer se lahko ta delec v tej svoji  EM povezavi naprej -nazaj sočasno izraža kot akumulirana in realizirana masno energetska vrednost,Planck je to pravilno ugotovil. Ni pa razumel ciklov EM sočasnega zlivanja akumulirane in realizirane vrednosti preko skupne ničelne točke T.0.,kjer je EM sila kot posledica vezja in vzrok tega samozlivanja.Ko se cikel X pojavnosti vezja Ame in Rme konča se sočasno začne njegov nov cikel pri elementarni me pojavnosti-Življenje ima zato izpostavljeno samoreprodukcijsko verigo vsake vrste ,kjer je ženski pricip v tej verigi vezju akumulirana vrednost Amept*in moški pricip realizirana me vrednost Rmept* Ženske se sama ne zmore ciklično reprodducirati,kot se tudi moški ne zmore.Popolnoma enako je v celotnem vesolju. Sonce,ki je v vezju osončja skupaj z vsemi planeti realizirana masno energetska vrednost ne more delovati /obstajati/ brez Jupitra in vseh satelitov osončja,kot Jupiter in vsi sateliti ne morejo brez Sonca in planetov..Torej je osončje skupek /Xmept*/ vezja med Rmept* in Amept*, isto se samodogaja v galaksiji in v osnovnemu delcu me. Mimogrede, vse v vesolju ima večno sedaj svoje cikle.Vse sočasno samoumira in se samororojeva.

Kje osnovna skrivnost in napaka fizike? V nerazumevanju večno sedanjega samodelovanju samo obstoju mase energije,prostora,t.časa in življenja..To pa zato ker se lahko vsaka elementarna pojavnost sočasno v svojem vezju naprej in nazaj  izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije,prostora,t.časa . Življenja se večno sedaj ciklično samoreproducira kot vse v vesolju,kjer vsak konec cikla Omega sočasno  nov začetek Alfa. Masa energija prostor,t.časa in *življenje so večno sedanji pojav vesolja.

Xmept* = Rmept* > EM T.0.A/O< Amept=Xmept*

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
2
haapy yack
0
Dec 28, 2017
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=woWkU1J07Ug&feature=youtu.be&app=desktop
svetageometrijapres
boditevcvetju

Sacred Geometry - The Intelligence of Nature (The Universal Mind) - YouTube

Credits and Eternal Gratitude to: Nikola Tesla - Plato - Socrates - Pythagoras - Benjamin Stewart, Kymatica - DivineSymm
#2
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-12-01 10:34:19 (Dec 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj