PAMETARJENJE,GOVORIČENJE IN OPOZARJANJE NIČESAR NE SPREMENI

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-07-12 ob 20:45:30

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/07/12/publishwall_resized_1499885131_4905837.jpg

Vsi,ki se trudite,da vaša resnica in razumevanje družbenih in naravnih pojavov pride do ljudi, se zaman trudite.!! Vedite, vlečejo samo vzgledi in realna dejanja,ki bodo primogla k boljši  pravičnejši družbi. Ta dejanja morajo nositi konkretno izboljšavo, /rezultat/kjer ne bo več prostora za  blefiranje,laž in za nikakršen privilegij nikogar.To dejanje mora celotni civilizaciji ponuditi možnost,da se odpravijo vse družbene anomalije.Vedite,če neko novico preberete in jo nato  obdelate in posredujete naprej niste ničesar konkretnega naredili.Enostavno ste zbrali splošno dostopne informacije. Ne mislite,da ste naredili veliko delo.Nekateri se trudite z spremembo slovenske družbe in politike. Že vnaprej ste obsojeni na neuspeh,ker ne posredujete konkretnega dokaza,da bo vaša ideja izpeljana v korist vseh. Ideja ni realiziran projekt,ker ideja še vedno dovoljuje manipulacijo tistim,ki se z vami ne strinjajo. Vsi si želimo ,ljubezen srečo,blagostanje in napredovanje .Napredovanja pa ni,če ni konkretnega dokaza,da so vaša dejanja -/rezultati /takšni,da onemogočajo vsak dvom v vaše delo. Rešitev ni,če pišete o cemtralisih, lopovščini politikov ,zionistov in bankirjev,ter o njihovih privilegijih. Rešitev bi bila,da jim onemogočite njihovo nemoralno početje.Tisti,ki so danes na vrhu civilizacije ne bodo več dopustili,tudi če se jim uprete,da zavzamete njihovo mesto v družbi in njihov sistem odločanJa o vsemu.Njihov sistem morate onemogočiti z dokazom in orodjem,ki to omogoča,,,,,argumenti zatiranih njih ne zanimajo.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
haapy yack
0
Jul 14, 2017
hoj
Tako. Najbolje bo, da vsi blogerji zbrišete svoje bloge. Zbrišete svoja družbena omrežja in hojlarija mesarija, zabava in pijanke se lohk začnejo globalno. Nekako tako kot je na plunko igral Neron, ko je skuru Rim.
Ves planet je tako Rim in nekaj kopij Nerona si prizadev, da skurjo s prebivalci cel Rim, oziroma cel krompir v obliki nekega trapastga planeta.
superhikpres
boditevmaliganih

#2
haapy yack
0
Jul 12, 2017
hoj
Ja. Včas so globalist svoj načrt depopulacije skrival. Zdaj ne več. O tem javno govorijo. In rezultat tega? Je nič. Vedo, da večina nima nič razen ogromnega dolga, Slovenija 33 miljard. Z obresti le tega damo več kot 1 miljardo. Praktično ne posedujemo več ničesar. Slovenija pa se še zadolžuje. Torej se boš fizično uprl? S čim pa. To si nadvse želijo globalist, da bi te potem hitr spremenili v paro. Amer neki očitajo Putki, češ kakšen je? Ne uboga njih gospodarje. Sami pa so v stotih letih vrgli z oblasti 150 predsednikov in sedaj neki palamudijo, da je Putka kriv.
Igrajo igrice. Sem prepričan, da Putka ni pravi vodja Rusije. Pravi vodja Rusije je ruska pravoslavna cerkev. Putka in kitajsk predsednik sta lutke Rotschildov. Putka pa je po zasedanju G2o izgnal iz Rusije 30 ameriških diplomatov. Igrice. Dobr on vsaj neki lohk palamudi po notah, ki mu jih pišejo gospodarji za katere noben noče vedeti. Amerji lohk pošljejo kamor se jim dvigne svoje letalonosilke. Mal nazaj so poslal letalonosilko Bush v vode Izraela kao neki o nekašnem pritisku na Izrael, da se spametuje in vrne Golansko planoto Siriji. Izraelc pa so bili vsi veseli s prihodom letalonosilke, da se je začel napad na Iran so upal. Dobr tud to še pride na vrsto. In kaj lahko naredi uboga raja? Zapoje si lehko pesem, le vkup le vkup uboga gmajna. To pa je tud vse.
Aja Rotschildi za 2018. pripravljajo eno svetovno valuto, Feniks se naj bi imenvala?
tutifrutipres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-07-12 20:45:30 (Jul 12, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj