BOGA JE,ČE VEŠ KAJ BOG SAM JE !

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-06-25 ob 17:07:51

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/06/25/publishwall_1498403272_1633845.jpg

Vsak tisti,ki računa na božjo pomoč in odrešitev, še ni dozorel sam v sebi. Človek .ki išče življenjsko odrešitev in poplačilo za svoja dobra dela izven sebe in grešnik,ki misli, da mu bo bog odpustil,  še ni  našel  resničnega živega boga v sebi.Takšen človek v resnici živi z lažnim upanjem v sebi in si tega svojega življenjskega dejstva ni sposoben priznati. Bog ni ne oseba ne odrešitev. Bog ni pomočnik človeka niti življenja. Bog je izmišljen po človeku,ker človek še ne pozna pravega živega boga v sebi..Verjeti v boga je čista utopija in znak nevednosti ter nerazumevanja pojma boga.

24 ur na dan lahko molite k bogu in bog vas ne bo prepoznal in uslišal,ker vas enostavno ne more. Tisti,ki se sklicujete na božjo moč in njegove čudeže, lažete nevedni sami sebi. S tem pa se v resnici oddaljujete od živega boga v sebi, ker iščete boga izven sebe in ga lažno malikujete v resnici pa se vam ne sanja o pravem bogu,ki je živ v vsakomur in v vsemu .

Najprej je potrebno boga spoznati v sebi samemu in ga natančno opredeliti.Kaj je bog v resnici?

Bog je večno sedanja vseobsežna vesoljna samodelujoča,samozadostna in samohranitvena vsepojavnost tako vidna kot nevidna,realizirana kot akumulirana. Obe njegovi vrednosti akumulirana kot realizirana se večno sedaj preko skupne ničelne točke samozlivata česar vzrok je EM sila  in kjer je vsak konec vsake njegove elementarne pojavnosti njegov začetek.Življenjske vrste  imajo  zato  svojo samoreprodukcijsko življenjsko verigo,kjer osebek zamenja nov osebek vrste.Osnovno samogibalo  boga večno sedanje vesolnje konstante/ pojavnosti/ mase, energije, prostora, t. časa,*življenja je ravno večno sedanje samozlivanja akumulirane in realizirane mept*.Kar pomeni vsak konec Omega je sočasno nov začetek  vsake njene individualne pojavnosti tako elementarne -osončja,atomi ,planeti galaksije,kot vsake življenjske vrste.Nič ni začelo, vse je večno-sedaj v vsemu enako..

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O < Amept* = Xmept* Obračajte kakor hočete bog obrne-vseobsežna vesoljna konstanta sama v vsemu večno sedaj samodelujočasamozadostna,samohranitvena.

Nekateri pojete pesmi o večni duši? Duša ima popolnoma isti življenjski cikel ,kot ga imate vi sami.Z vami se rodi z vami živi in z vami umre.Vas bo zamenjal drug osebek.Kaj pa duša sploh je? Duša je akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste in ta  akumuliran brezčasen genski spomin ima vsaka življenjska vrsta.Ko ste spočeti je spočeta tudi vaša duša isto tako kot vaša realizirana genska vrednost. Duša enostavno ne more sama živeti ker je naša akumulirana genska podedovana vrednost isto tako kot je realizirana genska vrednost- telo. Vi in nič v vesolju ne more samodelovati./živeti/, če nista sočasno prisotni obe vrednosti akumulirana.duša in realizirana telo.Po vaši smrti ne ostane nič,vse kar ostane je brezčasen genski spomin,ki se preko samoreprodukcijske verige prenaša iz roda v rod in to v vsaki življenjski vrsti. Človek ni nič več kot ,drevo,žival,če ne ve kdo v renici je in kaj je njegovo temeljno vesoljno življenjsko poslanstvo.Ohranjane in selitev življenja po vesolju.To je temeljno življenjsko poslanstvo vesoljno samospoznanega človeka. Kaj smo torej mi danes na tej življenjski stopnji-nivoju? Čreda volkov,ki se medsebojno koljejo in morijo  ter uničuje vse kar ji je bilo dano ,da čuva in ohrani. Mi ,da bi selili življenje in skrbeli za vesoljno življenje,če se zemeljskega ne zmoremo obvarovati pred nami samimi.Pohlep  samovšečnost ,egoizem nas bodo streznili in naša neumnost bo v nebo vpijoča- ko jo bomo dojeli.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
22
abram1b2 Cej
0
Jun 30, 2017
haapy yack.)*
Če smo sami sebi konkurenti,potem nezemljani niso problem.Problem smo sami sebi,kar pa ne vzdrži resnega razmisleka,če vemo,da smo vesoljno soodvisni od cikilčnega EM valovana.dvig pad naših psihofizičnih danosti. Mi nismo plod genske manipulacije.Mi imamo svoj izvor v planetarnih osončjih in t.i. nezemljani so popolnoma enaki nam,predvsem tisti,ki živijo pod enotno veseoljno zakonitostjo z razliko planetarnih civilizacij,ki ohranjajo psihofizični nivo na najvišji možni ravni.Njihova zavest in zaveza življenju ne dovoli genske manipulacije z lastno vrsto. Mi smo potomci in sobratje nezemljanov. Samo sanjači govorijo o zlobnih nezemljanih.Tisti,ki bodo ponovno obiskali Zemljo imajo zavest,ki jo mi še nismo dosegli,ko jo bomo, bomo šele deležni njihovega obiska. To je moje lastno razumevanje zadev in to vedenje dovoljuje vsako drugačno mnenje o nezemljanih. Če ti tako misliš je to tvoje mišljene in razmišljanje,moje je takšno.Lp ;)***
#22
haapy yack
0
Jun 30, 2017
hoj
Ja. Apak nekam preveč veljave daješ tako človeštvu kot nezemljanom. Če so nas spacali v laboratorijih z gensko maniulacijo so potem "nezemljan" glavi krivci za ves sranje, ki se dogaja na planetu. Ne pol spet s tisto floksulo, dal so nam pamet in zato sami najbolje vemo kako in kaj. Dal so nam glih tolk, da so sami edin konkurenti samim sebi. Kakšno blokado so nam vsadil v lobanjo, da ne moremo rešit tako majhnega problema kot je pobijanje delfinov v skrivnem zalivu na japonskem. Tam se še zmerom dogaja pobijanje 28 tisoč delfinov vsak let. Z raboto pobijanja začnejo septembra do marca. Torej tako majhen problem, ki je za nas ljudi nerešljiv. Potem pa naj bi človek rešila kak res velik problem.
človekvsvojemevolucijskemrazvojunidovoljzrelpres
boditevcvetju
#21
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2017
haapy yack.)*D
To je delo zemeljskih človeških hijen,ki z nezemljani nima veze.Naša zavest je življenjsko nerazsvetljena ,ker enostavno še ni čas,da bi bila.Lp ;)***
#20
haapy yack
0
Jun 29, 2017
hoj
Ja. Kaj pa imajo ljudje pojma o skrivni strani zgodovine?
Kaj folk ve o skrivani zgodovini imeperjalizma in druge svetovne vojne, vključno z trditvijo, da jw bila naci Nemčija prva, ki je uporabila jedrsko bombo. Kaj ljudje vedo o resnčni vlogi ZN. Ljudje ne vedo, da so bile ZDA v vojni z Japonsko še do 8. septembra 1951. ZN so organizirali kot vojno organizacijo in je prvotno imela za nalogo in je koordinirala vse partizanske in osvobodilne sile za linijami držav okupiranih s strani držav Osovine. Povsod, od Danske, do Filipinov, vsa gibanja odpora, ki so se borili priti silam Osi. Vse naj bi oskrbovali in koordinirali ZN.
Folk ne ve, da je vojna baza Presido delovala kot ameriška Zapovedniška komandna obrambe od 1941. do 1946.. to je bila baza iz katere so vodili vse ameriške vojne: s Filipini, Vietnamom, Korejom in s bilo katero južnoameriško državo na pacifiški obali. Kdo ve , da so Japonci bili pripravljeni leta 1930. veliko število židovskega prebivalstva preseliti v Madžurijo, in Hitler je pri tem pomagal Japoncem. Ta narod je še danes tam kot kolonija podobna ruskemu lenu to je v resnici kvazi-neodvisna tampon-država in ni priznana s strani ZN neki kot Kurdistan. Izraelc ne želijo, da bi kdor koli zvedel za ta narod. To je ena velika umazana skrivnost... Kdo ve za genocid in ekocid, ki se je zgodil v Bariju kjer je eksplodiralo množica ladij naloženih s tonami plina. Nemci so zvohal za kemijsko orožje in napadli ladje v Bariju 2. decembra 1943. Strateško nemško bombardiranje je naneslo amerjem več škode kot v Pearl Harboru. Nemc so uničil 17 trgovskih ladij in aprav toliko vojnih ladij. In vse te silne tone živčnega plina je eksplodiralo in nad Barijem in se je razvil velik oblak toksičnih kemikalij, ki je ubil na tisoče ljudi. Gdo ve, da je bilo večina japonske vojske 90% preko cele vojne angažirano na Kitajskem. Skupna sila s katero so se Amerji soočili na Pacifiku je bila manj od 10%. Japonerjem je bila Kitajska glavno bojno polje tako kot Nemcem ruska fronta. Kdo ve o naćrtih Rooselveta o totalni vojni. Totalna vojna pa pomeni istrebljenje. V resnici je bil Franklin Delano Roosevelt norec. On je razvil lastni koncept totalne vojne od leta 1913. do 1920.
,,Rdeči vojni načrt" je označeval vojno z Britanskim carstvom, z ,,Vijoličastim" je označeval invazijo na Kanado, in ,,Oranžni" vojni načrt je ozačeval vojno z Japonsko. Ma maš tega cele metre.
#19
abram1b2 Cej
0
Jun 29, 2017
haapy yack :)*
Samo tole bi povedal.Višje razvite civilizacije/.planetarne/ gojijo zavest ohranjanja življenja. Glede Kristusa ! Upam si trditi,da ni živel pred 2000 leti na Zemlji. RKC je naredila iz njega izmišljenerga glavnega igralca ,ker ne razume njegovega brezmadežnega spočetja in niti vzroka za to njegovo duhovno samorojstvo.Vse to je ena velika čorba,ki jo sama RKC ne razume. Potovanje skozi čas je nemogoče,ker ima čas in vseobsežno vesolje samo eno dimenzijo večno-sedaj.Nič nimam proti,če ti verjameš v svoj zapis 16# ;)**Lp
#18
haapy yack
0
Jun 28, 2017
hoj
Tlele : Stroji, ki vrtajo luknje v premeru 15 metrov z brzino 1,5 metrov na uro.
Vse to so uporabili in še uporabljajo za vrtanje baz zelo globoko pod površino... in to leta 1959.
http://www.projectcamelot.org/underground_bases.html
mayestytwelvepres
boditevcvetju

Project Camelot | Underground bases and tunnels

Underground Bases and Tunnels
#17
haapy yack
0
Jun 28, 2017
hoj
Delajo ne mirujejo. Probajo.
Leta 1969. se je zgodila bitka med Sovjeti in Amerji v bazi na Luni. Rusi so poizkušal prevzeti kontrolo nad bazo in so zajeli in jih držali v ujetništvu
ameriške znanstvenike in posadko. Amerjem je uspelo povrniti nadzor, ampak šele ko je bilo ubitih 66 ljudi. Rusi so bili začsno izločeni iz programa za dobo dveh let. Na koncu je prišlo do premirja in spet sodelujejo skupaj. Ta zveza traj še danes traja.
Dogotke iz Fatime so zmanipuliral nezemljani. Pol so sprožil obveščevalno akcijo, ki bi jih popeljala skozi skrivnost, ki je ovijala ta dogdek. Preko svojih krtov v Vatikan so prišli do popolne vatikanske študije, ki je vsebovala prerokbo. Po tej prerokbi, če se človeštvo ne odvrne od zla in ne poklekne pred Kristusove noge, bo prišlo do samouničenja planeta. In dogodek opisan v Knjigi Razodetja se bo res zgodil. Preroba iz Fatime je zahtevala, da se Rusija posveti srcu Jezusovem. Potem, da se bo rosil otrok, ki bo združil svet v mir in lažno religijo. Ljudje bodo dojeli, da je zlobec in Antikrist. Naprej Tretja svetovna vojna se bo začela na Bližnjem vzhodu z uporabo konvencionalnega orožja, kar bo pripeljalo do jedrskega holokavsta. To bo privedlo do hudega trpljenja in smrt večine bitij na planetu. Kmalu potem pa se bo ponovno pojavil Kristus. O tem so obvestil nezemljane, ki so to potrdili za resnično. Objasnili so tudi, da so nas človečke ustvarili z genetsko manipulacijo v laboratoriju. Povedal so, da manipulirajo z človeško vrsto preko verstev, satanizma, čarovništva, magije in okultizma. Objasnili so, da lahko potujejo skozi čas in da se bodo ti dogodki resnično zgodili, če se ne bomo izpolnili zahtev. Pozneje so Amerji in Rus koristili tehnologijo nezemljanov za potovanja skozi čas v projektu pod imenom RAINBOV in potrdili resničnost prerokbe. Nezemljan so škorcem pokazali hologram za katerga trdijo, da prikazuje pravo Kristusovo križanje. Amerji so posneli ta hologram in niso vedeli ali je taprav ali jih nategujejo. In ali izkoriščajo naše avtetična verstva, da bi z nami manipulirali? Ali so oni renični vir naših verstev preko katerih nas drkajo v mozek? Ali je bil začetek resničnega scenarija ZADNJIH DNI IN VRNITEV KRISTUSA, ki so preokovan v Bibliji? Odgovora na to baje niso dobili?
joshuainexcaliburpres
boditevcvetju
#16
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
Haapy yack:)**
Kolikor sem sam iniciran v vesoljno večno sedanje samodogajanje,lahko in upam si trditi,da jim ne bo uspelo.Mi smo varovani.Če pa si sami delamo samomor je to izraz naše svobodne volje.V to pa dvomim in vem,da temu ni tako. Ve se kdo so hijene,ki želijo Zemljo zase in za svoje izbrane podložnike in za svoje potomce . To jim ne bo nikoli dokončno uspelo. LP ;)**
#15
haapy yack
0
Jun 28, 2017
hoj
Škorc so združili Alternativo 2 in 3. To pomeni, da bodo ali so že izkoristili zunajzemeljsko in konvencionalno tehnologijo, da bo ali je že maloštevilna izbrana "elita" zapustila Zemljo in bodo ali so že osnovali kolonije v vesolju. Kot preventiva za pridobivanje na času so vse TRI AlTERNATIVE vključno z kontrolo rojstev, staralizacijo in osvobajanje smrtnonostnih organizmov s ciljem kontrole in upočasnitev naraščanja ljudi na planetu. AIDS je samo EDEN od teh rezultatov načrta. Ker je treba število prebivalcev zmanjšat in to držati pod kontrolo, je "ELITA" odločila, da je najboljši interes za človeško vrsto, da se rešimo nezaželjenih elementov. Med ciljano populacijo so ČRNCI, HISPANOAMERIKANCI in HOMOSEKSUALCI. Združeno ameriško in sovjetsko vodstvo je zavrglo Alternativo 1, ali so ukazali praktično ob istem času začetek dela na Alternativi 2 in 3...
V začetkih ameriških vesolskih raziskovanj in pristanka na Luni so vsako istrelitev spremljale zunejzemeljka vesoljska vozila.
Dne 20.novembra 1990. na TV kanalu 2 v Los Angelsu objavjo, da je okrogel rdeč svetleč objekt spremljal Atlantis na njegovi zadnji skrivni misiji. Takrat so prvič to javno priznali.
rainbovpres
boditevcvetju
#14
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
haapy yack:)*
Zopet imaš prav.To o čemer pišeš je sposoben samo nerazsvetljen človek, brezsrčni,brezobzirni ,pohlepni egoisti,ki mislijo,da jim bo vse dovoljeno.Tu se krepko motijo. Živijo v iluziji.tako kot večina človeštva.Lp :)**
#13
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
Sumerski opis govori o enosti vesoljne pojavnosti vesoljnega človeštva.Vsi ljudje- celotno vesoljno občestvo- smo eno in mi ciklično naseljujemo življenje večno sedaj po vesoljnem prostranstvu ga ohranjamo,selimo in žanjemo..Če mi Zemljani še ne razumemo in ne uresničujemo svojega življenjskega vesoljnega poslanstva zaradi cikičnosti EM valovanja,še ne pomeni,da ga ne bomo uresničevali.Vnebovzetje sledi za 144000 prostovoljcev,ko bomo ponovno na svojem civilizacijskem vrhu. Obisk iz vesolje bo tudi še in je že bil.Vse kar je bilo, še bo in kar še bo, je že bilo.Ponavljajoči cikli. 14000 let dvig 14000 let pad to je naše življenjsko dejstvo na Zemlji,ker živimo pod enotno vseobsegajočo vesoljno samozakonitostjo z razliko od planetarnih očetovih civilizacij smo mi sinova dislocirana civilizacija,oddaljeni od naših sobratov,ki nimajo cikličnih gravitacijskih nihajev /vesoljnih potopov/ na svojih matičnih planetih.Zemlja mora vsakih 28000 let obnoviti svoji ledeni polarni kapi,da lahko temperaturo vzdržuje pod t.i. Curievo kritično točko ,ki je nekje med 16 in 18 C stopinj. LP :)**
#12
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
Zarja ;)*
Malo si Boga pomešala. Bog je večno sedaj v vsaki individualni samopodobi vedno vedno v lastni samorealizaciji -tudi v človeku.Sodijo samo ljudje-človek- Zemljan,ali Nezemljan.Vse je večno sedaj eno samo.!:)*
#11
zarja23 novak
0
Jun 28, 2017
človek ima svobodno voljo torej po tej logiki prostovoljno sam izbira čemu bo se zavzel in služil.Za grehe pa mu bo sodil Bog ki si bo na tej točki sodil tudi sam prostovoljno če smo njegova individualna realizirana človeška podoba z vsemi njegovimi kozmičnimi izrazi.Življenje in ljubezen do faune in flore brez zlobe in samouničevanja , to šteje - moje mnenje itak .
#10
Radmila Čučak
0
Jun 28, 2017
Po zapisih v klinopisu so času Sumerije na Marsu živeli Igigi Anunnaki .....ki so tam imeli vojaško bazo......bilo jih je 200 in ko so prišli na Zemljo so si jemali zemeljske ženske, kot je zapisano v Stari Zavezi (Mojzes 1:6:2,4)

" in Božji sinovi so videli, da so človeške hčere lepe. Jemali so si jih za žene, katere koli so izbrali.. Tiste dni in tudi pozneje – ko so hodili Božji sinovi k človeškim hčeram, ki so jim rodile otroke – so bili na zemlji velikani. ...."

Tudi na Luni so imeli svoje baze (Enlil s sinovi, en izmed njih je bil bog Lune)
#9
haapy yack
0
Jun 28, 2017
hoj
Bazo na Luni je posnel Lunarni orbiter, posneli pa so jo tudi astronavti Apolla. Kupole, stolpi, velike zaobljene strukture podobne silosom, ogromna rudarska vozila v oblik črke 'T', ki za sebo na Mesečev površini puščajo sledi kot šivi, in so ekstremno veliki, kot tudi majhne nezemljsak vozila, so vidni na službenih fotografijah Nase. To so skupne ameriške in sovjetske baze: Vesoljski program je farsa in neverjetno zapravljanje davkoplačevalskega denarja. Alternativa 3 je resničnost. To ni znanstvena fantastika.
Mesec ima za škorce kodno ime ADAM, Mars je kodno ime EVA.
Verjetno je že na Marsu kolonija z zemeljskimi sužnji, ki gradijo za izbrance kolonije.
alternativa123pres
boditevcvetju
#8
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
Človek je posledica cikilčnega samozlivanja Amept* in Rmept*.Posledica tega samozlivanja je EM sila-teološko življenjski duh..Nikogar ne bo selila Večna luč po vesolju,če se ne bo za to sam prostovoljno zavezal službi vesoljnemu življenju.Pogoj-brez greha storjenega življenju in brez ošabnosti.Lp :)**
#7
zarja23 novak
0
Jun 28, 2017
Menim da je človek energetsko polje ,energija pa se ne more uničiti i ne nastane iz nič - preprosto je.Torej me bo večna luč selila po kozmusu iz cikla v cikel kako že pravijo temu - večno življeje?
#6
abram1b2 Cej
0
Jun 28, 2017
Naša tehnologija ni dorasla takšni zadevi.Je pa dejstvo,da je vse možno.Možno je ,da naši nezemljski bratje igrajo na karte posedovanja znanja o vsemu.Mogoče se smejijo naši naravni omejenosti za katero nismo sami nič krivi in oni to vedo..3# :)**
#5
Zim Zelen
0
Jun 27, 2017
*haapy
Zdaj veš, kje je tistih 70 milijard, pogrešanega keša?
#4
haapy yack
1
Jun 27, 2017
hoj
Evo preko Googla Mars na Marsu odkrili bazo nezemljanov al pa zemljanov? Dobr, če je nezemeljska potem tam Enki in Enlil igrata terok al pa šnops, mogoče tud človek ne jezi se.
Ampak nek bivši agent cie je napisla, da imajo Amerji in Rusi na temni strani Lune in na Marsu že več kot petdeset let baze.
Zarad takih novic so ga leta 2001. fental na pragu svoje hiše v Eagar v Arizoni.
https://www.youtube.com/watch?v=BeN8bSvYv0U
thebrokencrosspres
boditevcvetju

Bio Station Alpha on Mars. The latest discovery by David Martines. Original Video - YouTube

Discovered by David Martines 2011. This could be the most important discovery on Mars yet! This structure is 700' x 150'
#3
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-06-25 17:07:51 (Jun 25, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj