ČRNE LUKNJE

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-05-08 ob 09:52:50

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/07/publishwall_1494139961_5503006.jpg

Nihče ne more zanikati obstoj bebca ali modreca.Sam se vidim  na robu obroča črne luknje kjer vlada singularnost,brez dogodkovnega obzorja. Tu naj bi vladala nekakšna antidimezionalnost-neskočno ukrivljen prostor. Zakaj potem prostor?

Prebral sem nekaj teorij o črnih luknjah in žal se ne strinjam z nobeno.Vse teorije mi zgledajo kot matematična skropucala,ki ničesar resnično pomembnega ne povedo o obstoju črnih lukenj.Vsaka galaksija mora imeti črno luknjo. Brez črne luknje galaksija sploh ne more obstojati, niti se ne morejo vrteti glavne galaktične / planetarne/ in okroglaste /satelitske/  zvezdne kopice..

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/07/publishwall_resized_1494141782_8141316.jpg

Vsak osnovni delec mase energije je sestavljen iz Rmept in Amept vrednost in vsak osnovni delec se lahko izraža v svojem vezju naprej nazaj v odnosu do drugih delcev  sočasno kot Akumulirana in Realizirana masno energetska vrednost.Če ta delec izvzamemo iz njegovega vezja se bo navzven izražal kot enotna vrednost Xmept obeh vrednosti.Vsak osnovni delec ima v sebi /črno luknjo/ ki jo predstavlja njegova Akumulirana vrednost  nasproti njegove  Realizirane vrednosti.Obe vrednost šele omogočajo osnovnemu X mept delcu,da se veže naprej in nazaj v večje vezje.Samo na ta način se lahko obe sočasno prisotni vrednosti medsebojno ciklično zlivata druga v drugo,kar je osnova vsega vesoljnega večno sedanjega samozlivanja in samorotacije sočasno v nasprotni smeri na skupno ničelno točko..Ker se osnovni delec veže naprej nazaj se osnovni delci v nekem večjem vezju /atom/ ne trkajo med seboj,ker na njih sočasno deluje EM  sila vleka in odboja,kar jim omogoča rotacijo sočasno v nasprotni smeri. na skupno ničelno točko njihovega vezja na tej ničelni točki,se sočasno obe vrednosti v vsakem Xmept* sočasno ciklično zlivata druga v drugo,kjer konec cikla sočasno pomeni nov začetek ponovnega  cikla zlivanja in rotacije znotaj Xmept*..

Če primerjamo naše osončje z galaksijo pridemo do istega enotnega principa,ki vlada v galaksiji.V našem osončju Sonce skupaj z vsemi planeti predstavlja njegovo Realizirano mept vrednost dočim Jupiter in vsi sateliti predstavljajo Akumulirano mept vrednost.Sonce in Juiter sta glavna igralca v našem osončju saj sta osni par osončja..Kaj se dogaja nenehno si izmenjujeta vodik in helij. Sonce pretvarja vodik v helij in se širi,Jupiter pa s pomočjo helija kovinizira svoj vodik in si veča svoj EM vlek-Popolnoma isto se dogaja v galaksiji . Glavne zvezdne kopice pretvarjajo vodik v helij in črna luknja s pomočjo helija kovinizira vodik in si veča svoj EM vlek. Črna luknja ne je nobenih zvezd niti drugih teles,ampak samo s pomočjo prejetega helija kovinizira vodik in na koncu 150 milijardnega cikla galaksije potegne celotno galaksijo nase, ko se sočasno konča in začne nov 15o milijardni cikel.Galaksija se lahko cikilčno zliva znotraj matične jate samo tam kjer je njeno mesto znotraj te njene matične jate. Vse v esolju sočasno večno sedaj umira in se samorojeva.

SEdaj bom dokazal,da z našo vrsto in vsako drugo življenjsko vrsto dogaja popolnoma enako.Življenje loči samo zavest od elementarnega. Princip ohranjanja rojevanja in umiranja je popolnoma enak elementarni vesoljni samopojavnosti.Kdo rojeva nov življenjski cikel pri življenju? Združitev Rmept*moški princip Sonce in Amept* ženski princip Jupiter -Črna luknja.

KO se oba pricipa medsebojno zlijeta traja pri ljudeh novo gensko zlitje 9 mesecev,da se rodi nov življenjski cikel-človek.V osončju traja ta cikel od samozlitja do samozlitja 15 milijard let v galaksiji 150 milijrd let.Rodi pa nove samocikle vedno Akumulirana masno energetska,vrednost,ker se z zlivanjem Rmept* in Amept* povečuje ravno EM vlek Akumulirane mept od tu vsako novo rojstvo novega cikla.

LJudje in življenje ni v tem enotnem vesoljnem sistemu nič drugačno od elementarne samozakonitosti. Življenje ima samo zavest,ki jo elementarna vesoljna samopjavnost nima ,zato pa ima enotno matrico-zakonitost.

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O <Amept* = Xmept*

Človek= Oče >  EM T.0.  A/O< Mati = Človek    Spol določi gensko vezje obeh Rmept* in Amept*

Mnogi bodo rekli,da se ponavljam. V resnici bi rad,da se me razume in da dojamemo,da smo Zemljani samo nerazsvetljeni  vesoljno nesamospoznana dislocirana civilizacija,ki mora prehoditi svoj cikel,da se bo zopet samospoznnala kot del vseobsežne vesoljne civilizacije človeštva..Ko se bomo spoznali bomo šele spoznali svoje pravo bistvo,življenjsko vesoljno poslanstvo in svojo resnično veličino in vse možnosti,ki nam jih življenje ponuja na padnju..

       

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
haapy yack
0
May 08, 2017
hoj
Ni. Večkrat pa se cilja na človeka in njegovo veličino. Človek pa ni več kot suženj. Zato so ga tudi spacali prišleki. Sumerc pa so klinopisali, da so ves znanje, na vseh področjih, astronomija, rudarstvo, zakoni, topljenje rud, matematika... dobili od prišlekov (bogov) ki so prišli na zemljo.
Adam (suženj) je nekaj palamudil v Raju in gospod Bog je postal zaskrbljen.

Pol pa reče Bog: Al pa tip iz nebes
"Evo človk je postal eden izmed nas - ker je spoznal dobro in zlo!
viskanjuzarajempres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
May 08, 2017
haapy yack :)*
Sam ne poznam nobenega boga kot edino večno sedanjo vseobsežno vesoljno samodelujočo,samozadostno in samohranitveno samobitnost,ki ima sebi lastno zakonitost in katere samospoznani individualni živi samoizraz sem sam in vse elementarno in vse živo. Sam ne verjamem tem zgodbam,ker vem kdo so jih pisali ,kdaj in kakšen je bil njihov psihofizični nivo.Sumerci so jih pisali 14000 let potem ko so na Zemlji bivali t.i. ljudje bogovi-.to je ljudje zadnjega civilizacijskega vrha pred katerim smo tudi mi.Vseeno ti hvala za tvoj komentar.Ti pač razumeš zadeve drugače od mene in nič nimam proti.Lp :)* haapy ack moraš priznati,da v tem zapisu ni omenjen noben Adam in Eva ampak zgolj opis in razjasnitev pojava črnih lukenj.:)**
#2
haapy yack
0
May 08, 2017
hoj
Skratka. Adam je bil prvi suženj narejen po naročilu. To pa je tudi vse kar se človeka sužnja tiče.
Sumerski tekst je obelodanil odgovor Enkija skeptičnim in zbranim Anunnakom, ki so videli rešitev v Adamu za svoj težak in neznosno delo v rudnikih.

Bitje katerega ime ste izgovorili-
ON OBSTAJA!
Vse kar je potrebno storiti, je dodal je, je
da na njega preslikamo sliko bogov.
Naloga je padla na ramena po nalogu Enkija na Ninti, njihovi glavni zdravnici:

Zbrali so se in vprašali boginjo,
Babico bogov, modro roditeljico,
(in so ji rekli) Ti si boginja Rojevanja, ustvari svoje delavce!
Ustvari primitivnega delavca,
Da bo lahko nosil svoj jarem!
Naj on nosi jarem, ki ga nam je dodelil Enlil,
Naj delavec trpi naporno delo bogov!
Evo tlele imaš ves poslanstvo človeka.
adamprvisuženjnarejenponaročilupres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-05-08 09:52:50 (May 08, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj