NE VE SE, KDO JE NEUMEN IN KDO PAMETEN

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-26 ob 12:33:31

Nova znanstvena odkritja: Zemlja je edinstvena, v vesolju ji ni para

19

Do sedaj je veljalo, da Zemlja ni nič posebnega. Vsa moderna astronomska misel (po Koperniku) temelji na ideji, da Sonce in Zemlja v vesolju nista v privilegirani poziciji glede na ostala nebesna telesa – to pa se lahko kmalu spremeni. No, vsaj za Zemljo, ki je glede na najnovejše študije videti preprosto edinstvena. 

Znanstveniki predvidevajo, da je v vesolju okoli 700 milijonov trilijonov planetov, ki so v določenih lastnostih podobni Zemlji. Do sedaj so znanstveniki menili, da se bo znotraj te skupine planetov gotovo našel planet, ki bi lahko podpiral podobne oblike življenja, kot so na Zemlji.

Noben planet ni podoben Zemlji
Astronom Erick Zackrisson z Univerze v Uppsali na Švedskem je izdelal astronomski model vesolja ali, preprosto rečeno – računalniški program, ki predstavlja digitalno, miniaturno verzijo “mladega” vesolja. V računalniški program je vnesel vse podatke o nam znanih planetih izven našega sončnega sistema, te podatke pa je podvrgel zakonom fizike. Računalniški program mu omogoča tudi “previjanje” časa naprej in nazaj.

Mlečna cesta; Vir: EPA

Zemlja je edinstvena tudi zaradi svoje pozicije znotraj Mlečne ceste (foto: epa).

Kot že rečeno, je znanstvenik začel opazovati vesolje blizu nastanka in nato skočil 13,8 milijard let v prihodnost. Simulacija je pokazala, da niti eden izmed predvidenih 700 milijonov trilijonov planetov ni bil podoben Zemlji, v veliki meri zaradi tega, ker so bili planeti prestari. Znanstveniki sedaj ugibajo, da je Zemlja edinstvena zaradi svoje pozicije znotraj Mlečne ceste in relativne mladosti.

Zemlja je mlad planet
“Prav gotovo je v tovrstnih kalkulacijah veliko negotovosti. Naše znanje o vesolju ni popolno,” komentiral soavtor študije, Andrew Benson. Ena izmed slabosti študije naj bi bilo neznanje o tem, koliko planetov bi se lahko nabralo okoli zvezd z manj težkimi elementi, kot jih ima naše Sonce. Kljub vsemu avtorji študije trdijo, da so njihovi izsledki natančni.

Izmed vseh planetov, ki obstajajo in še bodo obstajali v vesolju, je Zemlja eden izmed bolj zgodnjih, trdi astronom Peter Behroozi. Ena izmed prednosti zgodnjega rojstva Zemlje je, da smo v dobrem položaju za opazovanje najzgodnejših trenutkov vesolja – le malo po velikem poku. Dokazi o prvih podatkih po začetku “vsega” bodo namreč, zaradi širjenja vesolja, nekoč izbrisani. 

MOJE SPOROČANJE

Ko preberem takšne pravljice me je sram,da sem človek. Če bi to bila resnica potem človeštvo in življenje nima vesoljne prihodnosti.Ali  Zemlja  in njeno življenje napaka narave in enotna večno sedaj ista vesoljna samozakonitost ne velja.S tem se nikakor ne morem strinjati, ker moja duša ve,da nismo sami v vesolju. Moja duša mi sporoča, da naj ne pristajam na takšne očitne bedarije,ki si jo izmišljujejo razni samooklicani geniji,ki mislijo ,da so pojedli vso vesoljno pamet,a se ne zavedajo,da so samo samozavedni palčki. NIhče si ne upa ,ali mu ni dano stopiti čez prag te naše očitne ego -samovšečne življenjske omejenosti.Nimamo dokazov,da smo lahko tako samovšečni.Pri vsem tem pa nismo niti pripravljeni sprejeti drugačne in zame prave vesojne življenjske resnice in znanja, katerega nikoli nismo  izgubili, samo pozabili smo ga zaradi naše odvisnosti od same vesojne enotne samozakonitosti..Kaj so moji argumenti,da takšne trditve ne držijo?

1.Vseobsežno vesolje nikoli ni nastalo in nikoli ne bo končano. Vse v vesolju sočasno večno sedaj samoumira in se smorojeva. 2.Največja nebesna telesa so planetarne in satelitske galaksije,ki so ujete v temno snov. vesoljni hologram.Predstavljajte si kroglo temne snovi ki ima luknje in te luknje so medsebojno vezane z EM repi. Vsaka luknja ima v krogli svoje mesto in samo na tem mestu se lahko samozliva,to je njeno gravitacijsko polje in to je vesoljna gravitacija iz temne snovi.. Galaksije imajo življenjski cikel cca 150 milijard let in vsaka planetarna galaksija im svojo satelitsko in je z njo vezana podobno kot je Zemlja vezana nazaj  na svojo luno in naprej v središčno os osončja.Galaksije so vezane naprej na matično jato in nazaj na svojo satelitsko galaksijo. 3.Galaksijo sestavljajo planetarna osončja ,njihova satelitska osončja.naše je satelitsko in črna luknja. Planetarna osončja tvorijo realizirano vrednost mase energije ,črna luknja in satelitska osončja in satelitska galaksija pa akumulirano maso energijo vsake galaksije.Črna luknja,satelitska galaksija in planetarna osončja delijo usodo cikličnih 150 milijardnih samozlivanj galaksije,satelitska osončja pa se zlivajo v 15milijrdnih ciklih,isto kot naše celice v našem telesu ki se samozlivajov 7 letnih ciklih.  4. Osnova vesoljnega samodelovanja je ravno skrito v sočasnosti akumulirane in realizirane vrednosti mase energije,ki se večno sedaj ciklično samozlivajo druga v drugo preko slupne ničelne točke T.O. . Tu  vzrok in posledica EM sila in kjer je vsak konec O sočasno nov začetek A novega cikla in tako večno sedaj. Ta zakon se zapiše  XMept= Rmept* > EM T.O. A/ O < Amept* = Xmept*

. Moja duša pravi,da je življenje ciklično prinešeno iz planetarnih osončij in mi smo samo satelitska civilizacija svojih planetarnih civilizacij. Argument : Rase in življenje flore in favne./ 7. Če bi življenje imelo isto osnovo -samonastalo- potem bi se življenjske vrste in njihova samoreprodukcijska veriga lahko medsebojno razmnoževale -reproducirale,kar pa je nemogoče. 8.MI ne poznamo tehnologije in možnosti medgalaktičnih in medsončnih potovanja.Sam izdelujem agragat bi bi vse to omogočal in uresničil našo željo po teh potovanjih in selitvi vesoljnega življenja.Mnogi sanjajo,da smo genetsko zmanipulirana rasa,Vsem tem sanjačem lahko povem,da nismo gensko zmanipulirani,apak nam naše psihofizične danosti odrejajo cikli  treh nivojev EM valovanja Zemlje ,Osončja.Galaksije in naše življenje je odvisno od teh ciklov . Tako kot zaznamo letne čase moramo vedeti,da ima tudi galaksije letne čase.Mi smo soodvisni od teh ciklov. Lahko bi naštel še najmanj 100 naših pomakljivosti v življenju nas samih in celotnega življenja z nami. Toliko za sedaj.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
31
haapy yack
0
Mar 29, 2017
hoj
Ne mislit, da je to tam nekje za devetimi gorami ali v deželi Ninje. Ane kot vešča iz kitajske, ki je zjebala ves pušpan.
http://agpest.co.nz/?pesttypes=chilean-needle-grass
greengrassofhomepres
boditevcvetju

AgPest » Chilean needle grass

Chilean needle grass seedhead
#31
haapy yack
0
Mar 29, 2017
hoj
Čekater ne pride do sem. Pa še filmček.
https://www.youtube.com/watch?v=8zjL4M2EykY
kajnamvsevisinadglavopres
boditevcvetjupres

Identifying Chilean Needlegrass - YouTube

Chilean Needle Grass (CNG) is an erect, tufted perennial tussock that can grow up to 1m in height when left ungrazed. It
#30
haapy yack
0
Mar 29, 2017
hoj
Tole za lastnike kmetij in vse kar spada zraven. Škodljiva trava! Je že kaj takega pri nas?
http://www.marlborough.govt.nz/Environment/Biosecurity/Declared-Pest-Species/Chilean-Needlegrass.aspx
tuditravanivečtokarjebilapres
boditevcvetju

Chilean Needlegrass - Marlborough District Council

Note: each of the images on this page links to a larger, more detailed version of that image in order to help you identi
#29
haapy yack
0
Mar 29, 2017
hoj
Je čist preprost al pa ni? Tristo čuda niodkuda?
V tekstu o stvarjanju sveta je naškraban: .... "Dam vam vse rastline, ki se razmnožujejo s semeni, in vsaka drevesa s sadeži, polnimi semen; TO BODI VAŠA HRANA! Vsem zverem zemlje in vsem pticam v zraku in vsem na tleh plazečim se živalim, v katerih je življenja dih, pa vse zeli za hrano."
(Gen, 1:20-31) Pri Jeremiji beremo: Tako govori Gospod (gdo je ta gospod) nad vojskami (rabi vojsko?), Izraelov Bog: Le kopičite svoje žgalne daritve na svoje klavne daritve in jejete meso (mesarsko navodilo)
Ko se vaše očete peljal iz egiptovske dežele, jim nisem nič govoril in nič zapovedal o žgalnih in klavnih daritvah,
ampak sem jim dal to zapoved: "Poslušajte moj glas, tako bom vaš Bog in vi boste moje ljudstvo! Hodite natanko po potu, ki vam ga predpisujem, da vam bo dobro!"
Pa niso poslušali, ne nagnili svojih ušes, temveč so hodili po svojih sklepih v trmi svojega hudobnega srca; hrbet so mi pokazali in ne obličja.
Od dne, ko so vaši očetje odšli iz egiptovske dežele, do današnjega dne, sem rano in pozno pošiljal k vam vse svoje služabnike preroke.
Toda niso poslušali (evo zdaj pa imaš) in ne nagnili svojega ušesa, ampak so bili trdovratni, huje so ravnali kot njihovi očetje (barabe).
In če jim vse te besede poveš, te ne bodo poslušali, in če jih pokličeš, ti ne bodo odgovorili.
Tedaj jim reci: "To je narod, ki ne posluša glasu Gospoda, svojega Boga, in ne sprjema nauka. Konec je zvestobe, izginila je iz njihovih ust"
prerokisoučiliusmiljenjapres
boditevcvetju
#28
abram1b2 Cej
0
Mar 27, 2017
haapyack
Te razumem ! Zajeban labirint. Milijon vprašanj in milijon odgovorov.:)*
#27
haapy yack
0
Mar 27, 2017
hoj
Pri omenjanju Boga si človek polomi zobe. Potem pa dobiš protezo.
Na začetku
Bog ustvar Nebo in Zemljo.
Zajeban tole do amena. Vrstni red je mal čudn? Najprej bi moral ustvart Zemljo. Potem pa nad njo neki v podobi neba, nekako zasščitno korono, (Van Allenov magnetni plašč) kot se zaščitjo rastline v rastlijnjaku in mreža prot toči. Dobr to zadnje je kr neki.
Torej ni nujno, da so celotn vesolje nardil po isti formuli. Najbrž to velja samo za "naš" Sončni sistem.
Pol se lohk vprašaš zakaj je zlato tako vredna kovina? Pred 80.000 do 115 000 let so stare človeške naselbine v J. Afriki v Swazilandu in Zululandu. Vezan na najstarejše rudnike zlata v Monotapai v južnem Zimbabweu, Zulu legende govorijo, da so v teh rudnikih rintal umetno ustvarjeni sužnji iz krvi in mesa, ki ao jih ustvarli Prvi ljudje. Ti sužnji kot govorijo Zulu legende so se borili s Opičjim - človekom ko se je potem na nebu pojavila velika zvezda vojne (glej Indaba My Children, Zulu vrač Credo Vusamazulu Mutwa) Zvezda iz zunajnega vesolja. Sumerc so isto dejstvo razjasnili pred 6000 leti. Središčno mesto v njihovi kozmologiji, pogledu na svet in religijo so zavzemale kataklizma, ki so jo imenval Nebeška bitka. To je bil dogodek, ki ga najdeš v različnih sssumerskih zapisih, himnah in pregovori, kot jih lahko najdemo v biblijski Knjigi Psalmov, Pregovorov, Knjigi Jobova in številnimi drugimi. Ali Sumerc so ta dogodek prav tako deatljno opisali, korak po koraku, v drugem tekstu za katerega jim je bilo potrebno sedem plošč. Tekst gvori o stvarjenju našga Sončnega sistema pred Nebeško bitko, in še bolj z naravnimi vzroki in posledicami tega strašnega trka. Te uganke še danes begajo astronome in astrofizike.
prišeljeizzunajnegavesoljapres
čaobao
#26
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2017
Ana to kar imenuješ ti Bog je v resnici naša prirojena religioznost. To je res naše vodilo skozi življenje,To je torej v nas,kar pomeni,da Bog ni nad nami in ni najvišje vesoljno bitje. Bog je večno sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost,ki je večno sedaj v vsemu v lastni individualni samopodobi. Enako v kamnu,Zemlji,rastlini,živali,atomu in v človeku.Lahko noč:)*
#25
Ana Kos
0
Mar 26, 2017
Abram, kdo je Bog? Tisto v nas, kar nas vodi po pravi poti - če prisluhnemo ...
Bog je v nas in okrog nas.
Če smo v sožitju z njim, je v redu.
... gre nekako, četudi se svet podira ...

Zdaj pa spat :) Vsaj jaz :)

Nočko!
#24
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2017
Ana:)*
Sam sem velik optimist in Bog nima nič s tem.Kdor časti Boga in ne ve kaj beseda Bog pomeni, naj veruje v to,če se je tako odločil sam. Bluzimo že milijone let ..pa še vedno smo tu in še kar nekaj milijrad let bomo. Ana nikakor nisem proti tebi,če ti veruješ v Boga izvoli,sam verjamem samo vase.:)**
#23
Ana Kos
1
Mar 26, 2017
Bog je ustvaril Zemljo ... potem je pa marsikaj dal "iz rok" :D, tako da gotovo mi soustvarjamo. Gorje nam, kadar se imamo za gospodarje vsega. Gorje nam, kadar preveč zabluzimo ...
#22
abram1b2 Cej
1
Mar 26, 2017
Ana:)*
Vsak med nami lahko verjame kar želi in zmore sam.Sam mislim,da nismo v ničemer unikatni in nič več.. kot samo Sinova satelitska civilizacija. Upam si trditi,da Bog ni ustvaril ne Zemlje ne človeka,ampak vse to počne večno sedaj samo vesoljno človeštvo.Na nobene začetke in konce ne pristajam ker vsak konec sočasno pomeni nov začetek ali Omega Alfa IN-Ri in obratno..Dopuščam res minimalno možnost,da se motim,samo zato,ker nimam še fizičnega dokaza za svoje trditve. Do takrat je vse moje sporočanje samo moja teorija in tega se zavedam.:)*. Iz tega zavedanje izhaja,da sem toleranten do vsakega osebnega razmišljanja.
#21
Ana Kos
1
Mar 26, 2017
Jaz verjamem, da je Zemlja edinstvena - tako kot je vsak človek edinstven. Vendar to ne pomeni tega, ali je še kje življenje ipd.
Prav lahko bi bilo ... ampak saj ni nujno, da je življenje vezano ravno an kisik (zrak) in vodo ... morda obstaja tudi življenje, ki zraka ne potrebuje ... hihi, saj tudi anaerobne bakterije ne potrebujejo zraka ;) :D
Tako da ... gotovo smo unikatni, mi Zemljani :)
#20
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2017
Radmila:)*
Prava Solarna vrata imajo na vrhu Azteško Sfingo dva pokončna stebra v sredini vrata na vrhu prečka s Sfingo. Na sredini stebrov je izklesano okno. Pravi ključ razumevanja je v Sfingi.Sfinga je sporočilno popolnoma enakovredna egipčanski v Gizi.Ključ Sfinge pa nihče ne razume in je še ni razvozlal,da bi jo sedaj tule obrazložil je še preveč tudi zame.Nisem še pripravljen razkriti njeno skrivnost.
#19
Radmila Čučak
0
Mar 26, 2017
popravek .....#12.....pravilno je Tiahuanaco Solar Gate blizu jezera Titicaca Bolivija in ne Teotihuacan (Mexico) kot sem pomotoma napisala
#18
Radmila Čučak
0
Mar 26, 2017
Abram......solarna vrata človeka so v manipura čakri.....pleksus solaris......

predniki pa so na svetih krajih, kjer se sekajo EM lay linije Zemlje (zmajske linije kundalini Zemlje) gradili megalitske templje....ali portale, kot je Amaru Muru Gate of Sun

http://www.ancient-origins.net/sites/default/files/field/image/gateofsun.jpg
#17
abram1b2 Cej
1
Mar 26, 2017
Radmila:)*
Bitja luči v globinah ,nujno za njihovo preživetje. Sončna vrata so v nas samih.V našem akumuliranem brzčasnem genskem spominu naše vrste.To je moje mnenje,ki v ničemer ne omalovažuje tvojega. Stonehenge je prikaz t.i. večne luči. vesoljno neomejenega vira energije. V njemu se srečata realizirana energija Sonca in akumulirana Lune.Če to prevedeš na magnetizem tam se srečeta Sever in Jug v lastni samorotaciji.Za nas je usodno nerazumevanje celotne civilizacijske zapuščine. Preveč se tu vpleta domišlija zato rabimo fizične dokaze,da bi jo lahko ponovno razumeli. )***
#16
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2017
Haapy yack:)*
S teboj se v mnogočem strinjam.Toda obstaja vprašanje našega razumevanja teh struktur in načina hrambe celotnega civilizacijskega izgubljenega znanja. Potem obstaja vprašanje od kje je to znanje in kakšen je njegov namen.Zadeve ,ki jih opisuješ poznam ne strinjam pa se z računalniškim vodenjem naše civilizacije . Če poznaš enotno vseobsegajočo večno sedanjo vesoljno zakonitost potem razumeš,da smo soodvisni od vesoljnih EM frekvenc,ki jih zamenjujemo s tem računalnikom. Upam si trditi ,da ni nobenega računalnika in da masoni, prostozidarji teplarji in podobni ne posedujejo ničesar koristnega za naše bolšjšea in kvalitetnejše življenje.To so samo lovci na bogatstvo,ki jim ni mar ostalo človeštvo. Hermes je pravilno zapisal : Kar je bilo,še bo in kar še bo ,je že bilo.Cikli zatemnitve in cikli svetlobe človeštva. .)**
#15
Radmila Čučak
1
Mar 26, 2017
bioluminiscenca v globinah morja...bitja luči?

https://www.youtube.com/watch?v=XD7thJVRKmQ

Amazing Bioluminescent/Glowing Deep Sea Creatures - YouTube

Great footage of bioluminescent deep sea creatures. Music: Harmonics by Gareth Dickson
#14
Radmila Čučak
0
Mar 26, 2017
Haapy......#10...pravijo, da znanstveniki več vedo o zvezdah, kakor o globinah naših oceanov....kaj se tam skriva in kakšne nenavadne oblike življenja so na dnu oceanov, več kilometrov pod gladino....morska bitja, ki oddajajo svetlobo v temnih globinah

tisti, ki kanalizirajo (kdo ve koga :)) so povedali, da naj bi Smaragdne tablice Thotha iz velike piramide v Gizi prenesli v jezero Titicaca, blizu Teotihuacana, kjer je megalitski portal Solar Gate
#13
abram1b2 Cej
1
Mar 26, 2017
Radmila:)*
Keč ni v psevdozanosti.Keč je v svobodomiselnosti,ki jo je sistem uničil v ljudeh plus neugodne EM frekvence. Počasi bomo prilezli iz te luknje na svetlobo. Nič nas ne more zaustaviti.Še en teden in bom videl ali pišem resnico,ali bedarije.Prepričan sem v svoj prav in to bi rad fizično dokazal in pokazal soljudem..Če mi uspe sledijo velike spremembe,če ne nič hudega ..nadaljujem.
#12
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-26 12:33:31 (Mar 26, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj