NIČ PAMETNEGA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-20 ob 22:59:37

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/03/20/publishwall_resized_1490047489_2118506.jpg

Verjetno sem postal pameten,ker mi nič pametnega ne pride na misel. Počutim se kot, da sem mrknil v prazen prostor,ki v sebi nosi ves svet.Edino kar mi je ostalo je notranje pričakovanje. Česa? Še sam ne vem. Kot, da sem v leru življenja,ki mora preiti neko novo samo gibanje.Nekaj mi manjka, pa sam ne vem kaj.Ali me motijo ljudje v svoji ozkozti,ali sem sam v svoji ozkosti, da  sem v leru.Mogoče preveč čutim igranje življenja in premalo prave klene živosti.Ali sem jo sam izgubil ? Res sem človek ki karkoli počne počne intenzivno,tudi v leru čutim intenzivnost, ki ni gibanje ,ampak intenzivno mirovanje.

Imam občutek kot, da se bo ta svet začel podirati in zlivati sam vase.Nekaj velikega je pred nami,če res čutim svet kot sebe, potem se bodo začeli velik  premiki v naši družbi. NI me strah migrantov,beguncev,muslimanov. Bolj se mi zdi,da je na vidiku spopad med težnjami kdo bo narekova razvoj,ali nazadovanje človeške skupnosti v prihodnje.

Zdi se mi ,da prihajamo v najbolj turbuletni čas naše civilizacije,kjer bo kaos popoln in nesigurnost  naš vsakdan,če veliko bolj kot je že danes.

V bistvu ne bo nihče vladal svetu in hkrati vsak,ki bo samo za kratek čas priplezal na vrh te človeške sramote. Pred nami je čas,ko se bo vsaka človečnost izgubila,čeprav  jo bomo imeli polna usta. Skoraj bo človek človeku najhujša zver in sovražnik. Vsi bomo trdili,da vse vemo,,, v resnici se bo na koncu pokazalo,da nič ne vemo in nič ne razumemo.

Sam mislim,da je svet po koncu blokovskega navideznega ravnovesja prešel v tretjo svetovno vojno,ki traja že kakšnih 25 let.To je vojna interesov velikih korporacij,ki ustvarjajo civilizacijski stampedo ko vse drvi v prepad,a tega ne opazi nihče.

Nihče nima moči to zaustaviti,ker so v bistvu tudi sami državniki zaslepljeni v smislu ohranjanja državne ekonomske moči in se ne zavedajo,da so v službi velikokorporacijskih teženj.Vsi politiki so nezavedajoč tega v službi korporacijskega kapitala ,ki jim ga diktirajo le te na državnih nivojih. V EU je ta sistem dobro opazen, v ZDA kot v Rusiji in povsod po svetu. Mi moramo biti močni, cena ni važna,ljudje so zgolj potrošniki naših proizvodov,drugega merila ni .Ljudje bodo delali in mislili tako kot mislimo mi in mi smo njihova garancija,da bo naša država ,naše korporacije uspešne. Tudi,če se zbudimo takoj in takoj vstanemo v proteste. Nič ne bo, dokler ta čas ne mine in svetovna politična in kapitalska srenja ne dojame,da gremo tako samo v prepad in ne v blagostanje vseh in vsakogar.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
6
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2017
Haapy yack ;)*
Mogoče so pa Makedonce zbudili Albanci,ki serjejo povsod kamor prilezejo.?
#6
abram1b2 Cej
0
Mar 22, 2017
TAja in...
Na zdravje!:)*
#5
haapy yack
0
Mar 22, 2017
hoj
Rabš kaj komentirat na tole? Nič.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/03/22/makedonci-brane-drzavu-i-tjeraju-eu-najmasovniji-prosvjed-do-sada-skoplje-gori-deseci-tisuca-ljudi-na-ulicama-video/
sedemdundesetkilometriodavdepres
čaobao

MAKEDONCI BRANE DRŽAVU I TJERAJU EU: NAJMASOVNIJI PROSVJED DO SADA! Skoplje gori, deseci tisuća ljud

Desetci tisuća prosvjednika okupilo se sinoć u Skoplju kako bi se suprotstavili mogućoj koalicijskoj vladi socijaldemokr
#4
Taja in ...
0
Mar 21, 2017
Tako imamo :-(
Na ulicah brez trave raste svet prepotreben kritike,
a trebuhi so ravno dovolj polni, da bo rastel še naprej.
Kaj bo?
Zadnja noga potiska preteklost pred prihodnostjo.
Najbolje, da si odpremo pivo in počakamo.
Ni kaj.
Lp
T.
#3
abram1b2 Cej
0
Mar 21, 2017
haapy yack
Se strinjam z napisanim. Trump je prvi,ki je odkrito povedal,da ga zanimajo samo ZDA kot št.1 v svetu.To pa pomeni še bolj kruto ameriško politiko. Vsi so vpili kakšno teslo je,sedaj so dobili dokaz kaj si Američani želijo in za kaj delajo in kaj delajo že nekaj destletij..Merklova se je začela zbujati in dojemati igro,ki ji je izpod časti,da bi jo EU zgubila .Nova EU bo kilav odgovor, bo pa vsaj odgovor.
#2
hhapay yack
0
Mar 21, 2017
hoj
Ja vse za interese ZDA. Po koncuWV2 so Amerji uvozl 1500 naci znanstvenikov in inženirjev kot del operacije (Paperclip). Egendo, ki jo je zalavfala ameriška vlada, ki se načrtuje in izvaja že od leta 1950. potem pa je Eisenhower izgubil kontrolo nad programi nacionalne varnosti. Po tem niti en predsednik ni imel več operativne kontrole nad skrivnim delovanjem znotraj establišmenta, in skrivne operacije, ki jih ti škorc izvajajo največkart v obliki psihološke vojne kot zastraševanja ljudi,da bi narod navedli, da pristane na vojno, to se že desetletja izmika vsaki kontroli in sedaj predstvalja ezgistecjalno nevarnost. Amerika je s pomočjo raznih drugih zahodnih nacij ustvarila na prvem mestu Rusijo z poudarkom na komunizem, in potem teroriste, ki jih oborožuje in financira. Sledeči na spisku so Države Tretjega sveta - odnosno nacije, ki
pomenijo nevarnost. To so države, ki se ne uvrščajo med zahodne nacije niti Rusije in njihovi zavezniki. Priča smo tihi vojni, ki jo ZDA vodijo proti veliko od teh držav v obliki ilegalnih prevratov in postavljanje na oblast diktatorje, ki potem furajo politiko v skladu ameriških interesov.
Tudi asteroidi, ki naj bi trčili ali frčal mim Zemlej so del tega načrta. Trenutn škorc "raziskujejo", da bi nas zaščitili pred to nevarnostjo. O tem kao raziskujejo na Univerzi Iowa State, ki dela na razvoju rakete oborožene z nuke bojno glavo, ki bi uničevala prihajajoče nevarnosti.
In zadnja taka nevarnost je kao napad nezemljanov z namenom, da se združi svet pod masko vesoljske nevarnosti od neke nam nevarne izvenzemeljske rase.... Večina vlad preko celega sveta ve za prisotnost nezemljanov v našem Sončnem sistemu. Ameriška vlad zadnjih 60 - 70 let poizkuša diskreditirati obstoj nezemljanov ne samo z zanikanjem in izmikanjem, temveč tudi s pomočjo medijev. O vesteh o NLP poročajo s tonom kot da so to sanje Božička. Hollywood pa jih v svojih filmih prikazuje kot male zelenčke in bresčutne poašsti, ki hočejo uničit človeštvo.. Ameriška vlad prikriva resnico zaradi napredne tehnologije do katere so prišli z različnimi sredstvi zahvaljujoč nezemeljski inteligenci v našem Sončnem sistemu in stem priznati, da napredna tehnologija obstaja. To bi na koncu uničilo donosno industrijo fosilnih goriv, temveč bi tudi ameriška vojska izgubila svojo tehnološko premoč, a "elita" bi izgubila svojo moč. Ta inteligenca ni nasilna kot skušajo škorc prepričat. Skušajo nam pomagati pri prenosu tehnologije nične točke na Zemljo ter ne bodo v nobenem primeru tolerilari kakršno koli vojnega nasilja na Zemlji in vesolju. Zadnji šest do devet mesecev so se pojavili različni zanki, ki kažejo, na to da se približujemo temu kar se imenuje ,, lažna indikacija in opozorilo", s ciljem, da bodo škorc začel z oboroževanjem v vesolju.. Načrt za ta zadnji lažni napad, ki naj bi sledil letos. Rusija in Kitajska sta že priložile sporazume ZN o prepovedi oboroževanja v vesolju.
hitroopozoriloanonimnihsvetupres
čaobao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-20 22:59:37 (Mar 20, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj