NAŠE ŽIVLJENJE JE SAMO SEBI OPOZICIJA

Oddajabram1b2 Cej, dne 2017-03-02 ob 12:37:56

knights of the feniks photo feniks1011vg6.jpg

Tuhtam in si belim glavo kaj in kako  naj zapišem, da bi me razumeli. Moja utvara, da bom spreminjal svet, če pa vem, da se ga ne da. Komu pišem ,sam sebi in nikomur drugemu. Sam sebe prepričujem,da ima  moje življenje smisel. Nekako sem prišel do zaključka, da sem sam sebi pozicija in opozija hkrati.

Spoznal sem,da sem popolnoma enakovreden sami večno-sedanji vseobsežni vesoljni samodelujoči in samozadostni samobitnosti.Ta samobitnost ja lahko večno sedaj samozadostna ,samohranitvena in samodelujoča ravno zato,ker je večno sedaj sama sebi pozicija in opzicija. Tako lahko sama sebe sočasno samodelujoče izniči  in ponovno samoustvari v večni enosti svoje samopodobe.

Paradoks te vseobsežne vesoljne samopodobe je ravno podoba sama,ki  večno sedaj samoumira in se je večno-sedaj sposobna smoroditi kot feniks ,ki vstane iz lastnega pepela..Popolnoma enako tudi sam niham v obdobju sreče in nesreče in vem,da nobeno moje življenjsko  stanje ni dokončno.

Dokončna ni niti moja smrt, ker vem,da se življenje večno sedanje vseobsežne vesoljne samobitnosti ne bo končalo z menoj, nadomestila me bo njena nova individualna človeška podoba. Ta nova podoba bo imela v sebi popolnoma iste dileme vprašanja smisla njenega bivanja in bo tako kot jaz sočasno sebi opozicija in pozicija.

Moja življenjska pozicija je moj realiziran um : Jaz sem človek,ki živi. Moja opozicija je moj akumuliran in individualiziran genski spomin moje človeške vrste /duša/,ki mi govori,sprejmi mojo vladavino, da boš spoznal kdo si v resnici in kaj je smisel tvojega bivanja. Moja opozicija  duša  pravi mojemu realiziranemu umu, prostovoljno se mi predaj. Moj časovno omejen realiziran um/ moja pozicija/,pa ne želi predati svoje vladavine nad mojim življenjem. Tako potekata v mojem življenju  obdobja vojne in miru.

MIr mi nosi moja duša,vojno zaneti moj realiziran časovno omejen um in njegov egoizem,pohlep in ,samovšečnost. Mir mi prinaša duša //moj akumuliran brezčasen genski spomin moje vrste/// ko premaga  željo moje pozicije gensko realiziranega uma po njeni vladavini nad mojim življenjem. V meni se tepeta podedovana časovna omejenost in moje podedovano brezčasje .

Kdo bo v tej bitki za prevlado zmagal? Sam stavim na brezčasje,ker je moj realiziran um,že premagan in ga je moja duša pripeljala v stanje, ko že prostovoljno sodeluje z njo.Kdaj pa kdaj se še zbudi in hoče nazaj prevlado nad mojim življenjem njegov ego,,, jaz sem, še vedno pomisli, da je glavni v mojem življenju.

Žal mora vedno znova zapustiti prestol pred mojo individualizirano večnostjo.  Moj realiziran um,že ve,da moja duša nosi v sebi 90% celotnega mojega življenja, katerega mora moj realiziran um sprejeti,da ga ozavesti v samemu sebi in mene postavi v uravnoteženo bivanje,brez mojih notranjih vojn. Malo sem sfilozofiral in upam, da se da razumet.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
5
Lara Arh
0
Mar 06, 2017
jups ;)
#5
abram1b2 Cej
0
Mar 03, 2017
Taja in ..
Hvala ti! V nič ne moreš biti siguren,dokler nimaš dokaza, ali izkustva o tem o čemer pišeš. Zaenkrat je vse to moje nakladanje še nedokazano.Dokazano je samo v meni samem,kar pa ni rečeno,da to velja za vsakogar. Vsak med nami je svet zase in vsak lahko vidi svet in sebe v njemu drugače.Vesolje je večno sedaj konstantno znotraj njega pa ni nič konstantno. Paradoks? Mogoče.Zato je nam vse zanimivo in nedokončno.Tudi tebi srečen in lep dan in vse dni.)**
#4
Taja in ...
1
Mar 03, 2017
No, malo pišeš tudi zame. Večino blogov preberem, le politiko preskočim.
Včasih se strinjam s prebranim, včasih se mi zdi zelo futuristično, včasih si mislim, madona, tega pa ne razumem, a imaš zanimiva razmišljanja.
Lep dan ti želim.
T.
#3
haapy yack
0
Mar 02, 2017
hoj
Prebivalce Edalaide strašijo peklenšči iz lastnih lobanj.
http://strangesounds.org/2017/03/giant-mushroom-cloud-terrifies-residents-adelaide-australia-pictures-nuclear-attack.html
apokalipsazdajpres
čaobao

Giant mushroom cloud terrifies residents of Adelaide in Australia fearing a nearby atomic explosion

This powerful convective cell formed over the suburbs of Adelaide, Australia on March 2, 2017, terrifying residents thin
#2
rastko plohl
0
Mar 02, 2017
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-02 12:37:56 (Mar 02, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj